پیام خراسان

آخرين مطالب

توسعه و ارتقای زیرساخت ها از اولویتهای اصلی سازمان است منطقه آزاد کیش

توسعه و ارتقای زیرساخت ها از اولویتهای اصلی سازمان است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر توسعه و ارتقای زیرساخت های جزیره کیش با هدف تحقق شهر هوشمند، تاکید کرد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، شامگاه سه شنبه چهارم خرداد در نشست هم اندیشی و رسیدگی به مشکلات سرمایه گذاران جزیره، بر نقش سازنده و تعامل موثر بخش خصوصی با سازمان اشاره کرد و گفت: توسعه و ارتقای زیر ساخت های جزیره کیش؛ آینده روشن و موفقی را در مسیر پیش روی این منطقه ترسیم می کند.
آهنگران در ادامه تصریح کرد: محورهای توسعه و رونق اقتصادی در جزیره کیش نیاز به برنامه ریزی مدون و کوتاه مدت دارد در غیر این صورت با مشکلات عدیده ای مواجه خواهیم شد.
وی اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد کیش ضمن فراهم کردن مقدمات مورد نیاز به منظور ایجاد تحولی بزرگ در حوزه زیر ساخت های این منطقه، بر مانع زدایی، تسهیل و تسریع فرایند سرمایه گذاری و پیشرفت طرح های عمرانی اهتمام ویژه ای دارد.
وی با بیان این که در طرح جامع کیش شهر بدون کربن یکی از شاخص ترین اقدامات این طرح ارزشمند است افزود: تحقق این امر مهم مستلزم تعامل و همکاری هر چه بیشتر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی این منطقه است.
به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تعامل ایجاد شده میان سازمان و سرمایه گذاران تاثیر بسزایی در توسعه زیرساخت ها و پیشرفت طرح های عمرانی و سرمایه گذاری کیش دارد.
جعفر آهنگران تاکید کرد: 25 سال گذشته در سطح کشور نخستین سیستم اتوماسیون اداری"نگار" در جزیره کیش راه اندازی شد در حالی که در استان های مختلف کشور سیستم اداری به صورت سنتی بود.
آهنگران خاطر نشان کرد: در حال حاضر تمام سازمان های سنتی در سطح سیستم های پیشرفته توسعه یافتند، به گونه ای که از این منطقه پیشی گرفتند از این رو باید تلاش مضاعف خود را در زمینه استفاده از سیستم های به روز به کار گرفت.
وی مدیریت زمان در ساختار سازمانی را از مولفه های اصلی توسعه و پیشرفت این منطقه برشمرد و گفت: توسعه فرایندهای اداری در بستر فناوری ارتباطات و اطلاعات ضمن این که سبب شفاف سازی و ارتقای عدالت اجتماعی می شود از بروز فساد اداری نیز جلوگیری می کند.
جعفر آهنگران ساماندهی خودروها و تامین برق جزیره کیش را از اقدامات مهم سازمان منطقه آزاد کیش در راستای مسئولیت اجتماعی این منطقه عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم پس از دریافت مجوزهای لازم خودروهای هیبریدی را به جزیره کیش وارد کنیم.
آهنگران در پایان سخنان خود از تاسیس دبیرخانه ای با محوریت گردش کار، بایگانی و پردازش اطلاعات و تسهیل خدمات به سرمایه گذران خبر داد.
شایان ذکر است در این جلسه سرمایه گذاران ضمن ارائه پیشنهاد ها و راه کارهای موثر برای رفع مانع زدایی ها در خصوص اصلاح شیوه نامه ها، آئین نامه ها و تمدید پروانه ها با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفتگو و تبادل نظر کردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/366442/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشرف زندانیان سیاسی قبل از انقلاب به زیارت امام رضا (ع)

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز در نی‌ریز

برزیل با این ١6 ستاره برای حفظ صدرنشینی

مشاور وزیر کشور: افزون بر 772 هزار مهاجر غیرمجاز افغان به کشورشان بازگشتند

ادای احترام به اسطوره‌ های ایثار در زاهدان

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازنداران

طلای جهانی در مدار افزایش قیمت

اعزام تیم های ارزیاب هلال‌احمر برای ارزیابی خسارات احتمالی زلزله نهبندان

وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک تا اوایل هفته آینده

بازگشت بیش از 772 هزار مهاجر غیرمجاز افغانستانی به کشورشان

ضبط سوخت قاچاق درسرایان

روزبه چشمی در استقلال ماندنی شد

ماجرای عجیب انتخاب سرپرست برای تیم استقلال

درگذشت همسر امام جمعه سابق مشهد

دعوای لائوتارو و چالهان اوغلو کاملا طبیعی بود

تبعات یک شکست؛ اختلاف‎‌ها در رئال بالا گرفت

دیدار امام جمعه فریمان با خانواده شهید امر به معروف

تصمیم نهایی بارسا؛ رشفورد بالاتر از ستاره لیورپول!

مقصد احتمالی اوبامیانگ؛ باشگاه سابق جرارد

توافق آرسنال با وینگر چلسی

استفان کری: نمی‌دانم تا چه زمانی در NBA بازی خواهم کرد

دشمن استقلال بلای جان پرسپولیس شد

استقبال فریمانی ها از نمایش «دل بسته»

خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز در قاب تصویر

رئیس اتاق بازرگانی ایران: روند ترخیص کالاهای وارداتی تسهیل شود

ردبول برای فسخ قرارداد سرجیو پرس، 18 میلیون یورو پرداخت کرد

پاسخ منفی کاپیتان میلان به گالاتاسرای رسید

جان تری: همه از تماشای فوتبال مدرن خسته شده‌اند

در چنین روزی، طلسم‌شکنی با شوت اینیستا؛ اسپانیا قهرمان جهان شد

توزیع هزارو 980 بسته معیشتی درخراسان شمالی

اطفای حریق در مراتع مرجان و رئین بجنورد

دشمنان درصدد تجزیه ایران بودند

کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

زمین لرزه در نهبندان

تیم‌های هلال‌احمر در حال ارزیابی خسارات احتمالی زمین لرزه صبح امروز نهبندان

اولین اظهارات کاپیتان میلان پس از حضور در الهلال

تاریخ معارفه سرمربی جدید رونالدو مشخص شد

تئو هرناندز پس از پیوستن به الهلال: با سری بالا میلان را ترک کردم

اعتراف داور سرشناس: به خودکشی فکر کردم!

بازگشتی با دست پر

بازگشت قهرمان جهان به بوکا

آغاز فعالیت پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه

طارمی جواب اعراب حاشیه خلیج فارس را داد

تامین بیش از 10 هزار تُن کالا در جنگ تحمیلی 12 روزه

احکام صادره در هیأت تخلفات، پیشگیرانه و نظام مند باشد

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام