پیام خراسان

آخرين مطالب

رئیس‌جمهور در جشنواره «امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه»:

تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید افتخارآمیز است/ مأموریت به وزیر کار برای ساماندهی قراردادهای کارگری و شرکت‌های پیمانی/ تولیدکنندگان و نهادهای نظارتی دست دلالان از مایحتاج مردم را قطع کنند وزارت رفاه

تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید افتخارآمیز است/ مأموریت به وزیر کار برای ساماندهی قراردادهای کارگری و شرکت‌های پیمانی/ تولیدکنندگان و نهادهای نظارتی دست دلالان از مایحتاج مردم را قطع کنند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دکتر رئیسی ضمن تجلیل از تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید، دستاوردهای گروه صنعتی مپنا را مایه مباهات کشور و موجب ارتقای قدرت کشور دانست.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آیت‌الله دکتر «سیدابراهیم رئیسی» ظهر امروز، دوشنبه در مراسم «اختتامیه سی‌و‌چهارمین جشنواره ملّی امتنان از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای نمونه» که در محل شرکت صنعتی مپنا برگزار شد، ضمن گرامیداشت «روز کارگر» و تجلیل از نقش کارگران در رونق تولید کشور گفت: تلاش، دلسوزی و خلاقیت کارگران در امر تولید و دستاوردهای بسیار ارزشمندشان در بخش‌های مختلف تولیدی، افتخاری برای کشور است که باید روز به روز افزایش یابد.
رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه گروه مپنا گفت: دیدن محصولات و دستاوردهای این شرکت بسیار افتخارآمیز و مایه مباهات کشور و تلفیقی از دقت، تلاش، خلاقیت و علم و فناوری است که باعث تولید و ارتقای قدرت کشور می‌شود.
دکتر رئیسی با بیان این‌که شرکت مپنا با ضمیمه‌کردن دانایی به توانایی زمینه کار علم‌پایه در کشور را فراهم کرده است، افزود: زنجیره‌های تولید مرتبط با این شرکت همگی باید فعال شوند تا محصولات آن معطل یا ناقص نماند.
آیت‌الله رئیسی در ادامه با اشاره به طراحی و تولید سیستم محرکه خودروهای برقی اعم از اتوبوس، سواری و باری در شرکت مپنا و نیاز ضروری کشور به این محصول برای کاهش مشکل آلودگی هوا، بر تسریع بررسی و صدور تأییدیه‌های لازم از سوی سازمان استاندارد تأکید کرد.
رئیس‌جمهور درباره مطالبات مطرح‌شده از سوی نمایندگان تشکل‌های کارگری در این مراسم، به مسئله امنیت شغلی به‌ویژه قراردادهای چندماهه به‌عنوان یکی از دغدغه‌های مهم جامعه کارگری اشاره کرد و وزیر کار را موظف کرد با بررسی دقیق موضوع قراردادهای کارگری ساماندهی لازم در این زمینه را اعمال کند.
رئیس‌جمهور در ادامه تأمین مسکن را از دیگر ضرورت‌های جامعه کارگری برشمرد و گفت: آنچه که ما درباره مسکن وعده کردیم، ناظر به نیاز کشور و الزام قانونی بوده است و اگر در سال‌های گذشته سالی یک میلیون مسکن ساخته می‌شد، وضعیت امروز بازار مسکن این‌گونه نبود.
دکتر رئیسی درباره رفع نیاز مسکن در حوزه کارگری هم گفت: واحدهای تولیدی با تشکیل تعاونی‌های مسکن مقدمات لازم را فراهم کنند، بخش‌های مربوط در دولت هم برای تأمین زمین و فراهم کردن تسهیلات لازم برای ساخت مسکن تلاش کنند.
آیت‌الله رئیسی همچنین درباره مشکلات بازنشستگان تصریح کرد: اگر مسائل و مشکلات بازنشستگان کارگری در کنار شاغلین این قشر تعریف شود، زمینه برای رفع این مشکلات مساعدتر خواهد شد.
رئیس‌جمهور با اشاره به موضوع شرکت‌های پیمانکاری و نارضایتی کارگران از برخی سازوکارهای مربوط به این شرکت‌ها، وزیر کار را مکلف کرد که ساماندهی سازوکار شرکت‌های پیمانکاری را در دستور کار قرار دهد.
دکتر رئیسی درباره اصلاح مواد قانون کار و حقوق بازنشستگان کارگری نیز دستور داد، این دو موضوع در کمیسیون کارشناسی دولت با حضور نمایندگان کارگری مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نتیجه نهایی آن برای بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.
رئیس‌جمهور با اشاره به اعلام آمادگی نماینده یکی از تشکل‌های کارگری برای جذب سرمایه‌گذار خارجی نیز گفت: دولت هم سرمایه‌گذاری داخلی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های بزرگ، بانک‌ها و بخش خصوصی را دنبال می‌کند و هم از سرمایه‌گذاری خارجی برای رونق تولید و ایجاد اشتغال استقبال خواهد کرد و حتما سازوکار اجرایی شدن این پیشنهاد نیز در وزارت اقتصادی بررسی خواهد شد.
آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود در این مراسم، جریان دلالی در کشور را برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان بسیار مضر دانست و به همه تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان کالاهای مردم و همچنین نهادهای نظارتی پیشنهاد کرد، با استفاده از ظرفیت سامانه‌های رصد و پایش در کشور، آنچنان بر زنجیره تولید تا مصرف نظارت کنند که دست دلالان از مایحتاج مردم قطع شود.
رئیس‌جمهور همچنین با تأکید چندباره در حمایت از تولیدات داخلی گفت: برای بار چندم تأکید می‌کنم واردات مشابه خارجی هر کالای تولید داخلی که استانداردهای لازم را دارا باشد، مصداق واردات بی‌رویه و غیرمجاز است چرا که این مسئله به تولید و اشتغال کشور لطمه می‌زند.
وی همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران، وزارت کار را به اجرایی کردن فرامین رهبری برای رفع مشکلات جامعه کارگری مکلف کرد.
11 اردیبهشت 1402 17:18
کد خبر : 307,280
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/535029/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زخم 81 ساله ال‌کلاسیکو به امباپه

ورودی جدید تیم ملی فوتبال ایران برای بازی‌های خرداد

مادر انصاریان: هر شب با عکس علی حرف می‌زنم

گام بلند آموزش و پرورش خراسان شمالی برای عدالت آموزشی و تربیتی

18 هزار و 966 دانش آموز پایه یازدهم و دوازدهم در امتحانات نهایی خرداد 1404 شرکت خواهند کرد.

اجرای زیبای آهنگ "احساس" از حسین توکلی

استاندار بر نقش مؤثر پلیس در ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری تأکید کرد

سپاه از توسعه مشاغل خانگی و حمایت از زنان سرپرست خانوار در خراسان شمالی حمایت می‌کند

درخشش ستاره خراسان شمالی؛ علی یزدانی به فینال تور جهانی تنیس خلیج فارس صعود کرد

اعمال پرفضیلت روز دوشنبه

قهرمانی درخشان علی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس؛ افتخار بزرگ برای تنیس ایران و خراسان شمالی

راز براق کردن لیوان‌ های کدر و رسوب گرفته در 5 دقیقه/ اینارو فقط خانومای زرنگ بلدن

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی قهرمانی علی یزدانی در تور جهانی تنیس را تبریک گفت

ایمن‌سازی محور روستایی خانلق شیروان با اعتبار 70 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

هوای مشهد قابل قبول است

اجرای 24 کلان‌پروژه عمرانی در مشهد با محوریت سازمان عمران شهرداری

دستگیری «سلطان عینک خاورمیانه» در طرقبه شاندیز

کمبود بی‌صدای آب در مشهد؛ تابستانی سخت با ذخایری محدود

اهدای جهزیه به زوج‌های نیازمند تربت جام توسط بسیج سازندگی

قیمت میوه و تره بار 22 اردیبهشت 1404

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

هشدار صریح مشاور پزشکیان به نمایندگان/ هنوز بلد نیستیم با نسل زد و آلفا گفتگو کنیم/ جوان عرب به پزشکیان گفت برای اولین بار احساس کردم شهروند درجه یکم!

جای خالی فرستادگان رضا (ع) در حرم مطهر رضوی

جاری شدن زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته

«جدایی نادر از سیمین» خیانتاکارانه بود؛ پایان اقتباس ادبی در ایران

پایان اقتباس ادبی در ایران؛ «جدایی نادر از سیمین» خیانتکارانه بود!

افزایش شدید قیمت کتاب کودک در 5 سال

رضا امیرخانی امروز از کتاب سفر حسن روحانی می گوید

فرزاد موتمن: اقتباس وفادارانه از ادبیات در سینما نتیجه مناسبی به همراه ندارد

ترافیک پرحجم در برخی از معابر اطراف نمایشگاه کتاب تهران

ترافیک برخی از معابر اطراف نمایشگاه کتاب در ساعت 10 صبح

انتشار کتاب درباره غزه، از حمله به پیکره صهیونیست اثرگذارتر است

موتمن: اقتباس وفادارانه از ادبیات در سینما نتیجه مناسبی به همراه ندارد

آپارتمان‌نشینی به سبک نوین

اجرای نمایش کتاب‌ها در غرفه کانون نمایشگاه کتاب

پایان خرداد آخرین مهلت ارسال آثار به همایش کتاب سال حوزه

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

رونالدو جونیور هم به تیم ملی دعوت شد!

یک راه برای نجات کاسمیرو در یونایتد!

بازسازی دوباره‌ خنده معروف تیری هانری توسط تری کروز پس از ال‌کلاسیکو

آمریکا با 10 مدال قهرمان کشتی آزاد پان‌آمریکن شد

از انتخاب فابرگاس به عنوان بهترین مربی ماه ایتالیا تا علاقه الهلال به جذب رافینیا در حواشی فوتبال جهان

برانکو: دیگر مربیگری در باشگاه‌ها کافی است

مهاجم بارسا می‌خواهد جدا شود

خرید رویایی فلیک؛ چشم بارسا دنبال رشفورد

حمایت اینتر از طارمی به «زبان فارسی»

چهار شکارچی در پارک ملی تندوره دستگیر شدند

آینده جامعه وابسته به مدارس است.

سازمان دانش آموزی نقش کلیدی در تثبیت هویت و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان دارد.