پیام خراسان

آخرين مطالب

اولویت جذب نیروی انسانی ایرانی، عاملی موثر برای ساماندهی اتباع خارجی در کیش منطقه آزاد کیش

اولویت جذب نیروی انسانی ایرانی، عاملی موثر برای ساماندهی اتباع خارجی در کیش
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در نشستی با حضور مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر اولویت قرار دادن جذب نیروی انسانی ایرانی در صنوف مختلف تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،در این نشست که امروز چهارشنبه سوم خرداد در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش، با محوریت ارائه راهکارهای مناسب جهت حل اختلافات و دعاوی کارگری و کارفرمایی،رونمایی از طرح کار ورزی و یارانه دستمزد و تامین نیروی انسانی ماهر ایرانی برگزار شد، سعید پورزادی سرپرست سازمان با بیان اینکه تامین نیروی انسانی یکی از ملزومات جزیره دربخش گردشگری، عمرانی ، صنایع و بازار ها و مراکز خرید است گفت: ماموریت هایی برای اداره کار در جلسات گذشته تعیین شده تا مشکلات و مسایل بین کارگران و کارفرمایان حل و فصل شود.
وی با اشاره به اینکه کیش یک منطقه گردشگری و اقتصادی بوده و موضوع تامین نیرو از اهمیت خاصی در این دو حوزه برخوردار است افزود: این ماموریت با هدف سازماندهی و تامین نیروی انسانی فعال و پویا برای کاهش دغدغه کارفرمایان همچنین جذب نیروی آموزش دیده، باکیفیت و قابل اطمینان به اداره کار کیش محول شده است.
سعید پورزادی همچنین نسبت به بهره برداری از سامانه کار ورزی و سامانه یارانه دستمزد در کیش ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: این سامانه ظرفیت خوبی برای جذب نیروی انسانی پس از گذراندن دوره کار ورزی در جزیره کیش می کند.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش بر تامین نیروی انسانی ماهر ایرانی در اولویت جذب نیروهای کار تاکید کرد و گفت: این امر موجب ساماندهی نیروهای انسانی غیر مجاز اتباع خارجی مشغول به کار در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می شود تا بر اساس زمانبندی اتباع غیر مجاز برای اخذ مجوز های لازم اقدام کنند در صورت نداشتن مدارک لازم یا جایگزینی انجام شود.
پورزادی در ادامه سخنان خود به اجرای ماده 29 در خصوص سازش و تعامل بین کارگران و کارفرمایان اشاره و تصریح کرد: اجرای این ماده از قوانین کار بستر را برای حل موضوعات پیش از تشکیل پرونده بین طرفین فراهم می سازد.
سعید پورزادی در بخش دیگر خاطر نشان کرد: در سازمان منطقه آزاد کیش برنامه ریزی هایی برای ساماندهی و اسکان نیروهای کار انجام شده که بخشی مربوط به قشر کارمند و متخصص است و برنامه خاص خود را دارد، بخش دیگر نیز مربوط به نیروهای کار جزیره در جوامع و صنوف می باشد که برای حل معضل کارفرمایان، طرحی با عنوان مسکن 1800 واحدی "سایه سار" امروز به مناسبت بزرگداشت سالروز آزادی خرمشهر رونمایی می شود.
وی عنوان کرد: در بحث اسکان موقت جامعه کارگری نیز کمپ سحر یک نمونه اجرا شده مربوط به حدود 20 سال پیش است و باید تقویت شود و طرح دیگری مشابه آن با پیشنهاد سرمایه گذاران خواهد شد که کاهش دغدغه و هزینه های کارفرمایان را به دنبال خواهد داشت.
اهمیت اسکان نیروهای کارگری برای جامعه گردشگری و رفع نواقص و مشکلات جوامع صنفی در حوزه های مختلف با برنامه ریزی اداره کار کیش و نظارت وزارت کار، دیگر موضوعات مطرح شده از سوی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست بود.
ابوالفضل اسناوندی سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال کیش نیز در این نشست ضمن تشریح برخی اقدامات و بررسی ها پیرامون موضوعات اشتغال گفت: توجه به راهکارهای مناسب در حل اختلافات و دعاوی کارگری و کارفرمایی از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود : مهمترین چالش بحث تامین نیروی انسانی است، کارفرمایان به اینگونه موضوعات اشراف دارند و ما برای به روز رسانی و مرور قوانین و مقررات و کمک به عقد قراردادها، نشست های تخصصی برگزار می کنیم.
سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال کیش با بیان اینکه جذب نیروی انسانی ایرانی در اولویت امور قرار گرفته است افزود: برای تامین نیروی مورد نیاز فعالان اقتصادی وگردشگری جزیره باید تدابیری در نظر گرفت، در این راستا دولت مشوق هایی از جمله طرح کار ورزی و یارانه دستمزد با محوریت استفاده از نیروی دانش آموخته و یا سطوح پایین تر از سوی کارفرمایان در نظر گرفته که در این صورت مشوق ها تخصیص داده می شود.
اسناوندی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: فعالیت اتباع خارجی و جذب در مشاغل مختلف، مستلزم ارائه مدارک مورد نیاز و شرایط تعیین شده می باشد.
وی در پایان به حضور مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دو حوزه معاونت های روابط کار و معاونت توسعه اشتغال در کیش اشتره کرد و بیان داشت: مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موضوعات و مشکلات موجود در روابط کارگری و کارفرمایی را در سفر خود به کیش مورد بررسی قرار دادند و در جلسات بعدی پس از کارشناسی های لازم در خصوص مفاد نشست امروز، تفاهم نامه ای با جوامع صنفی کیش به امضا خواهد رسید.
معافیت های اشتغال و جذب نیرو برای کارفرمایان، سیاست گذاری اشتغال پایدار از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/545601/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

چهارمین دوره مسابقات کشتی با چوخه در آلماجق برگزار شد

وقتی برای اولین بار لوله‌کشی آب به تهران آمد

هشدار کوبنده سپاه پاسداران به مقامات آمریکا و اسرائیل

معرفی برترین دختران دوومیدانی‌کار در پایان قهرمانی کشور

تصاویری از تشرف آیت‌الله جوادی آملی به حرم امام علی(ع)+ جزئیات

قهرمانی خراسان‌شمالی در مسابقات جودو جوانان کشور

صیادمنش با گل غیبت شد!

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات تهران فاش شد

مهمانان خاص مراسم سالگرد شهید رئیسی در مشهد (عکس)

امیر قلعه نویی: انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

روند لاکچری شدن کالاهای اساسی ادامه دارد؛ این بار نوبت لوبیاست

کاروان زیر سایه خورشید این بار به روستای تکه نهاوند رسید + فیلم

ناشران خارجی حضور فعالی در نمایشگاه کتاب تهران دارند

تمهیدات اورژانس استان تهران در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

سرمربی جدید تیم ملی عراق معرفی شد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)/ بخشی از همبستگی ما ایرانی‌ها حول عشق به حضرت رضا شکل گرفته است

استقبال از پرچم بارگاه رضوی در شرکت مجتمع فولاد خراسان

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)

تکرار قهرمانی جودوکاران خراسان شمالی در مسابقات کشوری جوانان

مدرسه انقلاب، مدرسه بصیرت و جهاد تبیین است

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

پیداشدن استخوان‌های یک استاد دانشگاه در ارتفاعات شمال تهران

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات کوهستانی تهران

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

رونمایی از 4 تجهیز تولید بار اول در نفت فلات قاره