پیام خراسان

آخرين مطالب

تبدیل وضعیت 100 درصد کارکنان ایثارگر وزارت نیرو تا پایان سال بنیاد شهید و امور ایثارگران

تبدیل وضعیت 100 درصد کارکنان ایثارگر وزارت نیرو تا پایان سال
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران گفت: تعداد 20 هزار نیروی شاغل در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در کمتر از دو سال ساماندهی شدند که تاکنون از این تعداد 18 هزار نفر تعیین تکلیف و 2000 نفر باقی‌مانده تا پایان سال‌جاری تبدیل وضعیت می‌شوند.

به گزارش «ایثار» به نقل از رسانه‌ها، سیدیعقوب محمدمرادی، مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران از تعیین تکلیف 2000 نیروی ایثارگر شاغل در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو تا پایان سال‌جاری خبر داد و گفت: خوشبختانه تعداد 20 هزار نیروی شاغل در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در کمتر از دو سال ساماندهی شدند که تاکنون از این تعداد 18 هزار نفر تعیین تکلیف و 2000 نفر باقی‌مانده تا پایان سال‌جاری تبدیل وضعیت می‌شوند.
مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران با اعلام این خبر افزود: بر همین اساس فقط حدود 10 تا 12 درصد از احکام تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر زیرمجموعه وزارت نیرو به دلیل طی فرآیندهای اداری و گزینشی صادر نشده است و انتظار می‌رود این مهم تا پایان سال 1401 به سرانجام برسد.
وی اظهار داشت: نیروی انسانی اصلی‌ترین و مهم‌ترین سرمایه هر سازمانی به شمار می‌رود و مسئولان و مدیران ارشد برای حفظ و نگهداری از این سرمایه انسانی باید تلاش و اهتمام ویژه‌ای داشته باشند و در کنار این امر راه‌کارهای موثر پیشنهاد دهند.
محمدمرادی به اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مجلس شورای اسلامی برای ساماندهی موضوع تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر اشاره کرد و افزود: خوشبختانه دولت نیز در این زمینه اهتمام ویژه‌ای صورت داد؛ این مهم در قانون بودجه سال 1400 دیده شد اما آنطور که باید عملیاتی نشد بر همین اساس در بند «و» تبصره 20 بودجه 1401 موضوع تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر تمدید شد.
وی همچنین با اشاره به تاکید وزیر نیرو برای تحقق این امر در وزارت نیرو اظهار کرد: فرآیند تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر در وزارت نیرو از سال گذشته آغاز و بخشنامه‌های مرتبط با آن ابلاغ شد.
مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران یادآور شد: هم‌اکنون شرکت‌های دولتی و غیردولتی در وزارت نیرو فعال هستند، در خصوص شرکت‌های دولتی این فرآیند باید از طریق سازمان اداری استخدامی کشور و سازمان برنامه‌وبودجه صورت گیرد، اما در خصوص شرکت‌های غیردولتی این امکان وجود دارد تا با بهره‌مندی از منابع داخلی و بودجه‌ها و در نهایت با تعیین پست سازمانی، نیروهای ایثارگر تبدیل وضعیت شوند.
وی ضمن مثبت ارزیابی کردن روند تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر شاغل در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو در مقایسه با سایر سازمان‌ها، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی و نیز تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت نیرو در ساماندهی نیروهای ایثارگر جزو دستگاه‌های پیشرو است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/483499/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افشاگری بزرگ درباره خرافات سرمربی الهلال!

بازیکن سابق مس فصل بعد برابر رونالدو و بنزما

النصر به‌دنبال فروش صمیمی‌ترین رفیق رونالدو!

«بهترین سن برای شروع بدنسازی: کی وقتشه بدن خودت رو بسازی؟»

کیفیت هوای مشهد در آستانه وضعیت هشدار قرار گرفت

موزیک ویدئوی عاشقانه «دل ندارم» با صدای گرشا رضایی

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

تأکید بر تبیین اهداف شهدا در نظام آموزشی کشور در یادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز سرایان

گام های بلند توسعه برای جامعه از مدرسه شروع می شود.

برگزاری محفل قرآنی «خادم الرضا (ع)» در بیرجند

درخشش خراسان شمالی در نهضت ملی زندگی با آیه‌ها

برنامه قطعی برق خراسان شمالی امروز سه‌ شنبه 23 اردیبهشت

مانولوپولوس در ایسنا: برای تغییر فرهنگ بسکتبال ایران آمده‌ام/ مثل حدادی 100 سال یک بار می‌آید

رقص چاقو رضا عطاران با یک دختر بچه در مراسم تولدش در مشهد + فیلم

تایوان برای نخستین‌بار سامانه موشکی جدید آمریکا را آزمایش کرد

بی‌صبرانه منتظر حضور رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب هستیم

دسترسی بیمه‌ای فرهنگیان و دانش‌آموزان باید به صورت کامل وجامع باشد

کشف جدید دانشمندان: راز کاهش وزن در زبان شما نهفته است

اطلاعیه هواپیمایی چابهار درمورد پرواز شماره 7640 مسیر تهران – مشهد

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

اختتامیه مسابقات فوتسال دانش آموزان دختران

سازمان هواپیمایی اطلاعیه داد / علت تاخیر پرواز تهران

پیولی راز غیبت رونالدو را فاش کرد

کشف آب ر اعماق مریخ: راز جدید سیاره سرخ

فرنکی دی یونگ برای دومین بار پدر می‌شود / عکس

امروز بیش از 700 کرسی درس تفسیر در سطوح عالی و خارج حوزه برگزار می‌شود

پنالتی دادن به روش پت و مت!

راز کاهش وزن!

کمبود آب روستای «برآباد» شهرستان خواف به طور کامل برطرف می شود

آتالانتا و کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای پنجمین بار

تصاویر؛ رضا عطاران در اکران مردمی فیلم «صددام» در مشهد

رسم عجیبی که در تهران اجرا می شد

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

غیبت دوباره ستاره افت کرده پرسپولیس/ این بار خروج از لیست بازی با هوادار!

وضعیت اسف‌بار 3 تیم انگلیسی فینالیست رقابت‌های اروپایی در هفته سی و ششم لیگ برتر / فان

در معیت پرزیدنت

گل دوم الهلال به العروبا توسط سالم الدوساری

ضدحمله‌ سریعی که منجر به گل نشد؛ آتالانتا 1-0 رم

بریس لیما، گل چهارم الهلال برابر العروبا

پنالتی لیما، گل سوم الهلال برابر العروبا

گل پنجم النصر به الاخدود توسط جان دوران

گل ششم النصر به الاخدود توسط سادیو مانه

گل اول رم به آتالانتا توسط کریستانته در دقیقه 32

گل هفتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل هشتم النصر به الاخدود توسط مانه

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

آهنگ «پاییز دلم» از امیر عباس گلاب

ساعت فعالیت مدارس خراسان جنوبی تغییر کرد