پیام خراسان

آخرين مطالب

نبض گردشگری در پایتخت فرهنگی کند می‌زند اقتصادي

نبض گردشگری در پایتخت فرهنگی کند می‌زند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - متأسفانه در دو سال گذشته اقتصاد هتل داران که رابطه مستقیمی با آمار گردشگران دارد به دلایل مختلف ازجمله ناآرامی در کشور و یا بیماری کرونا دچار نقصان شده است و ضریب اشغال تخت‌های مراکز اقامتی را به‌شدت با فراز و فرود روبرو کرده است.
قانعی رئیس جامع هتلداران مشهد با اشاره به وضعیت هتل‌های مشهد و ضریب اشغال تخت‌ها گفت: بعد از شلوغی‌ها و کسادی کار با توجه به فراخوانی که برای زائران با تخفیف ویژه اعلام شد سطح اشغال تخت‌های هتل‌ها به 40تا50درصد رسید و در حال حاضر تلاش می‌کنیم زائر بیشتری را برای حضور در مشهد جذب کنیم و در آینده‌ای نزدیک و تعطیلات پیش رو سطح اشغال تخت‌ها به طور حتم بیشتر خواهد شد.
  او افزود: ما در حال حاضر در شرایط غیر پیک سفر هستیم و در شرایط غیر پیک اگر همه شرایط خوب باشد ضریب اشغال در نهایت به به 50 تا 70 درصد می‌رسد.
رئیس جامع هتلداران مشهد ادامه داد: متأسفانه در ماه گذشته با توجه به سرمای مشهد در این اواخر و ناآرامی‌ها بسیاری از سفر‌ها کنسل شد. برودت هوا در چند وقت اخیر خیلی در حضور مسافر در مشهد تأثیر داشت. لغو قطار‌ها و پرواز‌ها در کنار جاده‌های خراب و اطلاعیه مسئولان استانی در خصوص تغییر برنامه سفر به مشهد باعث شد حداقل بین 20تا30درصد افت حضور مسافر در مشهد داشته باشیم.
قانعی با توجه به افزایش قیمت در نرخ نامه هتل‌ها بیان کرد: نرخ نامه هتل‌ها توسط اداره کل میراث فرهنگی اعلام می‌شود که باید کمیته قیمت‌گذاری با حضور اداره کل میراث فرهنگی، جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی تشکیل شود و نمایندگان این کمیته بازدید از هتل‌ها خواهند داشت لذا قیمت‌ها بر اساس خدماتی که هتل‌ها ارائه می‌دهند درصدی که شامل این خدمات می‌شود برای سال آینده اضافه خواهد شد.
او تصریح کرد: باید برنامه‌ای داشته باشیم تا ماندگاری زائر در مشهد بیشتر شود. تنها راه ما این است که تلاش کنیم ماندگاری زائر از دو روز به سه تا چهار روز برسد تا هم برای هتلداران ، مهمان‌پذیر‌ها و هتل آپارتمان‌ها خوب باشد و هم برای 180شغلی که وابسته به این صنف هستند.
رئیس جامع هتلداران مشهد تاکید کرد: وقتی زائر در مشهد حضور دارد برای 180گروه شغلی، ایجاد درآمد می‌شود و یکی از بهترین راه‌های کسب درآمد کمک به ماندگاری زائر در شهر مشهد است. برنامه ما این است که وضعیت ناوگان هوایی و حمل‌ونقل به مقصد مشهد را بهبود دهیم و همه مسئولان پیگیر این موضوع هستند تا تعداد پرواز‌ها و قطار‌ها بیشتر شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/506492/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار جمعی از فرهنگیان استان با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی

دویست‌وپانزدهمین بار است که این خبر را می‌شنوید

جدایی کاپیتان وفادار باشگاه لندنی بعد از 13 سال

چیدمان شیک و لوکس منزل فلامک جنیدی و همسرش در لندن/ از کتابخانه پر از کتاب تا شیطنت‌های شیرین دوقلوهای دوست داشتنی !

