پیام خراسان

آخرين مطالب

تشریح اقدامات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در مراسم اربعین حسینی شهرداری تهران

تشریح اقدامات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در مراسم اربعین حسینی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اقدامات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری را در مراسم اربعین تشریح کرد.

قدرت‌اله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر ، در مورد اقدامات سازمان متبوع خود در مراسم اربعین سال 1402 اظهار کرد: برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران، حضور مستمر در جلسات ستاد اربعین را در داخل سازمان و سایر سازمان‌های ذی مدخل را در ابتدا از هفته‌ها قبل آغاز کردیم، بعلاوه تعیین مسئولین محورهای درون و برون مرزی و معرفی به ستاد اربعین حسینی در شهرداری تهران از قبل از مراسم آغاز شد.
وی افزود: شرکت در جلسات درون و برون سازمانی و انعکاس مفاد جلسات به مسئولین سازمان و نیز مسئولین محورهای از پیش تعیین شده جهت ایجاد تعامل و هماهنگی بیشتر بود تا با بیشترین آمادگی در این مراسم حضور داشته باشیم.
محمدی با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی با سفیر عراق در ایران و لواء محسن رئیس «دفاع مدنی کشور عراق» در شهر کربلا بمنظور تعامل و هماهنگی بیشتر ادامه داد: با توجه به انتخاب بنده به عنوان مسئول امور ایمنی و آتش نشانی قرارگاههای درون و برون مرزی کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین حسینی، تعامل و همکاری با 18 استان در خصوص ارائه گزارش امکانات ، تجهیزات و ظرفیتهای پیش بینی شده جهت هر چه باشکوه تر برگزار شدن مراسم صورت گرفت.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: بازدید میدانی توسط مسئولین محورها از مرزهای خروجی با اهداف نیاز سنجی، تعیین استعداد نیروها ، خودروها و تجهیزات مورد نیاز بر اساس نیازسنجی های انجام شده و همچنین سرویس و آماده سازی خودروها و تجهیزات پیش بینی شده قبل از ماموریت از جمله اقدامات ما بود همچنین تعداد 12 سرویس اعزام به مرزها با همکاری مناطق 3 و 11 و 5 شهرداری داشتیم با هدف انتقال 6 دستگاه سرویس بهداشتی، 20 چشمه، خودروی حمل زباله، کانتینر 12 متری، خودروی نیسان 137 و خودروهای واتر جت. به جز این موارد سایر ادوات و تجهیزات مورد نیاز نیز در مراسم اربعین حسینی توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به کار گرفته شد . اعزام 5 سرویس به مرزهای خروجی جهت انتقال 5 دستگاه کانتینر اقامتی نیز از جمله اقدامات دیگر بود.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در مورد اقدامات حین و بعد از استقرار نیروها در مرزها و کشور عراق هم اظهار کرد: استقرار تعداد 60 دستگاه خودروی سبک ، سنگین و موتور سیکلت به همراه تجهیزات و استقرار تعداد 400 نفر نیروی عملیاتی در مرزهای درون و برون مرزی که از این تعداد ، 280 نفر در نقاط مرزی طی دومرحله انجام گرفت (تعداد این نیروها در داخل مرز شامل:مهران 60 نفر،شلمچه 50 نفر،چذابه 50 نفر، خسروی 50 نفر، تمرچین 35 نفر،پل زائر 35 نفر و تعداد 120 نفر در شهرهای برون مرزی کشور عراق شامل: نجف 12 نفر،کوفه 12 نفر،کربلا 15 نفر،کاظمین 6 نفر،سامرا 6 نفر،بدره 6 نفر،موکب علی ابن موسی الرضا 43 نفر و همچنین موکب صاحب الزمان 20 نفر بودند.) محمدی در ادامه خلاصه ای از عملکرد و موارد انجام شده در محورهای خروجی و نیروهای مستقر در کشور عراق را عنوان کرد که حدود 700مورد بازدید از گیت‌ها و چادرها و موکب‌ها به منظور ایمنی انجام شد. بعلاوه 252مورد دستگاه خاموش کننده نیز در مرز ایران و همچنین کشور عراق نصب گردید.
محمدی اضافه کرد: بیش از 2000مورد آموزش به خادمیار و زوار در داخل کشور و همچنین کشور عراق برای افزایش ایمنی و کاهش حوادث نیز در مراسم اربعین امسال انجام شد. در کمک به گمشدگان، تعمیر ویلچر و همچنین حادثه گیرکردن خودروها اقداماتی انجام شد.
انتهای پیام/
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: بیش از 2هزار مورد ساماندهی و اسکان زوار در مرز ایران و کشور عراق و بیش از 100مورد هدایت بیماران به مراکز درمانی انجام شد. وی بااشاره به بیش از 300 مورد بازدید از نقاط حساس و مهم موکب‌ها ادامه داد: بیش از 5 هزار مورد بروشور توزیع و توصیه ایمنی در داخل کشور و عراق به زائران داده شد. محمدی در پایان گفت: بیش از 50 مورد اطفا حریق در مرزهای کشور و همچنین کشور عراق در مراسم اربعین امسال انجام شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/592178/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

یوپ هاینکس رئیس بایرن را به خانه‌اش راه نداد!

تابستان شلوغ؛ ناپولی به دنبال دو ستاره لیگ برتر

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

تمدید قرارداد دروازه‌بان جوان بارسلونا تا 2028

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

حمله موشکی یمن؛ سامانه آمریکایی بار دیگر عاجز ماند

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

استقبال ویژه از عادل فردوسی‌پور در نمایشگاه کتاب

کهن‌ترین، جامع‌ترین و اصلی‌ترین حدیث شیعه، کتاب «کافی» است

خطوط ویژه اتوبوسرانی برای اجتماع امام رضایی‌ها و نمایشگاه کتاب

بازدیدکنندگان برای گرفتن امضا از فردوسی پور در نمایشگاه کتاب صف کشیدند + عکس

روایتی از چهل روز آخر زندگی شهید رئیسی در کتاب «راز پرواز»

حجت‌الاسلام خسروپناه: بنیاد سعدی نباید رقیب دستگاه‌ها تلقی شود

برخورد عجیب مردم با عادل فردوسی پور در نمایشگاه کتاب +فیلم

«راز پرواز»؛ سوگنامه‌ای برای رئیس جمهور شهید

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

آموریم: از حالا فقط به فینال فکر می‌کنیم

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

ناراحتی رائول از رئال؛ سرمربی‌گری تیم حق من است!

آزمون و عزت‌اللهی در فینال حاضر شدند

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

راز شوکه‌ کننده پشت بزرگ شدن شکم با افزایش سن!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ خانه پدری دل‌ها؛ جایی که سنگ‌ها هم گوش شنوا دارند!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ امروز روزی است که حرم، تولد مهربانی را جشن می‌گیرد

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ میلاد آقا؛ روزی که آجرهای حرم هم ذکر می‌گویند!

تنها روستای چوبی کشور/ عکس

حمله موشکی یمن؛ سامانه آمریکایی بار دیگر عاجز ماند+ فیلم

فروش 60 میلیاردی نمایشگاه کتاب تا ظهر روز سوم

انتشار کتاب «ظهر روز اربعین» خاطرات شهید مدافع حرم حجت‌الاسلام دهقانی

حال و هوای دومین روز سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

استقبال ویژه از عادل فردوسی‌پور در نمایشگاه کتاب/ عکس

رونمایی از دو کتاب عباس ملکی/ روسیه در عصر پوتین با حضور سفیر ایران

فروش در نمایشگاه کتاب به 61 میلیارد تومان رسید

فروش 611 میلیارد تومانی حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب در 2.5 روز

کتاب «راز پرواز» رونمایی شد

دیدار با خانم آقای او

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم