پیام خراسان

آخرين مطالب

تداوم واگذاری زمین به خبرنگاران خراسان رضوی در نهضت_ ملی_مسکن سیاسی

تداوم واگذاری زمین به خبرنگاران خراسان رضوی در نهضت_ ملی_مسکن
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - مدیرکل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی گفت: تعداد هشت نفر دیگر از اصحاب رسانه استان در قالب طرح نهضت ملی مسکن و تداوم واگذاری زمین و واحد مسکونی به خبرنگاران، امروز حواله‌های خود را دریافت کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید ناصر نعمتی پیش از ظهر امروز از ادامه واگذاری زمین به خبرنگاران خبر داد و افزود: فرآیند واگذاری زمین به خبرنگاران که پیش از این استاندار خراسان رضوی از آن سخن گفته بود، در چارچوب طرح نهضت ملی مسکن از هفته گذشته آغاز شد و تا امروز 13 تن از اصحاب رسانه حواله‌های خود را دریافت کردند.
وی ادامه داد: پیش از ظهر امروز یکشنبه طی مراسمی با حضور جواد خدائی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، محمد حسین‌زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی استان، هشت نفر از اصحاب رسانه استان حواله زمین‌های خود را در قالب طرح نهضت ملی مسکن دریافت کردند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی توضیح داد: چندی پیش در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در پاسخ به درخواست‌های اصحاب رسانه، استاندار خراسان رضوی دستور داد تا فرآیند اعطای زمین، پروانه و تسهیلات به خبرنگاران فاقد مسکن آغاز شود. پس از آن در اطلاعیه ای توسط اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی شیوه دریافت این زمین‌ها به خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اعلام و ثبت نام واجدین شرایط توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد.
نعمتی اظهار کرد: با این حال لیست خبرنگاران توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سامانه ثبت شد و پس از بررسی توسط اداره کل راه و شهرسازی به واجدان شرایط زمین و سایر موضوعات تعلق می‌گیرد.
وی به برگزاری جلسه پرسش و پاسخ اصحاب رسانه با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و شهرسازی استان اشاره کرد و گفت: برخی ثبت نام شدگان در سامانه شرایط آنان در حال بررسی است و سایر خبرنگاران و اصحاب رسانه نیز باید مشخصات کاملشان در سامانه قرار گیرد. در صورت احراز شرایط به صورت تدریجی سایر خبرنگاران و اصحاب رسانه نیز از این شرایط بهره‌مند خواهند شد.
گفتنی است؛ در جلسه فوق که به صورت پرسش و پاسخ پیرامون طرح واگذاری زمین به اصحاب رسانه برگزار شد، تعداد 50 نفر از خبرنگاران استان حضور داشته و درباره جزئیات طرح سوالات خود را مطرح کردند.

پیام خراسان


دریافت تصویر

پیام خراسان


دریافت تصویر

پیام خراسان


دریافت تصویر

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/612810/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعریف مربی سابق از مولر: بازیکنی «غیرقابل جایگزین»

به مناسبت تولد دنیس برکمپ

پیراهن بارسا در نیم ساعت تمام شد!

انتخاب جالب صلاح: مسی از من بالاتر است

ماموریت سخت اینزاگی؛ پیروزی بدون سه ستاره

حرکت جالب باشگاه شباب الاهلی در جشن با بالا بردن کاپ قهرمانی به همراه هواداران

جهان شیفته بازیکنی که به رئال نه گفت

مأمور مهار یامال در ال‌کلاسیکو مشخص شد

هزینه ژابی برای رئال مادرید مشخص شد

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

خیرین، پیشگامان نهضت توسعه عدالت در آموزش و پرورش

رشد چشمگیر کمک‌های مردمی به مدرسه‌سازی

اقدام مؤثر و مستمر همه دستگاه‌ها؛ شرط موفقیت در کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزی است

ویدئوی زیرخاکی از کنسرت رضا صادقی در بندرعباس

شادمهر عقیلی برای «خلیج فارس» خواند

نسخه جدید آهنگ «وقت پرواز» با صدای پازل بند

افزایش بهره‌وری آب در بخش کشاورزی با طرح آبخیز تا جالیز

زمان دقیق بازگشت حجاج مشخص شد

زمان بازگشت حجاج ایرانی اعلام شد

سرپرست حجاج ایرانی وارد مدینه شد

راز کاهش قند خون در آشپزخانه شما

تعامل و تدبیر لازمه عبور موفق از شرایط پیک بار است

مدیر عامل توانیر: مدیریت سهمیه قطعی برق به استان‌ها واگذار شد

دمای هوای خراسان رضوی به 40 درجه می رسد

تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ بازارهای میوه و تره‌بار هم پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد؟

مصدومیت 7 نفر طی حادثه رانندگی در سبزوار

واگذاری مدیریت قطعی برق به استان‌ها

آتش‎‌سوزی‌های طبیعت در لرستان| 11 هکتار طعمه شد

حمایت کمیته امداد خراسان‌شمالی از حدود 3 هزار بیمار خاص

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

"هارداسان" به نمایشگاه کتاب رسید

پژوهشکده باقرالعلوم در نمایشگاه کتاب تهران

سارق نمایشگاه کتاب تهران دستگیر شد

عرضه 470 عنوان کتاب در غرفه مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه

سارق زورگیر در نمایشگاه کتاب تهران دستگیر شد/ جزییات

استقبال چشمگیر از غرفه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

رضا کیانیان: از نوشتن فاصله گرفتم زیرا هیچ نقد جدی پیرامون آن‌ها نوشته نشد

زورگیری و سرقت در نمایشگاه کتاب تهران

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

گفتمان امام خمینی(ره) برای نسل جوان تبیین شود

بخشی از اجرای رسیتال پیانو فریدون ناصحی

مورینیو: ترکیب فنرباغچه را با شیر و خط انتخاب می‌کنم!

رئال به قعر لالیگا سقوط کرد!

لاپورتا بی‌خبر به کمک بارسلونا آمد!

به بهانه تولد 28 سالگی «ریچارلیسون»، زننده بهترین گل جام جهانی 2022

حواشی فوتبال جهان؛ از خرید جدید توپچی‌ها تا احتمال رفتن استونز به لیگ عربستان

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد