پیام خراسان

آخرين مطالب

سیاست کنترل تورم و رشد تولید نیازمند هوشمندسازی سامانه‌های نظارتی است اجتماعي

سیاست کنترل تورم و رشد تولید نیازمند هوشمندسازی سامانه‌های نظارتی است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - محمدی گفت: سیاست کنترل تورم و رشد تولید نیازمند هوشمندسازی سامانه‌های نظارتی، اعمال قوانین و مقررات بازدارنده، تقویت سرمایه گذاری داخلی، مدیریت منابع و ظرفیت‌های اقتصادی و تولیدی در سطح کلان و توسعه روابط خارجی است.
محمد محمدی –فرماندار قاین - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی اظهار کرد: رهبر فرزانه انقلاب در ادامه نامگذاری‌های سال‌های گذشته و با شناخت دقیق از برجسته‌ترین مسائل و مشکلات موجود به‌ویژه در بخش اقتصادی، امسال را سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه این شعار سیاستگذاری‌، برنامه‌ریزی‌ها و روندهای عملیاتی و اجرایی را برای کارگزاران جهت می بخشد، گفت: شعار سال ها افق و هدف مشخص است.
وی تصریح کرد: دشمنان این نظام سال‌هاست برای ضربه زدن به ایران اسلامی به قول خودشان سیاست فشار حداکثری را اجرا کردند و یکی از بخش‌هایی که روی آن خیلی وقت گذاشتند همین سیاست تحریم است.
فرماندار قاین با بیان اینکه راهبرد دشمنان با تبعیت مردم از صحبت‌های روشنگرانه رهبری و حضور پرشور آن‌ها در راهپیمایی‌ها، انتخابات و ... به شکست انجامیده است، افزود: دولت سیزدهم با معرفت و شناخت مشکلات کشور به‌ویژه موضوع تورم و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم به دنبال آن است تا ضمن اجرای سیاست تقویت ارتباط با همسایگان، ظرفیت ها و توانمندی‌های کشور را در بخش‌های مهم فعال سازد.
محمدی تصریح کرد: ایران به لحاظ ژئوپلیتکی دارای ژنوم‌های بسیار فعال، کارساز و تاثیرگذاری است. بی تردید سیاست مهار تورم و رشد تولید پیوستگی محکمی با تقویت روابط اقتصادی با همسایگان، افزایش صادرات غیرنفتی و ظرفیت‌سازی در داخل دارد.
وی ادامه داد: یکی از ضعف‌های مهم که سبب شده مفسدین اقتصادی از آن بهره ببرند، عدم وجود یک سامانه یکپارچه هوشمند مدیریتی است به عنوان مثال همین طرح نانینو یک اقدام موثر برای مدیریت و توزیع آرد است هرچند هنوز اشکالاتی وجود دارد لکن مسیر درستی است.
فرماندار قاین گفت: امروز از قدرت فناوری اطلاعات بایستی برای نظارت بر خرید، فروش، صادرات و واردات، آشکارسازی نقش دلالان و واسطه گران و ... بیشتر بهره برد. سازمان‌های نظارتی و از جمله تعزیرات حکومتی نیز با بررسی دقیق، پیشنهادات کارشناسی خود را برای تقویت نظارت‌ها و ایجاد قوانین بازدارنده تر با تعامل بیشتر با نمایندگان مجلس ارائه دهند و جریمه ها نیز باید متناسب با تغییرات اجتماعی رخ داده در سطح جامعه به‌روز رسانی شود.
فرماندار قاین با بیان اینکه سیاست کنترل تورم و رشد تولید نیازمند هوشمندسازی سامانه‎های نظارتی، اعمال قوانین و مقررات بازدارنده، تقویت سرمایه گذاری داخلی، مدیریت منابع و ظرفیت‌های اقتصادی و تولیدی در سطح کلان، توسعه روابط خارجی به‌ویژه با همسایگان و اجرای دقیق سیاست‌های آمایش سرزمین است، گفت: در صورت اجرای درست این موارد قطعا افزایش سرمایه اجتماعی و مشارکت اجتماعی را به همراه خواهیم داشت.
پایان پیام/575

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/520637/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمول رئال برای گرفتن بارسلونای قهرمان

آغاز رویایی کریستیانو جونیور با پیراهن پرتغال

هری کین: هرگز تسلیم نشدم تا بالاخره قهرمان شوم

یک زمانی گرفتن توپ از بازیکنان بارسلونا آرزوی بقیه تیم‌ها بود!

در‌ پیشرفت چشمگیر پروژه فولادشرق خراسان

عکس/ تصادف در «رضویه» مشهد 2 کشته بر جا گذاشت

کشف 63 هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد

تکنوازی تار کیوان ساکت و اجرای قطعه‌ی «افسوس»

خراسان جنوبی با کمبود محیط بان رو به رو است

رزمایش سراسری اهدای 400 سبد حمایتی ویژه خانواده زندانیان خراسان‌جنوبی

کاهش 14 درصدی سرقت در خراسان جنوبی

استخر نیمه‌تمام بشرویه چه زمانی تکمیل می‌شود؟

دختر معتاد طلاهای مادرش را در شیروان سرقت کرد

سقوط درخت کهنسال در خیابان شهید بهشتی بجنورد بر اثر وزش باد شدید

ارزیابی مثبت عملکرد 6 ماهه صندوق بیمه حوادث طبیعی

آتش سوزی در جنگل های مانشت ایلام وارد سومین روز شد

روند افزایش دما در خراسان رضوی تا پنجشنبه ادامه دارد

سفری هیجان انگیز به صالح آباد همدان از نگاه دوربین شهروندخبرنگار

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

ماجرای سرقت مبلغ 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟ + فیلم

نیم نگاهی به کتاب «خوانش‌هایی از دیپلماسی فرهنگی تراز انقلاب»

ما را به اجبار به مصلی آوردند؛ فروش ٢٨5 میلیارد تومان کتاب تا روز هفتم

نشست اعضای بریکس در نمایشگاه کتاب برگزار شد/ لزوم فعال‌سازی ظرفیت‌های فرهنگی ایران

استقبال از «انسان 250 ساله» و «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»در ترکیه

میزان فروش نمایشگاه کتاب به 285 میلیارد تومان رسید

تمرکز آثار جدید مجمع تقریب مذاهب بر وحدت و تمدن نوین اسلامی

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

بخش عمده‌ای از تاریخ و فرهنگ بشر در کشورهای عضو بریکس است

سخنگو شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب هم خواستار مطالعه قانون اساسی شد

افزایش اکران تبلیغات شهری تهران در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

تقویت فرهنگ جمعی و همگرایی، از اهداف نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی است

گل خاطره انگیز آگوئرو برابر کوئینز

کودکی که حالا خودش ستاره ال‌کلاسیکو‌هاست

دو جلسه محرومیت مدافع یووه با پس‌گردنی جنجالی!

با آنچلوتی دوباره قهرمان جهان می‌شویم

اصلی‌ترین گزینه جانشینی ژابی نه گفت

حرف‌های مهم زانتی درباره اینزاگی و انتقالات اینتر

مهر تایید ال‌کلاسیکو به یک تمدید قرارداد

تایید شد؛ رئال کابوس یامال را می‌خرد

حمله تند تباس به بارسلونا؛ این فساد ورزشی است!

ترکیب غیرعادی بارسا برای دربی سرنوشت‌ساز

عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی!

آزاد سازی خرمشهر، نماد یک پیروزی عزتمندانه است

ترانه خوانی احساسی و سوپرایز سینا درخشنده برای نعیمه نظام‌ دوست

بازخوانی تماشایی ترانه بختیاری توسط عرفان طهماسبی