پیام خراسان

آخرين مطالب

شهردار تهران در جمع خبرنگاران

بودجه احداث تراموا با مشارکت وزارت دفاع تامین خواهد شد / تحریم شهردار تهران اقدامی بی اثر است شهرداری تهران

بودجه احداث تراموا با مشارکت وزارت دفاع تامین خواهد شد / تحریم شهردار تهران اقدامی بی اثر است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - شهردار تهران حاشیه یکصدوهفتادوهفتمین جلسه شورا در جمع خبرنگاران گفت: رشد تراموا در کشورهای پیشرفته به سرعت در حال افزایش است و جزء حمل و نقل پاک به شمار می رود و ما هم در دهه 90 مطالعات آن را انجام دادیم. یاد گرفتیم بیشتر از اینکه به حرفهای آنها بپردازیم کار کنیم. بودجه تراموا مشارکتی است و وزارت دفاع در یکی از خطوط مشارکت کرد و اقدامات آن منوط به تصویب در شورا خواهد بود و امسال عملیاتی می شود.

به گزارش خبرنگار شهر ، علیرضا زاکانی در جمع خبرنگاران با بیان اینگه تهران در آستانه یک جهش بزرگ است، اظهار کرد: مقدمات و امکانات فراهم شده و در مترو با سرعت توسعه خطوط را دنبال می کنیم و امسال خط 9 و 10 آغاز خواهد شد و هفت خط دیگر نیز تکمیل می شود و 14 ایستگاه به بهره برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه 29 رام قطار در سال جاری بازسازی اساسی می شود، گفت: مهمترین موضوع بازگشایی و فعال کردن قرارداد تامین 630 دستگاه واگن است که از سال 97 ابلاغ شده و در دولت گذشته هیچ کمکی صورت نگرفته است و با همت دولت آقای رئیسی، 15 درصد پیش پرداخت انجام شد و با افزایش 25 درصدی، وعده 791 دستگاه واگن را به مردم می دهیم.
زاکانی با اعلام اینکه 113 دستگاه واگن ملی نیز تامین خواهد شد که هشت دستگاه واگن آماده شده و 21 دستگاه در حال تولید است، خاطرنشان کرد: در تراموا مطالعات در طول یک دهه انجام شده است؛ تراموا هم سهل‌الوصول است و هم امکان خوبی با مردم ارائه می‌دهد.روز سه شنبه شرکت مشاور در جلسه هم اندیشی گزارشات را به شورا در 10 محور ارائه می‌دهد.
شهردار تهران با بیان اینکه اتوبوس‌های فعال شامل اتوبوس‌های شاغل و غیرشاغل است، یادآور شد: این اتوبوس‌ها تحت شرایطی وارد خطوط نمی شوند و ما دو هزار و 834 دستگاه اتوبوس فعال داریم که هزار و 600 دستگاه اتوبوس شاغل هستند.
وی افزود: شهرداری در اقدامی بی سابقه قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس را منعقد کرده است؛ در چهار سال دوره قبل 263 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری شده اما امروز به جز 270 دستگاه اتوبوس تامین شده از سوی دولت، قرارداد سه هزار دستگاه را منعقد کردیم و این غیر از اتوبوس‌های قراردادهای دو سال قبل است ‌که به دنبال آن 292 دستگاه اتوبوس اضافه شد.
زاکانی با بیان اینکه دو هزار و 250 دستگاه پیش پرداخت انجام شده و برای 750 دستگاه منتظر ضمانت‌نامه هستیم، گفت: 500 دستگاه راکد را نیز بازسازی خواهیم کرد تا به رکورد چهار هزار و 960 دستگاه اتوبوس برسیم و از آن عبور کنیم.
شهردار تهران اعلام کرد: تفاهم 50 هزار دستگاه تاکسی انجام شده و در دست انتخاب است و بنا شده که در معرض انتخاب رانندگان نیز قرار بگیرد و تسهیلات آن عملیاتی شود و 20 هزار دستگاه در سال جاری تامین کنیم. از سویی 400 هزار دستگاه موتور برقی نیز دنبال می شود و برای امسال 25 هزار دستگاه پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه امسال جهشی در حمل و نقل صورت می‌گیرد، گفت: امیدواریم امسال بتوانیم کمر ترافیک را بشکنیم و مطلوبیت وسایل حمل و نقل عمومی را افزایش دهیم و بتوانیم انتظار داشته باشیم که از این ناوگان استفاده کنند.
زاکانی با اشاره به اظهارات رئیس شورای پنجم با تاکید بر اینکه این سخنان قابل فکر کردن نیست و سطحی است، گفت: خودشان بهتر از هرکسی می دانند چه می گویند. رشد تراموا در کشورهای پیشرفته به سرعت در حال افزایش است و جزء حمل و نقل پاک به شمار می رود و ما هم در دهه 90 مطالعات آن را انجام دادیم. یاد گرفتیم بیشتر از اینکه به حرفهای آنها بپردازیم کار کنیم. بودجه تراموا مشارکتی است و وزارت دفاع در یکی از خطوط مشارکت کرد و اقدامات آن منوط به تصویب در شورا خواهد بود و امسال عملیاتی می شود.
وی با بیان اینکه انتقال نمیاشگاه به شهر آفتاب رویه درستی بوده که دنبال نشده است، خاطرنشان کرد: ما پیگیری‌های خود را انجام می دهیم و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.
شهردار تهران تاکید کرد: برای اول مهر نیز اشکالات سال قبل همچون کودکان استثنایی، سرویس مدارس و دیگر موارد برطرف شود.
وی با بیان اینکه در بخش سرویس مدارس دانش‌آموزان استثنایی ما در گذشته هزینه را پرداخت می کردیم و مجموعه ها قرارداد منعقد می کردند، گفت: امسال رویه تغییر کرد و سامانه ای پیش بینی شد تا مبتنی بر نیاز، خدمات‌رسانی به این دانش آموزان انجام شود.
زاکانی با تاکید بر اینکه تمام اعضای شورا به سامانه‌های ما دسترسی دارند، اظهار کرد: بحث امروز در شورا در خصوص اتوبوس‌های شاغل و غیر شاغل بود که توضیحات آن ارائه شد.
شهردار تهران در واکنش به تحریم خود از سوی انگلیس نیز گفت: این موضوع به اندازه ای بی ارزش است که در مورد آن صحبت نکنیم. این تحریم حتما اثرگذار نخواهد بود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/591920/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقبال از عبدالرزاق حمدالله با پرتاب بطری

اونای هرناندز: در بارسا نحیف و لاغر بودم با الاتحاد پیشرفت کردم

اینزاگی: برای طارمی خیلی خوشحال هستم

هوش مصنوعی در فوتبال؛ ایستگاهی‌ها تغییر می‌کنند!

یوتایتد این فصل را فدای لیگ قهرمانان بعدی کرد!

تیم تبادکان قهرمان مسابقات بسکتبال 3×3 فرهنگیان خراسان رضوی شد

اعطای تسهیلات به 535 طرح کشاورزی در سربیشه

امضای قرارداد ساخت و پوشش خط لوله 36 اینچ سربیشه – نهبندان توسط لوله سازی اهواز

قطعه «چشم به راه» برترین اثر موسیقی خراسان جنوبی شد

تحقق 35 درصدی برنامه تولید برق از انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی

صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان جنوبی

زمان قطعی برق بیرجند امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

اولین جلسه توسعه فعالیت‌های قرآنی خراسان شمالی برگزار شد

اجرای 21 پروژه نهضت عدالت آموزشی در بجنورد

قتل فجیع دختر 16 ساله به دست پسر پرورشگاهی | شکایت از قاتل به خاطر رابطه نامشروع

گرما و خطر آتش سوزی در جنگل های ایلام؛ عروس زاگرس در تابستان می سوزد

زمان قطعی برق مشهد امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

زمان قطعی برق مشهد امروز 22 اردیبهشت 1404

هزینه انتشار یک کتاب علمی 4 برابر یک رمان است/ تخصص‌محوری ویراستاری کتب علمی

نمایشگاه کتاب میزبان تازه‌های نشر دفاع مقدس از سمنان

رونمایی از 6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند؛ شوت‌زنی ممنوع

انریکه و دمبله بهترین‌های لیگ یک فرانسه

در ستایش اقدام تحسین برانگیز میلان

یک آتش‌سوزی حال فیل فودن را به هم ریخت!

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - دوشنبه 22 اردیبهشت

ترانه "بین این دوتا راه" با اجرایی از علیرضا طلیسچی

برنامه قطعی برق خراسان شمالی دوشنبه 22 اردیبهشت

علامه امینی در «الغدیر» همپای دقت پژوهشی به جنبه های ادبی توجه داشت

قهرمانی تراکتور برای این آقای تازه به دوران رسیده نیست | همیشه پرسپولیس جام گرفت یک بار هم بگذارید این تیم لدتش را ببرد

بستر خشک دریاچه آرال و قره‌قوم منشأ خارجی ریزگردهای خراسان شمالی هستند

رونمایی از «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» در نمایشگاه کتاب تهران

راز هولناک سقوط در خواب چیست؟ دانشمندان از پدیده تکان‌های خواب و علت آن پرده برداشتند

راز چسب زخم روی دست سرمربی مشهور اروپایی: حرکت عجیب آموریم پس از صعود به فینال خبرساز شد!

ببینید | تصادفی عجیب و وحشتناک در حاشیه بزرگراه مشهد

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

برگزاری سیزدهمین دوره آموزشی آمرین به معروف در مشهد

افزایش ساعت سرویس‌دهی خط 3 قطار شهری مشهد

تصاویر؛ جشن امضای کتاب خاطرات 8 ساله ظریف

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

جنگل، کوه، دریا؛ اقامتگاه‌های خاص در نوشهر و کلاردشت با چشم‌اندازی از بهشت

شهدا از هویت ملی دفاع کردند

سرانه فضای سبز قوچان 3 متر کمتر از میانگین استانی

«لیگ کتاب‌خوانی»؛ تحولی جدی در فضای مدرسه

سهم 1.14 درصدی خراسان رضوی از رشد 13 درصدی معادن کشور

دنیامالی: خوشحالم یک ایرانی برای اولین‌بار قهرمان مسابقات تنیس شد/ صعود به المپیک یک انتظار معمولی از فوتبال است

میزبانی قطعی مشهد از بازی ایران – کره شمالی

ظریف: چیزی از مذاکرات ایران و آمریکا نمی دانم/ به مذاکره کنندگان اطمینان دارم

محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد