نصیری مطرح کرد؛
ارزیابی ایمنی بیش از نیمی از ساختمانهای مهم و بلندمرتبه در سال جدید
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: در سال جدید بیش از نیمی از ساختمانهای مهم و بلندمرتبه مورد ارزیابی ایمنی قرار میگیرند.
به گزارش شهر؛ علی نصیری، رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره اولویتهای سازمان مدیریت بحران شهر تهران در سال 1402 گفت: ما در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران حوزههای مختلفی را داریم که در هر حوزه اولویتهایی را برای سال 1402 در نظر گرفته ایم. اما همچنان پیشگیری و ایمنی از مهمترین اولویتهای ما در سال 1402 است. همچنین مشارکت مردم در بحث ایمنی و پیشگیری و عمق بخشی به ارتقای آمادگی عملیاتیمان از دیگر اولویتهای ما در سال جدید است.
وی ادامه داد: در سال 1402 ما وارد برنامه چهارم میشویم، برنامه چهارم نسبت به برنامه سوم شهرداری تهران رشد کیفی بسیار خوبی داشته است و ما اگر همین برنامه چهارم را اجرا کنیم از نظر ارتقای ایمنی گام بسیار مهمی برداشته ایم. ما ارزیابی ایمنی نیمی از ساختمانهای مهم و بلندمرتبه را در سال 1402 را به پایان خواهیم رساند. در سال گذشته حدود هزار و 300 ساختمان ارزیابی ایمنی شده اند. با توجه به اینکه حدود 16 هزار ساختمان باید ارزیابی ایمنی شوند و حدود هزار و 300 ساختمان ارزیابی شدهاند، حدود 15 هزار ساختمان باید ارزیابی شوند. برنامه ما این است که برای سال 1402 نصف این حدود 15 هزار ساختمان را مورد ارزیابی ایمنی قراردهیم. نصف دیگر این ساختمانها نیز در سال 1403 ارزیابی ایمنی خواهند شد. این کار بسیار سنگین است و ما تلاش میکنیم تا پایان سال 1403 همه این ساختمانها را ارزیابی ایمنی کنیم.
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه در سال 1402 تعدادی از گودهای مهم و پرخطر رها شده نیز تعیین تکلیف خواهند شد، گفت: در خصوص مقابله با سیل در شهر تهران نیز در سال 1402 برنامه هایی داریم و نقشه پهنهبندی خطرات سیل در شهر تهران آماده خواهد شد و همچنین برنامه پاسخ عملیاتی به سیل تهران نیز افتتاح خواهد شد. تعدادی سوله جدید و پایگاه جدید مدیریت بحران را نیز در سال 1402 افتتاح خواهیم کرد.
نصیری تصریح کرد: در حوزه آمادگی عملیاتی نیز قصد داریم تا در سال 1402 در حوزه تخلیه و اسکان اضطراری برنامههایمان را تکمیل کنیم. همچنین تلاش میکنیم تجهیزات جدید خریداری کرده و امیدواریم نوسازی در بخشی از ناوگان خودرویی داشته باشیم. در بحث احصاء ظرفیتها و ارزیابی ظرفیتهای امدادی شهر تهران نیز اقداماتی در دستور کار داریم. این کار بسیار سخت است اما باید این احصاء انجام شود تا ما بدانیم در شرایط بحران کدام وسیله را میتوانیم از کدام دستگاه در اختیار بگیریم. تا الان حدود بیش از 650 قلم اقلام امدادی احصاء کردهایم و به دنبال این هستیم که در قالب یک سامانه این ظرفیتهای امدادی دستگاهها را احصاء کنیم.
وی همچنین درباره طرح دوام گفت: در سال 1401 گروههای داوطلب بعد از سالها احیا شدهاند، اما از سال آینده این گروههای داوطلب باید وارد کارهای جدیتری شوند و طرح دوام تخصصیتر خواهد شد. در حال حاضر 24 هزار نفر عضو دوام هستند اما آمار ثبت نام شده با آمار افرادی که پای کار هستند متفاوت هستند. البته قرار نیست همه اعضای دوام عملیاتی و فعال باشند اما باید این تفکیکها صورت بگیرد و باید اعضای دوام در نقش عملیاتی نیز شکل بگیرد.
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خاطرنشان کرد: در حوزه آموزشهای ایمنی نیز به سراغ ساختمانهای بلند مرتبه و مهم خواهیم رفت و به لحاظ نرم افزاری اقداماتی را برای این ساختمانها انجام خواهیم داد. یعنی آموزشهایی را برای هیات مدیره این ساختمانها برگزار کنیم و همچنین در حوزه HSE نیز به دنبال این هستیم تا در صورت موافقت آموزش و پرورش و همکاری آنها، از تمام مدارس شهر تهران ارزیابی ایمنی جامعی داشته باشیم و برای رفع مشکلات و اصلاح آن گامهایی برداشته شود.
نصیری درباره پهنهبندی در شهر تهران گفت: همچنین تهران را به 5 پهنه تقسیم کردهایم تا به لحاظ استانداردهای HSE شهر تهران را مورد بررسی قرار دهیم. یعنی مکانهای عمومی مانند پارک ها، بوستان ها، معابر عمومی و… را در سال 1402 مورد ارزیابی کامل قرار دهیم و بعد از آن به براساس اولویتبندی به سراغ ارتقا و اصلاح نواقص برویم.
منبع: ایلنا
انتهای پیام/
-
پنجشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲:۳۹
-
۱۵ بازديد
-

-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/522640/