پیام خراسان

آخرين مطالب

دیدار معاون رییس جمهور با حضرت آیت الله نوری همدانی معاونت امور زنان و خانواده

دیدار معاون رییس جمهور با حضرت آیت الله نوری همدانی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با حضرت آیت الله نوری همدانی دیدار کرد

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با حضرت آیت الله نوری همدانی دیدار کرد خانم دکتر خزعلی در دیدار با حضرت آیت الله نوری همدانی که در دفتر معظم له در قم برگزار شد، با تأکید بر لزوم ارائه صحیح نگاه اسلام به زن خاطرنشان کرد: اگر ما به خوبی محاسن نگاه دینی به جایگاه زن و خانواده را نشان دهیم، و به صورت گزینشی دین را مطرح نکنیم قطعاً با اقبال زنان و بویژه دختران جامعه نسبت به این آموزه ها روبرو خواهیم شد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تصریح کرد: بزرگترین و کیفی ترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی آن است وجمعیت، نشانه قدرت کشور است و جمعیت جوان قدرت مضاعفی را برای جامعه به دنبال دارد.
وی با اشاره به لزوم توانمندسازی مهارتی زنان در ایجاد اشتغال افزود: می بایست برای ایجاد اشتغال زنان بویژه آنان که بی سرپرست می باشند برنامه عملیاتی و متناسب با فرهنگ ایرانی- اسلامی داشته باشیم.
در ادامه این دیدار حضرت آیت الله نوری همدانی تاکید کردند: مسئله مربوط به بانوان مسئله بسیار مهمی است؛ بنده کتابی در این زمینه نوشته ام که تمام زوایای این مسئله در این کتاب آمده است.
ایشان افزودند: در زمان جاهلیت به هر شخصی خبر می دادند، خداوند به تو دختر داده است، بسیار ناراحت می شد؛ خداوند متعال می فرماید این حکومت و قضاوت بسیار بد است چونکه هم زن و هم مرد هر دو انسان هستند و محاسنی که در مرد هست در زن هم هست.
این مرجع تقلید، خاطرنشان کردند: چهره زن در اسلام بسیار نیکو است به گونه ای که حضرت محمد بن عبدالله (ص) در مورد مادر می فرمایند، بهشت زیر پای مادران است.
ایشان تعلیم و تربیت مادر در جامعه اسلامی را از لوازم تمدن سازی اسلامی دانستند و گفتند: سعی کنید مادران را با تعلیم و تربیت، با شناساندن چهره اسلام و شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها به تعالی برسانید.
حضرت آیت الله نوری همدانی تصریح کردند: حساس ترین زمان برای هر انسان زمانی است که در آغوش مادر است؛ باید دانست یک زن با ایمان و فرهنگ صحیح چقدر در زمینه تربیت فرزند تأثیرگذار است.
ایشان با اشاره به ارزش های اسلامی، افزودند: در جامعه اسلامی ارزش های بسیاری وجود دارد که یکی از آن ها عفاف و حجاب است؛ در جامعه ما باید به این ارزش توجه بیشتری شود.
معظم له،به نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اشاره کرده و بیان داشتند: زنان در کشور ما در صفوف اول انقلاب و دفاع مقدس بوده و به تناسب توانمندی هایشان زحمات شایانی را متحمل شده اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/425236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهید حمله رژیم صهیونیستی در بردسکن به خاک سپرده شد

گردوخاک به خراسان رضوی می‌رسد؛ افزایش دما تا پنج‌شنبه

تولید حدود 733 تُن گوشت قرمز در خراسان شمالی

پایان مرمت آرامگاه یغمای نیشابوری

عملیات اجرایی روکش آسفالت جاده چهار روستای بخش مرکزی تربت جام

کشف 4 هزار لیتر روغن خودروی قاچاق در فریمان

4 مصدوم در واژگونی پژو 405 در محور فریمان- تربت جام

تشییع باشکوه شهید حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در بردسکن

دیدار استاندار خراسان رضوی با اتباع افغانستانی ساکن تربت جام

من زخمی، من خسته، من پاک؛ بامداد بیات هم رفت

پیش بینی تولید 4 هزار و 300 تُن ماهی گرمابی در خراسان جنوبی

تعزیه خوانی خراسان جنوبی با 5 قرن قدمت

افزایش سرعت وزش باد از امروز

صادرات 85 میلیون دلاری کالا‌های تولیدی خراسان جنوبی

اشک‌های مدیرعامل الهلال پس از برتری مقابل منچسترسیتی

شادی بازیکنان الهلال در رختکن پس از برتری مقابل منچسترسیتی

خلاصه بازی منچسترسیتی 3-4 الهلال

لودی: از پیروزی الهلال مقابل سیتی تعجب نکردم

وویچک شزنی بازیکن آزاد شد

لئوناردو: دو گل به سیتی تقدیم به مادر عزیزم!

تلاش فیف‌پرو برای مقابله با گرما در جام جهانی باشگاه‌ها

ستاره نوظهور بسکتبال چین در NBA

بازگشت دوباره مسی به بارسلونا؟

موسیالا وارث پیراهن سانه شد

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

نامه رسمی پرسپولیس برای جذب دو سرمربی خارجی

آیین سنتی نخل‌گردانی در حسینه حرم رضوی

قدردانی از آتش‌نشانان مشهدی اعزامی به تهران در پی حملات رژیم صهیونیستی

اختصاص 70 میلیارد تومان به پارک علم و فناوری

ورود ناوگان جدید اتوبوسرانی مشهد از اواسط امسال

ضرورت افزایش ارائه خدمات به اتباع افغانستان در مرز دوغارون تایباد

603 مدرسه در خراسان رضوی، آماده اقامت زائران

اعتبار 80 میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر رضوی

ترانه «هنوز باهاتم» با صدای علی لهراسبی

نماینده مجلس: انسجام ملت و نیروهای مسلح معادلات قدرت‌های جهانی را برهم زد

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

پرداخت 105 میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی خراسان جنوبی

عزاداری شب چهارم محرم در مساجد و تکایای خراسان شمالی

محال است تَن به ذلّت دهیم؛ پیام عزاداران حسینی به دشمنان

خراسان شمالی پیشگام در صدور مجوز‌های بی نام سرمایه‌گذاری

مراسم ورود کاروان نمادین امام رضا (ع) به روستای فدیشه نیشابور

آغاز احیای تاریخی محل روایت حدیث سلسله‌ الذهب در نیشابور

دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ارسال لینک جعلی در جغتای

تمرکززدایی یکی از اولویت‌های سازمان صدا و سیما است

تشدید نظارت‌های بهداشتی ویژه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در مشهد

پرورش 4 هزار قطعه بوقلمون در جوین

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

تشییع پیکر مطهر شهید اسماعیل نادی در سربیشه

قدردانی بانوان آیسکی از نیروهای مسلح