پیام خراسان

آخرين مطالب

ایجاد صنایع بزرگ یکی از محورهای طرح تحول در خراسان رضوی است اقتصادي

ایجاد صنایع بزرگ یکی از محورهای طرح تحول در خراسان رضوی است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان -   استاندار خراسان رضوی گفت: یکی از محورهای طرح تحولی در استان ایجاد صنایع بزرگ است. صنایع کوچک، متوسط و بزرگ در کنار هم می‌توانند مکمل یکدیگر بوده و چرخ اقتصاد استان را بچرخانند.
یعقوبعلی نظری شامگاه 16 فروردین ماه در آیین تجلیل از صادرکنندگان خراسان رصوی که در هتل ثامن مشهد برگزار شد، اظهار کرد: فعالیت صادرکنندگان با وجود مشکلات موجود و شرایط اقتصادی امروز کشور بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
  در خراسان رصوی در واگذاری فعالیت به بخش خصوصی بسیار جدی هستیم ولی از بخش خصوصی نیز انتظاراتی داریم.اگرچه این موضوع را به عنوان یک ضرورت جدی در تحول اقتصادی می‌دانیم اما بخشی از این موضوع باید در لایحه ملی تصمیم گیری شود. مشارکت در تدابیر، تصمیمات و راهکارهای برون رفت از مسائل به صورت استانی مهم است.
وی افزود: هسته‌های مردمی در ارتباط با ارتقاء بخشی، رونق بخشی و حل مسائل و معظلاتی که به صورت استانی می‌توانیم درباره آن تصمیم گیری کنیم، باید شکل گیرد.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: از بخش خصوصی تقاضا داریم که تعامل تدبیری و تصمیم سازی باید در استان به معنای واقعی شکل گیرد. اتاق بازرگانی و بقیه بخش‌های فعال حوزه اقتصادی استان این کار را انجام دهند و ما آمادگی داریم این تعامل مشترک با حضور بخش خصوصی را ایجاد کنیم. نگاه تحولی دولت در استان در 6 حوزه تعریف شده است. حوزه اول اقتصاد است. در حوزه اقتصاد و ماقبل آن موضوع هدایت سرمایه دارای اهمیت است و 5 محور در بحث سرمایه باید در استان مدیریت شود. محور اول سرمایه خرد مردمی است که نباید از آن غافل شویم. قرارگاه مردمی تحت عنوان جذب و هدایت سرمایه و تامین منابع است زیرا در استان به زیرساخت نیاز داریم. این زیرساخت تسهیل کننده و رونق دهنده فعالیت اقتصادی است و لازم است منابع آن در ظرفیت‌های دولتی استفاده شود.مولد سازی در این بخش است که در دستور کار دولت است. منابع بانکی، سرمایه خارجی، سرمایه داخلی بخش خصوصی و ...محورهای دیگر بخش سرمایه است. در سال قبل 62 همت توسط بخش خصوصی برای رشد 7.2 درصدی اقتصادی استان در نظر گرفته شد که خوشبختانه 70 همت محقق شد. اعتقاد داریم در سال جاری منابع بانکی مبتنی با نیازهای اقتصادی و با اهداف معین باید هدایت شود و بخش خصوصی باید در این زمینه به ما کمک کند.
نظری با اشاره به اینکه در حوزه اقتصادی یکی از محورهای طرح‌ تحولی، حوزه صادارت و ترانزیت است، گفت: ذیل این طرح‌ها پروژه داریم و این پروژه و پیاده‌سازی آن اهمیت دارد. این پروژه‌ها در حوزه صادارت و ترانزیت مبادی مرزی و گمرکات، زیر ساخت‌ها و ....است .بخش‌های تخصصی می‌توانند گره مشکلات بزرگ را باز کنند و بنابراین بخش خصوصی در حوزه تجارت می‌تواند برای حل مشکلات کمک کند. ما اعتقاد جدی به ورود بخش خصوصی در زمینه تصمیم گیری و اجرا داریم.
وی با اشاره به مشکل اقتصاد خراسان رضوی خاطرنشان کرد: چرا باید سرانه درآمدی استان نسبت به کشور پایین باشد؟. مشکل استان ما کمبود واحدهای بزرگ است و استان ما واحدهای کوچک و متوسط زیادی دارد. یکی از محورهای طرح تحولی در استان ایجاد صنایع بزرگ است. صنایع کوچک، متوسط و بزرگ در کنار هم می‌توانند مکمل یکدیگر بوده و چرخ اقتصاد استان را بچرخانند. مقام معظم انقلاب درباره واگذاری فعالیت‌ها و مشارکت بخش خصوصی بسیار تاکید می‌کنند و یکی از ضلع‌های مهم اقتصاد استان بخش خصوصی است. سرمایه گذارن و حوزه تجارت در استان حتما باید ساماندهی شوند. اگر ساماندهی نشوند، نمی‌توانیم حرکت نظام مند را دنبال کنیم. اعتقاد داریم و تکلیف شده که بخش خصوصی را به معنی واقعی کلمه وارد تصمیم گیری، اجرا و عمل کنیم و ما به نقش حاکمیتی که نظارتی ، حمایتی و هدایتی است، عمل کنیم.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: بر اساس آمار و ارقام سرمایه گذاری بخش خارجی در استان طی سال گذشته 3.5 برابر شده است که اینها نشانه‌های خوبی است. در استان ظرفیت‌های کشاورزی، صنعتی، معدنی و ... خوبی وجود دارد که اینها امکان خوبی برای فعالیت اقتصادی در استان است. 
 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/525867/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی النصر دبی 1 - شباب الاهلی 1

چلسی پشت ستاره‌اش درآمد؛ عذرخواهی لازم نیست!

مانیان: تمدید من مهم نیست، میلان باید قهرمان شود

آموریم خساست مالک یونایتد را جبران کرد!

واکنش عجیب باییندیر پس از گل دوم وستهم

لبخندسرمایه گذاران/در‌پیشرفت چشمگیر پروژه فولادشرق خراسان

جایگاه نخست فولاد خراسان در میان تولیدکنندگان میلگرد کشور / برترین تامین کننده میلگرد شاخه کشور

قطعه محبوب شوپن که حال و هوایی شبانه دارد

خسارت تندباد 80 کیلومتری به خودروها و فضای سبز در این شهر/عکس

تصمیمات مهم فوتبال ایران؛ فینال جام حذفی، انتخاب سرمربی امید و بازی تیم ملی در مشهد + فیلم

دلیل انتخاب مشهد برای بازی تیم ملی از زبان نبی

چند وقت یک بار نمک ماشین ظرفشویی بریزیم؟

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

​​​​​​​«رفیق خوشبخت ما»؛ زمینه‌ساز توسعه ارزش‌های مقاومت و انسانیت

بقایی: هنوز وارد جزئیات مذاکرات نشده‌ایم

عبدالجواد موسوی، رضا امیرخانی و دوگانه همسفری با رهبر و رئیس جمهور

آمار بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب بی‌نظیر است

کتاب های چرخ زمان: از بدترین تا بهترین!

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

اینفانتینو: جام جهانی عربستان تاریخی خواهد شد

گلزنی مهدی قایدی برای الاتحاد کلبا

به یاد روزهای اوج در میلان؛ کاکا دستیار آنچلوتی می‌شود

شکار پپ از بارسا؛ او بازیکن رویایی من است!‏

دبل مهدی قائدی و شهریار مغانلو در گل و پاس گل

افسانه تاتنهام بدون جام تمام می‌شود!

مذاکره با سیتی؛ ویرتز بایرن را دور زد!

پاسخ به اعتراضات رانیری؛ از صحبت‌هایش متأسفم!

بازنشستگی فصل بالندگی و فرزانگی است

آهنگ حامیم به نام «آی ستاره» را بشنوید

حضور و معرفی رپر معروف در کنسرت سیروان خسروی

موزیک ویدئوی «نعره زن» با اجرای میلاد درخشانی

تداوم انجام پروژه‌های راه آهن و انتقال آب به خراسان جنوبی

بیش از 4 هزار نفر در انتظار دریافت تسهیلات ازدواج در خراسان‌جنوبی

سازمان حج و زیارت آمار جدیدی از تعداد زائران حج تمتع اعلام کرد

سردار سلامی: تغییر یک رئیس جمهور واقعیات را در آمریکا عوض نمی‌کند

آموزش خطرات مین به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون

سردار سلامی: اسرائیل از نظر سیاسی و اقتصادی کاملاً فروپاشیده است

وقتی ستاره پرسپولیسی برای اولین بار با استقلال در آزادی دیده شد+ عکس

قرارداد و تفاهم‌نامه ایرانسل و شهرداری مشهد برای بهبود کیفیت خدمات ارتباطی

دبیر کل اکو : کیش، بدون شک مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران از سراسر جهان است

اعلام 2 هدف ایران از مذاکره با آمریکا از سوی دیپلمات ارشد ایران

بیلبوردها کتاب‌خوان شدند، مردم نه

کتاب مجموعه کامل قانون بودجه سال 1404 منتشر شد

تبلیغات محیطی نمایشگاه کتاب،110 درصد بیشتر از سال قبل

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد