پیام خراسان

آخرين مطالب

لمس توپ پریرا 10 بار کمتر از بیرانوند! ورزشی

لمس توپ پریرا 10 بار کمتر از بیرانوند!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس بعد از جدایی نابهنگام یورگن لوکادیا تا نیم فصل صبر کرد تا موعد نقل و انتقالات زمستانی برسد، اما با وجود تسریع باشگاه در امر جذب جانشین او آن هم از نوع خارجی‌اش پریرا مثل تمام مهاجمان خارجی اخیر این تیم با ناآمادگی پرسپولیسی شد و طول کشید تا شرایط بازی پیدا کند.
بعد از سپری شدن 4 مسابقه از نیم فصل دوم پریرا برای اولین بار در بازی هفته بیستم مقابل هوادار به‌عنوان بازیکن جانشین و در 30 دقیقه پایانی به میدان آمد و چیزی برای ارائه نداشت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در مصاف با سپاهان او یک تک به تک قطعی را از دست داد اما با پنالتی اخراجی که از سیاوش یزدانی گرفت امیدوارکننده نشان داد. به لطف همین اتفاق او در مصاف با نفت مسجدسلیمان فیکس شد اما با وجود اینکه تا دقیقه 87 در میدان بود کاری از پیش نبرد و غیر از اینکه نامش در بین گلزنان تیم ثبت نشد به گونه‌ای عمل نکرد تا از فضاسازی‌ها، دوندگی و نمایش درخشان بدون توپش بگوییم یا از مشارکتش در امور دفاعی حرفی بزنیم.
با وجود این نمایش نه چندان جالب او در بازی با تراکتور به عیسی آل‌کثیر ترجیح داده شد تا کنار عمری زوج تازه‌ای تشکیل دهد اما در بازی بزرگ تبریز هم مهاجم مؤثری در زمین نبود.
نکته ویژه در مورد پریرا اما اینجاست که او در طول بازی خیلی کم صاحب توپ می‌شود، به نوعی در جریان بازی نیست. شماره 91 سرخ‌ها در مصاف با نفت مسجدسلیمان فقط 17 لمس توپ داشت در حالی که عیسی آل‌کثیر که 17 دقیقه کمتر از او در میدان حضور داشت 26 لمس توپ را ثبت کرده و البته علیرضا بیرانوند 43 لمس توپ به‌نام خودش ثبت کرد.

پیام خراسان

در مصاف با تراکتور هم این اتفاق تکرار شد و پریرا که تا دقیقه 81 در زمین بود فقط و فقط 15 لمس توپ داشت آن هم در شرایطی که بیرانوند به‌عنوان دروازه‌بان تیم 25 بار توپ را لمس کرد!
پریرا در همین بازی تراکتور با دقت پاس 28.6 درصدی کمترین میزان دقت در پاس را بین هم‌بازیانش داشت و البته نه شوت زد که در چهارچوب باشد یا بیرون چهارچوب نه پاس کلیدی داشت و تنها 2 عملکرد دفاعی به‌نام خود ثبت کرد. پریرا در بازی با نفت مسجدسلیمان 80 درصد دقت پاس داشت و 3 عملکرد دفاعی هم به‌نام خود ثبت کرده بود، اما در آن مسابقه هم هیچ شوتی نزده بود و پاس کلیدی هم به‌نام خود ثبت نکرد تا در دو بازی به‌عنوان مهاجم فیکس آمار ضعیفی از خود به جا بگذارد.
شاید هنوز زود باشد که در مورد این مهاجم برزیلی و عملکردش در پرسپولیس قضاوت کنیم، اما نیمی از نیم فصل دوم هم گذشته و فقط 8 مسابقه دیگر تا انتهای فصل و تعیین قهرمان لیگ باقی مانده است. پس با در نظر گرفتن این محدودیت زمانی از آن‌هایی که طرفدار این فرضیه (دیر اضافه شدن پریرا و اینکه نباید به این سرعت او را قضاوت کرد) هستند باید پرسید چه زمانی قرار است پریرا به کار پرسپولیس بیاید و در مسیر قهرمانی به یحیی و تیمش کمک کند؟
در عین حال بعد از دو بازی اخیر که پریرا در ترکیب اصلی پرسپولیس قرار داشته برخی به این نکته اشاره کرده‌اند که بازیکنان پرسپولیس به پریرا پاس نمی‌دهند و همین مسئله باعث شده او در موقعیت گلزنی قرار نگیرد و نتواند کیفیت واقعی خود را نشان دهد اما به نظر می‌رسد بازیکنان پرسپولیس که بیشتر از همه ما، او و کیفیتش را در تمرینات دیده‌اند به پریرا اعتماد ندارند. نمونه‌اش همان صحنه گل دوم به تراکتور که محمد عمری بعد از آن مانور تماشایی و دریبل‌های پیاپی در نهایت ترابی را جای پریرا به‌عنوان گزینه پاس انتخاب کرد چرا که احتمالاً در آن لحظه احساس کرده بود درصد گل شدن توپ توسط ترابی بیشتر از پریرا خواهد بود.
محمد قراگزلو - ایران ورزشی

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/513188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقبال از عبدالرزاق حمدالله با پرتاب بطری

اونای هرناندز: در بارسا نحیف و لاغر بودم با الاتحاد پیشرفت کردم

اینزاگی: برای طارمی خیلی خوشحال هستم

هوش مصنوعی در فوتبال؛ ایستگاهی‌ها تغییر می‌کنند!

یوتایتد این فصل را فدای لیگ قهرمانان بعدی کرد!

تیم تبادکان قهرمان مسابقات بسکتبال 3×3 فرهنگیان خراسان رضوی شد

اعطای تسهیلات به 535 طرح کشاورزی در سربیشه

امضای قرارداد ساخت و پوشش خط لوله 36 اینچ سربیشه – نهبندان توسط لوله سازی اهواز

قطعه «چشم به راه» برترین اثر موسیقی خراسان جنوبی شد

تحقق 35 درصدی برنامه تولید برق از انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی

صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان جنوبی

زمان قطعی برق بیرجند امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

اولین جلسه توسعه فعالیت‌های قرآنی خراسان شمالی برگزار شد

اجرای 21 پروژه نهضت عدالت آموزشی در بجنورد

قتل فجیع دختر 16 ساله به دست پسر پرورشگاهی | شکایت از قاتل به خاطر رابطه نامشروع

گرما و خطر آتش سوزی در جنگل های ایلام؛ عروس زاگرس در تابستان می سوزد

زمان قطعی برق مشهد امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

زمان قطعی برق مشهد امروز 22 اردیبهشت 1404

هزینه انتشار یک کتاب علمی 4 برابر یک رمان است/ تخصص‌محوری ویراستاری کتب علمی

نمایشگاه کتاب میزبان تازه‌های نشر دفاع مقدس از سمنان

رونمایی از 6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند؛ شوت‌زنی ممنوع

انریکه و دمبله بهترین‌های لیگ یک فرانسه

در ستایش اقدام تحسین برانگیز میلان

یک آتش‌سوزی حال فیل فودن را به هم ریخت!

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه 22 اردیبهشت

ترانه "بین این دوتا راه" با اجرایی از علیرضا طلیسچی

برنامه قطعی برق خراسان شمالی دوشنبه 22 اردیبهشت

علامه امینی در «الغدیر» همپای دقت پژوهشی به جنبه های ادبی توجه داشت

قهرمانی تراکتور برای این آقای تازه به دوران رسیده نیست | همیشه پرسپولیس جام گرفت یک بار هم بگذارید این تیم لدتش را ببرد

بستر خشک دریاچه آرال و قره‌قوم منشأ خارجی ریزگردهای خراسان شمالی هستند

رونمایی از «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» در نمایشگاه کتاب تهران

راز هولناک سقوط در خواب چیست؟ دانشمندان از پدیده تکان‌های خواب و علت آن پرده برداشتند

راز چسب زخم روی دست سرمربی مشهور اروپایی: حرکت عجیب آموریم پس از صعود به فینال خبرساز شد!

ببینید | تصادفی عجیب و وحشتناک در حاشیه بزرگراه مشهد

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

برگزاری سیزدهمین دوره آموزشی آمرین به معروف در مشهد

افزایش ساعت سرویس‌دهی خط 3 قطار شهری مشهد

تصاویر؛ جشن امضای کتاب خاطرات 8 ساله ظریف

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

جنگل، کوه، دریا؛ اقامتگاه‌های خاص در نوشهر و کلاردشت با چشم‌اندازی از بهشت

شهدا از هویت ملی دفاع کردند

سرانه فضای سبز قوچان 3 متر کمتر از میانگین استانی

«لیگ کتاب‌خوانی»؛ تحولی جدی در فضای مدرسه

سهم 1.14 درصدی خراسان رضوی از رشد 13 درصدی معادن کشور

دنیامالی: خوشحالم یک ایرانی برای اولین‌بار قهرمان مسابقات تنیس شد/ صعود به المپیک یک انتظار معمولی از فوتبال است

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران – کره شمالی

ظریف: چیزی از مذاکرات ایران و آمریکا نمی دانم/ به مذاکره کنندگان اطمینان دارم

محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد