معرفی 7 متخلف حوزه مواد غذایی به مراجع قضایی در تربت حیدریه
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - به گزارش خبرنگار مهر، مهدی سعیدی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 160 بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی مرتبط با ماه مبارک رمضان صورت گرفته است.
رئیس ادارۀ سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: این بازدیدها از مراکز تهیه و توزیع آش، حلیم، شله، زولبیا و بامیه صورت پذیرفته که 20 مورد نمونهبرداری انجام شده که پس از آزمایشهای انجام شده و همچنین رصد مشکلات بهداشتی در محیط و نحوۀ تهیۀ این مواد غذایی، 7 متخلف به مراجع قضائی معرفی شدند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با تاکید بر اینکه تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان منجر به تشدید بیشازپیش نظارتها بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شده است عنوان کرد: سلامت مردم خط قرمز بازرسان بهداشت محیط و حرفهای است و در این مسیر هیچ اغماضی وجود نخواهد داشت.
سعیدی تاکید کرد: همچنین از مردم تقاضا داریم تا با مشاهدۀ هرگونه تخلف، مراتب را جهت پیگیری با سامانۀ 190 در میان بگذارند.
کد خبر 5743253
-
پنجشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰:۲۴
-
۵ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522563/