60 دقیقه آگاهانه با زمین همراه شویم
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
پیام خراسان - کارشناسان محیط زیست معتقدند چنانچه گرمایش زمین کنترل نشود، نتایج فاجعهبار آن به مانند تشدید خشکسالی، افزایش بیشتر سطح آب دریاها و انقراض دستهجمعی گونههای مختلف گیاهی و جانوری، حیات بر روی زمین را به یک افسانه تبدیل میکند.
نیاز روزافزون بشر موجب دخالت در طبیعت و ایجاد تغییراتی خواسته و ناخواسته در آن شده، به طوری که امروزه تخریب و آلودگی آب، خاک و هوا یک تهدید جدی برای حال و آینده بشر در مقیاسهای محلی، منطقهای و جهانی محسوب می شود و پدیدههایی چون تغییر اقلیم و گرمایش زمین ، وقوع سیل و خشکسالی، گرد و غبار، تشدید فرسایش و تخریب خاک، گسترش آلایندهها در چرخه منابع آب و ... به تهدیدی جدی برای انسان و از سوی دیگر این کره خاکی تبدیل شده است.
امروز گرمایش زمین به مسئله مهم و ضروری عصر حاضر بدل شده، دمای جهان بهدلیل فعالیتهای انسانی در حال افزایش است و تغییرات آبوهوایی یا به عبارتی تغییر اقلیم جنبههای مختلف زندگی بر روی کره زمین را تهدید میکند.
کارشناسان محیط زیست معتقدند چنانچه گرمایش زمین کنترل نشود، نتایج فاجعهبار آن به مانند تشدید خشکسالی، افزایش بیشتر سطح آب دریاها و انقراض دستهجمعی گونههای مختلف گیاهی و جانوری، حیات بر روی زمین را به یک افسانه تبدیل میکند.
شاید ساعت زمین تلنگری برای زمینیان باشد تا با نگاه به پشت سر خود نظارهگر آنچه باشند که تاکنون ایجاد کردهاند، ساعت زمین نه فقط یک تمرین کاهش کربن بلکه یک عمل نمادین در ایجاد آگاهی و ترغیب حس مسئولیتپذیری محیط زیستی،با هدف تشویق مردم، دولتها و مشاغل برای شناسایی رد پای اکولوژیک شان است.
با شرکت در رویداد بین المللی ساعت زمین مردم متعهد میشوند که با تغییرات آب و هوایی مبارزه کنند و آینده بهتری برای زمین بسازند، به همین منظور رویداد جهانی «ساعت زمین» با هدف هشدار در خصوص تغییرات اقلیمی امشب ( ٥ ام فروردین ماه) از ساعت 20.30 تا 21.30 در سراسر جهان با خاموش کردن چراغها اجرا میشود، ساعت زمین در ایران برای نخستین در سال 1390 و با خاموشی چراغهای برج میلاد در تهران آغاز و شهرداری تهران امسال هم برای سیزدهمین سال متوالی با خاموش کردن المان های شهری در سطح مناطق ٢٢ گانه با این رویداد همراهی خواهد کرد.
در این راستا با پیوستن به برنامه "ساعت زمین" و خاموشی یک ساعته لامپها و وسایل الکترونیکی و خاموش کردن حتی یک چراغ کمتر به خودمان متذکر و یادآور میشوین محیط زیستی که به واسطه فعالیت ما انسانها اینطور آسیب دیده، تنها با تصمیمگیریهای آگاهانه در زندگی روزمره خودمان بهبود میابد.
ساعت زمین، 60 دقیقه همراهی آگاهانه ما انسانهاست برای بهبود وضعیت محیط زیست و بیانگر این پیام مهم که اقدامات کوچک محیط زیستی، هرچند نمادین میتواند تاثیری قابل توجه بر تغییرات آب و هوایی در منطقه بگذارد.
انتهای پیام/
-
سه شنبه ۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹:۵۳
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/521718/