پیام خراسان

آخرين مطالب

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی:

آمریکا چکیده همه اشقیای تاریخ است سیاسی

آمریکا چکیده همه اشقیای تاریخ است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مشهد ـ نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: در استمرار حرکت همه اشقیای تاریخ پیامبران، آمریکا در زمانه ما قرار دارد که از همه توطئه‌ها استفاده کرده تا دین خدا روی زمین باقی نماند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در سومین جلسه تفسیر سوره مبارکه محمد ( ص) در ماه مبارک رمضان که ظهر چهارشنبه به میزبانی حسینیه دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: بندگی خدا بی خرج و هزینه نیست. پیام سوره مبارکه محمد ( ص) آن است که ما از پیامبران عزیزتر نیستیم و فقط در زمانی فتح و نصر ما قطعی است که ما نیز همچون انبیا و اولیای الهی برای دین خدا هزینه بدهیم.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: خداوند عالم در آیه 13 می‌فرماید « وَکَأَیِّنْ مِنْ قَرْیَهٍ هِیَ أَشَدُّ قُوَّهً مِنْ قَرْیَتِکَ الَّتِی أَخْرَجَتْکَ أَهْلَکْنَاهُمْ فَلَا نَاصِرَ لَهُمْ » و این خطاب به نبی مکرم اسلام ( ص) است که می‌فرماید کسانی که پیش از تو زندگی می‌کردند، بسیار هم از قوم تو قدرتمندتر بودند اما ما آن‌ها را هلاک کردیم و کسی هم نتوانست آن‌ها را نجات دهد.
وی افزود: این روال تقابل حق و باطل در تمام طول دوران‌ها بوده که در آن، حق توسط باطل انکار شده و حتی مورداستهزا قرار گرفته است. در این باره حضرت نوح ( ع) را در تاریخ داریم که پس از حدود هزار سال، نه‌تنها مردم از او تبعیت نکردند بلکه در اواخر دوران نبوت حضرت، وی را مورد تمسخر هم قرار می‌دادند. این روال امروز هم وجود دارد؛ تا جایی که مشاهده می‌کنیم ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به قوت در خدمت تمسخر و استهزای کسانی قرار گرفته که دلداده دین خدا هستند، برای اقامه دین در جامعه دغدغه دارند و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند.
انقلاب اسلامی، سند تصدیق وعده نصر در سوره محمد ( ص)
آیت الله علم الهدی بیان کرد: این وعده الهی در آیه 13 سوره مبارکه محمد ( ص) که بر نابودی دشمنان دین خدا دلالت دارد، در انقلاب ما هم مصداق پیدا می‌کند؛ به‌گونه‌ای که در استمرار حرکت همه اشقیای تاریخ پیامبران، آمریکا در زمانه ما قرار دارد که در طول 43 سال عمر انقلاب اسلامی از همه توطئه‌ها، خرابکاری‌ها، نقشه‌ها و برنامه‌ها استفاده کرده تا دین خدا روی زمین باقی نماند و به عبارت دیگر، چکیده همه رذائل فرعونیان، خباثت نمرودیان و فساد اقوامی بوده که مشمول عذاب الهی شده‌اند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: با این حال، برخلاف تاریخ انبیا، این بار فتح و نصر جبهه حق نه با نزول عذاب الهی بر کفار و منافقان بلکه در سایه درایت و تدبیری بوده که حق مداران بر پایه عنایت الهی در پیش گرفته‌اند. ما 44 سال مقاومت کردیم، قدم‌به‌قدم جلو آمدیم و در برابر تحمیل جنگ، تحریم اقتصادی و انواع و اقسام فتنه‌ها ایستادگی کردیم؛ آن‌هم در حالی که قدرت شکست دشمن را نداشتیم و فقط در پرتوی امداد و عنایت الهی به پیروزی دست پیدا کردیم.
بدون هزینه دادن نمی‌توان خدا را بندگی کرد
وی با بیان اینکه شرط فتح و نصر الهی بر پایه حرکت مردم در امتداد دفاع از دین خداست، تصریح کرد: بندگی خدا بی خرج و هزینه نیست. جهاد در راه خدا نیازمند بذل جان و هزینه‌ای است که مؤمنان برای آن پرداخت می‌کنند. این‌طور نیست که ما بخواهیم با مداومت بر نافله و نماز اول وقت در یک حرم امن، از دین خدا پاسداری کنیم. نمی‌شود مفاتیح‌الجنان را جلوی خود بگذاریم، از اول تا به آخر و از آخر تا به اول آن را ختم کنیم و بعد از این، خود را بنده صادق خدا بدانیم زیرا امروزه دشمن در حال براندازی دین خداست و مؤمن واقعی کسی است که بایستد و با دشمن خدا بجنگد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: بندگی خدا این نیست که مردم در برابر گناه گناهکاران ساکت بنشینند و نسبت به برانگیخته شدن خشم خدا در سایه تکثیر و رواج بی‌حیایی در جامعه بی‌تفاوت بمانند. نمی‌شود مؤمنان از معروف پرهزینه چشم‌پوشی کنند و اخلاص را در مستحبات کم‌هزینه تمرین کنند. پیام سوره مبارکه محمد ( ص) آن است که ما از پیامبران عزیزتر نیستیم و فقط در زمانی فتح و نصر ما قطعی است که ما نیز همچون انبیا و اولیای الهی برای دین خدا هزینه بدهیم.
وی ضمن تأکید بر اینکه بدون هزینه دادن نمی‌توان خدا را بندگی کرد، یادآور شد: آن‌جا که جبهه جنگ برپا شد، مؤمن واقعی کسی است که جان می‌دهد اما آن‌جایی هم که جبهه جنگ ترکیبی و فرهنگی ایجاد شد، مؤمن واقعی کسی است که از بذل آبرو، مقام و مال هم هراسی نداشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522262/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تردد کند در محور مواصلاتی زاهدان - بیرجند در پی واژگونی تریلی سوخت

نام‌نویسی بیش از 10 هزار بازنشسته خراسان جنوبی برای دریافت وام ضروری

خشم وینی از ستاره‌های رئال؛ لعنتی‌ها!

همراهی مایکل اوون با آرنولد؛ بیش از همه او را درک می‌کنم

پیراهن جدید سیتی؛ پلی میان گذشته و آینده!‌

کایل اسنایدر بازداشت شد!

برنامه من‌یونایتد برای قهرمانی؛ کباب‌خوری به جای خیابان‌گردی!

گل اسطوره میلان به نام فلسطین، صهیونیست‌ها را به آتش کشید

کدام کشور‌ها بیشترین تعداد مربی در تیم‌های ملی را دارند؟

کلید انتقال آنچلوتی به برزیل؛ ستاره سابق رئال!

سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

سخنگوی استقلال: انتخاب سرمربی با مشورت سیدورف خواهد بود

شرح وظایف سیدورف در استقلال

شهید رییسی نماد اوج خدمت به مردم است

وزیر کار: اگر من به عنوان وزیر اجازه نداشته باشم به شرکت فولاد خراسان بازرس بفرستم، بهتر است این وزارت پابرجا نباشد + ویدئو

اردیبهشت بدون باران در کلانشهر مشهد

قیمت عجیب و غریب بلیت کنسرت سیروان خسروی

درک ریتم موسیقی توسط مغز: ارتباط موسیقی و ذهن

نشان دار شدن 15546 بیمار صعب العلاج در بستر بیمه سلامت

بیژن حیدری بازهم قاضی پرسپولیس شد؛ بنیادی فر در اصفهان

راز عضله‌سازی مؤثر؛ با این منابع پروتئینی، عملکرد ورزشی‌تان را متحول کنید

مالک شهر راز: 4 بازیکن ما با تیم‌های دیگر بسته بودند!

قیمت میوه و تره بار 23 اردیبهشت 1404

پایش هوشمند ماشین‌های دوار با فناوری بومی برای اولین بار در کشور + فیلم

تحکیم بنیان خانواده با آموزش زوجین در طرح «با هم»/ 26 هزار زوج مشهدی مهارت زندگی آموختند

همه‌جا می‌بازند؛ رئال و آنچلوتی فصل فاجعه‌بار خود را تکمیل کردند

توقیف 73 دستگاه موتورسیکلت حادثه‌ساز در جاده‌های خراسان‌ رضوی

سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد آغاز به کار کرد

فاطمه مهاجرانی از رفع فیلترینگ خبر داد!/ این‌بار وعده‌ها عملی می‌شوند؟

باوجود کسب عناوین مختلف هیچ حمایتی از رشته شمشیربازی در خراسان رضوی نمی‌شود

جنگل هفت‌خال در قرنطینه؟ | گردشگران دیگر حق ورود ندارند

323 سرعت‌کاه غیرمجاز مازندران حذف می شود

علت خلوتی نمایشگاه کتاب از زبان مدیر بخش کودک و نوجوان

دست پر علیرضا قزوه در نمایشگاه؛ وقت انتشار «انگیزه ترامپ‌کشی» حالا بود

علت خلوتی نمایشگاه کتاب جیست؟

رئیس اتحادیه ناشران تهران: بدون رعایت کپی‌رایت، نباید انتظار همکاری بین‌المللی داشته باشیم

نمایشگاه کتاب امسال؛ فضایی قابل تحمل‌تر به نسبت قبل؛ پوشش‌های مختلف بی‌نیاز به گشت و تذکردهندگان

همشهری حامی کتاب | 3 ویژه برنامه که نمایشگاه کتاب را رونق بخشید

چرا تبلیغات شهری نمایشگاه کتاب کم است؟

شهرداری تهران به وعده خود برای تبلیغات شهری نمایشگاه کتاب عمل نکرده است

نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

کیانوش عیاری: تلاش می کنم سختی‌های زندگی را بپذیرم/ به دنبال روزنه‌ای از نور در دل تاریکی هستم

نشست «از نویسندگان مصنوعی تا کتاب‌های هوش مصنوعی» در نمایشگاه کتاب

رونمایی از ترجمه زندگی‌نامه سردار شهید قاسم سلیمانی

پوستر زیبا و نوستالژیک گل گهر برای بازی مقابل چادرملو؛ فارسی را پاس بداریم / عکس

غرفه‌ای به یاد شهید رئیسی در نمایشگاه کتاب + فیلم

صالحی: سامانه همیار کتاب حس تعلق به کتابخوانی و کتابخانه را افزایش می‌دهد

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی

بایرن مونیخ با کنار زدن بارسلونا به جذب تاه نزدیک شد

نگرانی یونایتدی‌ها؛ فردیناند روی تخت بیمارستان!