پیام خراسان

آخرين مطالب

هرمزی در صحن شورا:

واریز پیش‌پرداخت 630 دستگاه واگن مترو تا پایان خرداد/ تکمیل قطعه شمال غربی خط 6 مترو در سال جاری شهرداری تهران

واریز پیش‌پرداخت 630 دستگاه واگن مترو تا پایان خرداد/ تکمیل قطعه شمال غربی خط 6 مترو در سال جاری
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرعامل شرکت مترو شهر تهران گفت :از محل مبلغ 77 میلیون یورویی وزارت کشور برای تأمین 630 دستگاه واگن، 58 میلیون یورو تأمین شده و در حساب بانک شهر است و امیدواریم بتوانیم پیش پرداخت را تا پایان این ماه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار شهر ، محسن هرمزی در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده در شرکت مترو، اظهار کرد: از محل مبلغ 77 میلیون یورویی وزارت کشور برای تأمین 630 دستگاه واگن، 58 میلیون یورو تأمین شده و در حساب بانک شهر است و امیدواریم بتوانیم پیش پرداخت را تا پایان این ماه داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت مترو شهر تهران با بیان اینکه حواله نقدی نیز به تاریخ 20 خردادماه داریم و برای تتمه تأمین اعتبار 118 میلیون یورو، تسهیلات می گیریم، خاطرنشان کرد: این تسهیلات در کمیته اعتبارات مصوب شده و در حال دریافت مجوز بانک مرکزی هستیم؛ چون قول داده بودیم، قریب 50 درصد مسئله حل شده و در تلاش هستیم امور تسریع شود؛ ذی نفعان متعدد باعث شدند که موانعی ایجاد شود.
وی همچنین تصریح کرد: خط 11 مترو در تفاهم نامه با مپنا به صورت مشارکتی اجرا می شود و 50 رام قطار هشت واگنه با واگن سازی پارس دنبال خواهیم کرد که گزارش آن به صورت مجزا ارائه خواهد شد.
هرمزی با بیان اینکه هدف گذاری بر اساس بودجه ابلاغی و برنامه های پیش فرض است، گفت: تکمیل 13 ایستگاه را به عنوان پیش فرض در نظر گرفتیم که ایستگاه علامه جعفری در همین راستا تحویل داده شد؛ اولویت اول ما تکمیل خطوط هفت گانه بود و سعی کردیم بهره برداری ناقص و گسسته در خط 6 تکمیل شود که قطعه میانی این خط را تا پایان سال قبل به نتیجه رساندیم. امسال هم تلاش می کنیم قطعه شمال غربی شامل حدفاصل ایستگاه شهید ستاری تا کوهسار را با سه ایستگاه به نتیجه برسانیم.
وی تأکید کرد: امسال در قسمت میانی خط 6 ایستگاه میدان خراسان، نجات اللهی، هفدهم شهریور و سرباز را تکمیل خواهیم کرد و در تلاش هستیم قسمت جنوبی را نیز تا شهرری ادامه دهیم.
مدیرعامل شرکت مترو شهر تهران با بیان اینکه تفاهم نامه خط 10 به قرارداد تبدیل شده و 400 میلیون یورو برای تأمین تجهیزات پیش بینی شده است، خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان برای اجرای این خط با قرارگاه خاتم الانبیاء در نظر گرفته شده و تیر ماه حفاری خط 10 آغاز خواهد شد که رقم آن از محل تهاتر با سپاه پاسداران انجام خواهد شد که مازاد بودجه است.
وی با بیان اینکه در خط 9 نیز با مدل جدیدی پیش رفته ایم و تفاهم نامه ای با قرارگاه خاتم منعقد کرده ایم، یادآور شد: برای خط 11 نیز درخواست داریم که کمیسیون حمل و نقل شورا وقتی اختصاص دهد تا گزارش کامل را ارائه دهیم.
هرمزی اظهار کرد: دو قرارداد از سوی شرکت بهره برداری و واگن سازی برای تأمین قطعات منعقد و منابع مالی تأمین شده که اولین رام قطار دی سی در راستای اورهال مترو، وارد خط خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مترو شهر تهران با بیان اینکه مطالعات احداث تراموا در سازمان حمل و نقل و ترافیک در حال انجام است، گفت: در صورت تأیید این طرح، اجرای آن به صورت مشارکتی خواهد بود.
وی با اشاره به تکمیل پایانه شرق با مشارکت شرکت مترو، یادآور شد: قرار بر این است که تکمیل پایانه توسط پیمانکاران مترو و از محل ظرفیت قراردادهای این شرکت تا پایان شهریورماه انجام شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/550256/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غیبت النصر در فصل آینده لیگ نخبگان آسیا

میلان هم مهاجم رم را پس فرستاد

پیام مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی

برای قضات شریفی که رفتارشان مصداق عینی خلیفه‌الله را به تصویر می‌کشد

حج‌نگار_18 / از کرخه تا کعبه

کنگره 3هزار شهید خراسان شمالی آبان ماه برگزار می شود

حذف پرافتخارترین تیم NBA از پلی‌آف

تلف شدن 60 گوسفند بر اثر برخورد با اتوبوس

تبعات «تغییر دستوری» پول ملی در کره شمالی

پیام استاندار خراسان جنوبی به مناسبت "روز ارتباطات و روابط عمومی"

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل‌های آینده جامعه اسلامی هستند

سیره رئیس‌جمهور شهید، در ارتباط با مردم باید بازگو و تشریح شود

برگزاری برنامه‌های بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت در چهارمحال و بختیاری

خلاصه بازی چلسی 1 - منچستریونایتد 0

خلاصه بازی استون ویلا 2 - تاتنهام 0

رونالدو به تبریز و اصفهان نمی‌آید!

فرصت‌سوزی عجیب مادوئکه؛ چلسی 1-0 منچستریونایتد

خلاصه بازی النصر 1 - التعاون 1

پنالتی آبی‌ها توسط VAR رد شد؛ چلسی 0-0 منچستریونایتد

گل اول چلسی به منچستریونایتد توسط کوکوریا

دومین خرید تابستانی پرسپولیس مشخص شد

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهدای خدمت

جشن خیابانی بازیکنان بارسلونا با هواداران پس از قهرمانی در لالیگا

گل اول النصر به التعاون توسط اتاویو

«آرائوخو» درحالی که قصد داشت توپی را به سمت هواداران شوت کند، به روی پله‌های اتوبوس سقوط کرد

گل مردود مگوایر؛ چلسی 0-0 منچستریونایتد

سیگار تعارف کردن شزنی به بازیکن جوان بارسلونا

گل اول التعاون به النصر توسط مارتینز

گل اول استون ویلا توسط کونسا در دقیقه 59

گل دوم استون ویلا توسط کامارا در دقیقه 73

ظریف در کیش: این جزیره می‌تواند محور دیپلماسی منطقه باشد

وعده به برزیلی‌ها؛ آنچلوتی به موقع شروع می‌کند

خیابان‌ها در تسخیر هواداران بلوگرانا

برخورد شدید پلیس اسپانیا با هواداری که قصد نزدیک شدن به اتوبوس قهرمانی بارسلونا را داشت

پیام بارسا به شهر بارسلون؛ از قهرمانی سیر نمی‌شوید!‏

آلودگی هوا برخی مدارس مشهد را مجازی کرد

راز دو لحن ترامپ درباره ایران!

آخرین وضعیت زائران ایرانی در عربستان

شکایت از نرخ کمیسیون تاکسی‌های اینترنتی

بیانیه جدید العروبه درباره سردار آزمون

آخرین وضعیت مهاجم ناتینگهام فارست پس از خروج از کما

اینزاگی به جنگ سیمئونه رفت؛ این گلادیاتور را می‌خواهم

شوک در لندن؛ مالک چلسی به تعرض متهم شد

مسیر جدید رئال برای ثبت قرارداد الکساندر آرنولد

رونالدو باشگاه‌داری را آغاز می‌کند!

دعوت صلاح از دی‌بروین؛ در لیورپول یک جای خالی داریم

مناطق آزاد، فرصتی راهبردی برای توسعه کشور

بازدید معاون رئیس‌جمهور از غرفه نشر شاهد در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران / رونمایی از 36 عنوان کتاب جدید هم‌زمان با هفته بزرگداشت شهید خدمت

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته آخر اردیبهشت 1404

رئال در وضعیت اضطراری با یک مصدوم جدید

ویکی پدیاجستجو