تجهیز کتابخانه تخصصی کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران قطب هرمزگان

اسطوره فوتبال زنان بیخیال بازنشستگی شد!

دیدار مخفیانه ویرتز با منچسترسیتی در انگلیس!

واکنش سخنگوی فدراسیون فوتبال به رای پرونده بیرانوند

سخنگوی فدراسیون فوتبال: رای پرونده بیرانوند ابلاغ نشده است!

تصادف دردسرساز دروازه‌بان سابق بارسا در شیلی!

مهاجم ناتینگهام فارست در خطر مرگ بود!

گزارش تحلیلی از عملکرد فولاد خراسان/ جایگاه نخست فولاد خراسان در میان تولیدکنندگان میلگرد کشور/ برترین تامین‌کننده میلگرد شاخه کشور

سخنگوی فدراسیون فوتبال: رای پرونده بیرانوند هنوز به دبیرخانه ارسال نشده است/ جرایم انضباطی را به صفر می‌رسانیم

توجه ویژه نمایشگاه کتاب به نشر کودک و نوجوان/ بحران محتوا در حوزه نوجوانان

خلاصه بازی النصر دبی 1 - شباب الاهلی 1

چلسی پشت ستاره‌اش درآمد؛ عذرخواهی لازم نیست!

مانیان: تمدید من مهم نیست، میلان باید قهرمان شود

آموریم خساست مالک یونایتد را جبران کرد!

واکنش عجیب باییندیر پس از گل دوم وستهم

لبخندسرمایه گذاران/در‌پیشرفت چشمگیر پروژه فولادشرق خراسان

جایگاه نخست فولاد خراسان در میان تولیدکنندگان میلگرد کشور / برترین تامین کننده میلگرد شاخه کشور

قطعه محبوب شوپن که حال و هوایی شبانه دارد

خسارت تندباد 80 کیلومتری به خودروها و فضای سبز در این شهر/عکس

تصمیمات مهم فوتبال ایران؛ فینال جام حذفی، انتخاب سرمربی امید و بازی تیم ملی در مشهد + فیلم

دلیل انتخاب مشهد برای بازی تیم ملی از زبان نبی

چند وقت یک بار نمک ماشین ظرفشویی بریزیم؟

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

​​​​​​​«رفیق خوشبخت ما»؛ زمینه‌ساز توسعه ارزش‌های مقاومت و انسانیت

بقایی: هنوز وارد جزئیات مذاکرات نشده‌ایم

عبدالجواد موسوی، رضا امیرخانی و دوگانه همسفری با رهبر و رئیس جمهور

آمار بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب بی‌نظیر است

کتاب های چرخ زمان: از بدترین تا بهترین!

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

اینفانتینو: جام جهانی عربستان تاریخی خواهد شد

گلزنی مهدی قایدی برای الاتحاد کلبا

به یاد روزهای اوج در میلان؛ کاکا دستیار آنچلوتی می‌شود

شکار پپ از بارسا؛ او بازیکن رویایی من است!‏

دبل مهدی قائدی و شهریار مغانلو در گل و پاس گل

افسانه تاتنهام بدون جام تمام می‌شود!

مذاکره با سیتی؛ ویرتز بایرن را دور زد!

پاسخ به اعتراضات رانیری؛ از صحبت‌هایش متأسفم!

بازنشستگی فصل بالندگی و فرزانگی است

آهنگ حامیم به نام «آی ستاره» را بشنوید

حضور و معرفی رپر معروف در کنسرت سیروان خسروی

موزیک ویدئوی «نعره زن» با اجرای میلاد درخشانی

تداوم انجام پروژه‌های راه آهن و انتقال آب به خراسان جنوبی

بیش از 4 هزار نفر در انتظار دریافت تسهیلات ازدواج در خراسان‌جنوبی

سازمان حج و زیارت آمار جدیدی از تعداد زائران حج تمتع اعلام کرد

سردار سلامی: تغییر یک رئیس جمهور واقعیات را در آمریکا عوض نمی‌کند

آموزش خطرات مین به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون