پیام خراسان

آخرين مطالب

امیرآبادی‌زاده خبر داد:

اختصاص خط ویژه اعتباری 900 میلیارد ریالی قرض‌الحسنه به تعاونی‌های فراگیر ملّی وزارت رفاه

اختصاص خط ویژه اعتباری 900 میلیارد ریالی قرض‌الحسنه به تعاونی‌های فراگیر ملّی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل دفتر توسعه سرمایه‌گذاری اقتصاد تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت بیش از 32 میلیارد ریال کمک بلاعوض به تعاونی‌های فراگیر ملّی طی سال‌های 1400 و 1401 و اختصاص 900 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه جهت سرمایه در گردش این نوع از تعاونی‌ها در سال 1401 با هدف فقرزدایی و توانمند‌سازی اقشار آسیب‌پذیر سه دهک پایین درآمدی جامعه خبر داد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «جعفر امیرآبادی‌زاده» با تشریح جایگاه قانونی و فلسفه وجودی این نوع از تعاونی‌ها اظهار کرد: تعاونی‌های فراگیر ملّی به استناد بند 10 ماده 1 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی به‌منظور فقرزدایی از اقشار کم درآمد، با عضویت حداقل 70 درصد از اعضای سه دهک پایین درآمدی و در راستای جامه‌عمل پوشانیدن به تأکیدات مقام معظم رهبری(مدظله‌ العالی) در ابلاغیه سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی مبنی بر ساماندهی اقشار آسیب‌پذیر در قالب این نوع از تعاونی‌ها تشکیل می‌‌شوند.
وی افزود: در همین راستا، علاوه بر به‌روزرسانی اطلاعات تعاونی‌های فراگیر ملّی در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون، پیگیری اتصال سامانه مربوطه به سامانه جامع رفاه ایرانیان و ایجاد دسترسی به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها، به‌منظور وسع‌سنجی و احصای افراد سه دهک پایین درآمدی مشمول عضویت در این نوع از تعاونی‌ها، در دست انجام است.
امیرآبادی‌زاده دیگر اقدامات مهم دفتر توسعه سرمایه‌گذاری اقتصاد تعاون در این حوزه را تعامل مؤثر و پیگیری مستمر از معاونت اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص اختصاص کامل 30 درصد از درآمدهای حاصل از واگذاری‌های دولتی به تعاونی‌های فراگیر ملّی به منظور فقرزدایی(موضوع بند 2 ماده 29 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی) و همچنین پیگیری ابلاغ دستورالعمل " تقویت تعاونی‌ها از طریق منابع حاصل از واگذاری" موضوع بند 4 تصویب‌نامه هیأت وزیران، عنوان کرد و افزود: پیگیری احداث نیروگاه خورشیدی در قالب تشکیل شرکت‌های تعاونی فراگیر ملّی گروه هلدینگ تلاشگران برای توانمندسازی اقشار سه دهک پایین درآمدی و نیز کمک به تشکیل تعاونی فراگیر ملّی سادات در استان‌های ایلام، خوزستان، خراسان‌رضوی، یزد و البرز با همکاری مجمع جهانی سادات و با هدف فقرزدایی و ایجاد اشتغال پایدار برای این قشر از جامعه، در دستور‌کار این دفتر قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات مذکور می‌تواند موجب تسریع در روند تشکیل و توسعه تعاونی‌های فراگیر ملّی شده و زمینه را برای ایجاد اشتغال، فقرزدایی و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر جامعه فراهم کند.
8 خرداد 1402 09:36
کد خبر : 310,542
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/547098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زخم 81 ساله ال‌کلاسیکو به امباپه

ورودی جدید تیم ملی فوتبال ایران برای بازی‌های خرداد

مادر انصاریان: هر شب با عکس علی حرف می‌زنم

گام بلند آموزش و پرورش خراسان شمالی برای عدالت آموزشی و تربیتی

18 هزار و 966 دانش آموز پایه یازدهم و دوازدهم در امتحانات نهایی خرداد 1404 شرکت خواهند کرد.

اجرای زیبای آهنگ "احساس" از حسین توکلی

استاندار بر نقش مؤثر پلیس در ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری تأکید کرد

سپاه از توسعه مشاغل خانگی و حمایت از زنان سرپرست خانوار در خراسان شمالی حمایت می‌کند

درخشش ستاره خراسان شمالی؛ علی یزدانی به فینال تور جهانی تنیس خلیج فارس صعود کرد

اعمال پرفضیلت روز دوشنبه

قهرمانی درخشان علی یزدانی در تور جهانی تنیس خلیج فارس؛ افتخار بزرگ برای تنیس ایران و خراسان شمالی

راز براق کردن لیوان‌ های کدر و رسوب گرفته در 5 دقیقه/ اینارو فقط خانومای زرنگ بلدن

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی قهرمانی علی یزدانی در تور جهانی تنیس را تبریک گفت

ایمن‌سازی محور روستایی خانلق شیروان با اعتبار 70 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

هوای مشهد قابل قبول است

اجرای 24 کلان‌پروژه عمرانی در مشهد با محوریت سازمان عمران شهرداری

دستگیری «سلطان عینک خاورمیانه» در طرقبه شاندیز

کمبود بی‌صدای آب در مشهد؛ تابستانی سخت با ذخایری محدود

اهدای جهزیه به زوج‌های نیازمند تربت جام توسط بسیج سازندگی

قیمت میوه و تره بار 22 اردیبهشت 1404

زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته در اصفهان جاری شد

هشدار صریح مشاور پزشکیان به نمایندگان/ هنوز بلد نیستیم با نسل زد و آلفا گفتگو کنیم/ جوان عرب به پزشکیان گفت برای اولین بار احساس کردم شهروند درجه یکم!

جای خالی فرستادگان رضا (ع) در حرم مطهر رضوی

جاری شدن زاینده‌رود برای سومین بار طی یک ماه گذشته

«جدایی نادر از سیمین» خیانتاکارانه بود؛ پایان اقتباس ادبی در ایران

پایان اقتباس ادبی در ایران؛ «جدایی نادر از سیمین» خیانتکارانه بود!

افزایش شدید قیمت کتاب کودک در 5 سال

رضا امیرخانی امروز از کتاب سفر حسن روحانی می گوید

فرزاد موتمن: اقتباس وفادارانه از ادبیات در سینما نتیجه مناسبی به همراه ندارد

ترافیک پرحجم در برخی از معابر اطراف نمایشگاه کتاب تهران

ترافیک برخی از معابر اطراف نمایشگاه کتاب در ساعت 10 صبح

انتشار کتاب درباره غزه، از حمله به پیکره صهیونیست اثرگذارتر است

موتمن: اقتباس وفادارانه از ادبیات در سینما نتیجه مناسبی به همراه ندارد

آپارتمان‌نشینی به سبک نوین

اجرای نمایش کتاب‌ها در غرفه کانون نمایشگاه کتاب

پایان خرداد آخرین مهلت ارسال آثار به همایش کتاب سال حوزه

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

رونالدو جونیور هم به تیم ملی دعوت شد!

یک راه برای نجات کاسمیرو در یونایتد!

بازسازی دوباره‌ خنده معروف تیری هانری توسط تری کروز پس از ال‌کلاسیکو

آمریکا با 10 مدال قهرمان کشتی آزاد پان‌آمریکن شد

از انتخاب فابرگاس به عنوان بهترین مربی ماه ایتالیا تا علاقه الهلال به جذب رافینیا در حواشی فوتبال جهان

برانکو: دیگر مربیگری در باشگاه‌ها کافی است

مهاجم بارسا می‌خواهد جدا شود

خرید رویایی فلیک؛ چشم بارسا دنبال رشفورد

حمایت اینتر از طارمی به «زبان فارسی»

چهار شکارچی در پارک ملی تندوره دستگیر شدند

آینده جامعه وابسته به مدارس است.

سازمان دانش آموزی نقش کلیدی در تثبیت هویت و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان دارد.