پیام خراسان

آخرين مطالب

پالایشگاه گاز ایلام پتانسیلی مناسب، برای تبدیل شدن به صنعت سبز سازمان حفاظت محیط زیست

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام گفت :پالایشگاه گاز ایلام پتانسیل مناسبی برای تبدیل شدن به صنعت سبز دارد.

به گزارش ایلنا، غلامرضا ابدالی در بازدید از شرکت پالایش گاز ایلام گفت: با توجه به انجام اقدامات شاخص در حوزه مدیریت پسماند، تصفیه پساب صنعتی و فضای سبز دراین پالایشگاه، انتظار می‌رود با راه اندازی واحد الفین پتروشیمی و ارسال خوراک به آن مجتمع و به تبع آن کاهش فلرینگ و اجرایی شدن پروژه‌های کنترل آلودگی هوا، این واحد صنعتی از پتانسیل مناسبی برای اینکه در ردیف صنایع سبز استان قرار گیرد، برخوردار شود.
ابدالی خواستار تداوم اقدامات اجرایی در بخش حفاظت محیط زیست و انجام پروژه‌های پژوهشی مرتبط شد و افزود: اقدامات پالایشگاه شامل؛ ایجاد واحد تصفیه پساب صنعتی پیشرفته، مدیریت مناسب و اصولی پسماند‌های عادی و صنعتی قابل تقدیر است و تداوم چنین پروژه‌هایی باعث کاهش و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام با اشاره به اینکه وضعیت آلودگی صنایع بر اساس یکسری شاخص‌های استاندارد در بخش‌های آب، خاک و هوا مورد سنجش قرار می‌گیرد، بیان کرد: در دو بخش خاک و آب فعالیت‌های ارزنده و قابل تقدیری انجام شده و عملاً در این دو بخش مشکل خاصی وجود ندارد، تلاش برای کاهش آلودگی زیست محیطی در بخش هوا می‌بایست تا حصول به شاخص‌های استاندارد در آینده نزدیک ادامه یابد، که در این ارتباط راه اندازی واحد الفین پتروشیمی نقش تعیین کننده‌ای داشته و باعث کاهش اساسی فلرینگ پالایشگاه خواهد شد.
همچنین در این بازدید نوریان مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام به اقدامات انجام شده در خصوص بهینه سازی مصرف انرژی و پروژه‌های کاهش آلایندگی اشاره کرد و یادآور شد: خوشبختانه پروژه احداث واحد TGTU برای به حداقل رساندن آلاینده‌های واحد بازیافت گوگرد توسط مهندسی و توسعه شرکت ملی گاز و پژوهشگاه صنعت نفت در دست اقدام است و پالایشگاه ایلام نیز نقش فعالانه‌ای در بهینه سازی طراحی فرآیند‌های این واحد ایفا می‌کند.
وی ادامه داد: در این ارتباط تولید مداوم و پیوسته گوگرد تا 250 تن در روز نقش مهمی در کاهش بسیار چشمگیر ارسال گاز‌های اسیدی به فلر در 3 سال اخیر داشته است.
نوریان به اقدامات شاخص در خصوص کاهش آلاینده‌های زیست محیطی اشاره کرد و اظهار داشت: احداث جایگاه‌های جمع آوری، تفکیک و نگهداری موقت پسماند، سیستم تصفیه پساب صنعتی و سیستم‌های پایش بر خط پساب خروجی، اقدام به راه اندازی یک دستگاه زباله سوز صنعتی، اجرای 24.5 هکتار فضای سبز و رسیدن به شاخص 98 درصد در این زمینه که یک رقم بی نظیر در بین پالایشگاه‌های گاز می‌باشد، بخشی از اقدامات این شرکت در این حوزه است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام اعلام کرد: تولید گوگرد پاستیلی با کمترین آلودگی، استفاده از بخشی از اتان به عنوان سوخت بویلر‌ها و تزریق مابقی آن به شبکه گاز سراسری، ارسال بخشی از LPG خام به عسلویه با تقبل هزینه‌های گزاف حمل و نقل، از جمله اقدامات شاخص در کاهش آلاینده‌های زیست محیطی بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/281346/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سه مصدوم ناشی از فرار زلزله در رشتخوار

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - پنجشنبه 11 اردیبهشت

فعالیت 496 موسسه مردم نهاد در خراسان جنوبی

نیاز به زیست بوم جامعه برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف

رئیس سازمان بهزیستی: پیگیری ایجاد مرکز ماده 16 در خراسان جنوبی

انتقال سالانه 50 میلیون مترمکعب آب از «سرانی» آغاز شد

زلزله صبحگاهی در تربت حیدریه بدون خسارت جانی و مالی بود

زلزله در مشهد 2 مصدوم بر جا گذاشت

زلزله 5 ریشتری این شهر را لرزاند

آغاز رقابت بیش از 73 هزار داوطلب کنکور در خراسان رضوی

رونمایی از کتاب اطلس جغرافیایی و تاریخی خلیج فارس؛ قدیمی‌ترین فرهنگ دریانوردی جهان

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

آهنگ جدید/ محسن یگانه «تقویم مچاله» را منتشر کرد

مرمت 26 بنای تاریخی در خراسان جنوبی

کاهش آثار خشکسالی در روستا‌ها با احیای قنوات

زیرساخت‌های مشهد آماده میزبانی رویدادهای بزرگ فوتبالی است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

فریب نخورید! مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است | اروپا از خود اختیاری ندارد و بار دیگر، برای فریب ما، در نقش «پلیس بد»!ظاهر شده است؟!

رشتخوار لرزید/ مردم هراسان به خیابان‌ها گریختند

زلزله رشتخوار را لرزاند

رئال قهرمان المپیک را جانشین کورتوا می‌کند!

آماده‌باش نیروهای امدادی هلال‌احمر در پی زمین‌لرزه رشتخوار

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

زلزله 5 ریشتری رشتخوار خسارت جانی نداشته است

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

درخواست معرفی مسئول نمایندگی بعثه رهبری در خراسان جنوبی

مشهد در آستانه یک اتفاق بزرگ فوتبالی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن روز «کارگر»:

راز صرفه‌جویی در زمان: خلاصه‌سازی ویدیوهای یوتیوب با یک کلیک!

زمین لرزه 5 ریشتری رشتخوار را لرزاند؛ اعزام 2 تیم ارزیاب

زمین لرزه پنج ریشتری «رشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

جنایت با ظن ارتباط سیاه؛ قاتل به قصاص محکوم شد

اعزام تیم‌های ارزیاب برای بررسی خسارت‌های زلزله رشتخوار

پیشروی آتش در اسرائیل؛ 12کیلومتر از جنگل های غرب قدس طعمه حریق شد

زمین‌لرزه شدید در رشتخوار

تصاویر؛ تهران عصر قاجار؛ از باغ فردوس تا مغازه خواربارفروشی

پیام مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر

برگزاری سی‌وسومین مرحله اردوی راهیان پیشرفت در شرکت فولاد سنگان

فرمانده کل سپاه: خط راه‌آهن چابهار – زاهدان یک دستاورد ملی است.

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

5 نفر در واژگونی خودرو پراید در محور تربت جام به فریمان مصدوم شدند

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

الحدیده یمن بار دیگر هدف حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا