پیام خراسان

آخرين مطالب

شهرابی در نشست تعاملی با مدیران برج میلاد خواستار شد:

تدوین برنامه بلندمدت درآمدزایی و توسعه برندینگ برج میلاد در دستورکار قرار گیرد شهرداری تهران

تدوین برنامه بلندمدت درآمدزایی و توسعه برندینگ برج میلاد در دستورکار قرار گیرد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران گفت: با تغییر نگاه در حوزه برنامه ریزی و رفع موانع اجرایی توسعه برندینگ برج میلاد، باید برنامه بلندمدت درآمدزا به منظور تقویت جایگاه اقتصادی آن و ارائه خدمات فرهنگی و گردشگری در سطح کشوری و منطقه ای به مردم و گردشگران تدوین شود.

به گزارش شهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران، نشست تعاملی ادارات کل برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران در راستای چهارشنبه‌های همدلی و اتحاد با حضور مدیران کل و معاونین برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران، مدیرعامل شرکت برج میلاد، مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی در برج میلاد برگزار شد و گزارش وضعیت بودجه ای برج میلاد تهران شامل وضعیت درآمدی و عملکرد جذب اعتبارات آنان مورد بررسی قرار گرفت.
امیر شهرابی با بیان اینکه بر اساس نگاه بودجه‌ای، منابع و درآمد مهمتر از مصارف و هزینه است و در اولویت نظام بودجه ریزی قرار دارد، افزود: سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری باید به عنوان مجموعه‌های درآمد زا برای خودکفایی مالی و عدم وابستگی به بودجه عمومی شهرداری تلاش کنند.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران از برج میلاد به عنوان یکی از مجموعه‌های تراز فرهنگی گردشگری در تهران، کشور و حتی منطقه خاورمیانه یاد کرد و گفت: به نظر می رسد با انجام کار مطالعاتی دقیق باید برنامه درآمدزایی بلندمدت با نگاه سرمایه‌گذاری در این بخش تدوین شود که این اقدام ماندگار چراغ راهی برای آینده خواهد بود. البته باید موانع اجرایی در توسعه برندینگ برج میلاد رفع شود.
محمد امیرآبادی مدیرکل دفتر پایش برنامه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران نیز در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه های برج میلاد از جمله احداث ساختمان اداری و توسعه و تکمیل طرح های باقیمانده فنی و مهندسی برج میلاد تهران توضیحاتی ارائه داد.
مدیرعامل شرکت برج میلاد نیز با ارائه گزارشی از وضعیت درآمدی و تعداد مراجعه کنندگان به برج میلاد گفت: تمرکز مطالعات اقتصادی و درآمدی ما مبنی بر افزایش بناهای برج انجام شده و پروژه اصلی ما تکمیل طرح های باقیمانده فنی و مهندسی برج میلاد تهران است که جزو موارد ضروری به شمار می رود و نیازمند حمایت جدی برای اتمام این پروژه هستیم.
حیدری با بیان اینکه اساسنامه شرکت برج میلاد خدماتی و گردشگری است نه اقتصادی، گفت: با حمایت مدیریت شهری برای رفع چالش های موجود، برج میلاد می تواند به شرکت اقتصادی درآمدزا تبدیل شود و خدمات خود را در سطح ملی و بین المللی گسترش دهد.
طی این نشست مدیرکل برنامه ریزی و توسعه شهری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری، معاونین ادارات کل برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه و مدیران و معاونین برج میلاد، نظرات و پیشنهادات خود را در موضوعات مربوط به برج میلاد مطرح کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/550319/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

چهارمین دوره مسابقات کشتی با چوخه در آلماجق برگزار شد

وقتی برای اولین بار لوله‌کشی آب به تهران آمد

هشدار کوبنده سپاه پاسداران به مقامات آمریکا و اسرائیل

معرفی برترین دختران دوومیدانی‌کار در پایان قهرمانی کشور

تصاویری از تشرف آیت‌الله جوادی آملی به حرم امام علی(ع)+ جزئیات

قهرمانی خراسان‌شمالی در مسابقات جودو جوانان کشور

صیادمنش با گل غیبت شد!

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات تهران فاش شد

مهمانان خاص مراسم سالگرد شهید رئیسی در مشهد (عکس)

امیر قلعه نویی: انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

روند لاکچری شدن کالاهای اساسی ادامه دارد؛ این بار نوبت لوبیاست

کاروان زیر سایه خورشید این بار به روستای تکه نهاوند رسید + فیلم

ناشران خارجی حضور فعالی در نمایشگاه کتاب تهران دارند

تمهیدات اورژانس استان تهران در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

سرمربی جدید تیم ملی عراق معرفی شد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)/ بخشی از همبستگی ما ایرانی‌ها حول عشق به حضرت رضا شکل گرفته است

استقبال از پرچم بارگاه رضوی در شرکت مجتمع فولاد خراسان

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)

تکرار قهرمانی جودوکاران خراسان شمالی در مسابقات کشوری جوانان

مدرسه انقلاب، مدرسه بصیرت و جهاد تبیین است

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

پیداشدن استخوان‌های یک استاد دانشگاه در ارتفاعات شمال تهران

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات کوهستانی تهران

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

رونمایی از 4 تجهیز تولید بار اول در نفت فلات قاره