پیام خراسان

آخرين مطالب

راز وحشتناک یک مقبره باستانی اجتماعي

راز وحشتناک یک مقبره باستانی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - آفریقا همیشه جای جذابی برای محققان و باستان شناسان بوده است. دیاری که قدیمی‌ترین ردپای انسان با قدمت 153 هزار ساله در آن کشف شده است و هنوز هم رمز و راز‌های زیادی برای کشف کردن وجود دارد.
به گزارش برنا، در سال‌های اخیر، باستان‌شناسان در بنین، غرب آفریقا به کشفی عجیب و حیرت‌انگیز دست یافتند. یک کلبه باستانی که نشانه‌هایی از مراسم خونین قربانی انسان در خود دارد.
این کشف نه تنها به ما اطلاعات بیشتری در مورد فرهنگ و سنت‌های گذشته این منطقه می‌دهد، بلکه پرسش‌های بسیاری را در مورد مناسک مذهبی و اجتماعی مردم بنین در گذشته مطرح می‌کند.
این کلبه که به نظر می‌رسد بخشی از یک مجموعه بزرگ‌تر باشد، حاوی آثار بسیاری از جمله ابزار‌های آهنی، سفال‌های شکسته و بقایای حیوانات است. اما آنچه که بیشتر توجه محققان را به خود جلب کرده، لکه‌های خون روی دیوار‌های کلبه است. این لکه‌ها نشان می‌دهند که به‌احتمال زیاد مراسم قربانی کردن افراد در این مکان انجام می‌شده است.
قربانی انسان و حیوانات در آیین‌های مذهبی مردم بنین مطالعات اولیه روی این لکه‌ها نشان داده‌اند که خون انسان و حیوانات در اینجا ریخته شده است. این امر به محققان کمک می‌کند تا تصورات جدیدی از مراسم و آیین‌های مذهبی مردم بنین در گذشته به دست آورند. به نظر می‌رسد که این مراسم برای گرامیداشت خدایان یا روح نیاکان بوده است و در آن، قربانی کردن حیوانات و شاید حتی انسان‌ها نقش مهمی داشته است.
این کشف همچنین نشان می‌دهد که مردم بنین از فناوری‌ها و ابزار‌های پیشرفته‌ای در زمان خود برخوردار بوده‌اند. ابزار‌های آهنی و سفال‌های پیدا شده در کلبه نشان‌دهنده تخصص و مهارت بالای این مردم در ساخت و تولید ابزار‌های مختلف است.
با توجه به این کشف، محققان امیدوارند که بتوانند اطلاعات بیشتری در مورد جامعه بنین و ارتباطات فرهنگی و تجاری آن با سایر مناطق به دست آورند. این کلبه باستانی به ما نشان می‌دهد که چقدر زندگی مردمان گذشته پیچیده و متنوع بوده است و چگونه آیین‌ها و مناسک مذهبی در شکل‌دهی به فرهنگ و هویت آن‌ها نقش داشته‌اند.
این کشف تنها یک قدم در مسیر فهم بهتر تاریخ و فرهنگ مردم بنین است و محققان امیدوارند که با ادامه تحقیقات، بتوانند اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورند. این کلبه و سایر آثار باستانی مشابه می‌توانند به ما کمک کنند تا پرده از راز‌های بسیاری از گذشته بشری برداریم و به درک بهتری از تاریخ پر رمز و راز جهان برسیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/683471/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کونته: سخت‌ترین قهرمانی عمرم بود

جشن‌قهرمانی ناپولی به کنفرانس‌ خبری کونته کشیده‌ شد

کونته به عنوان بهترین سرمربی فصل سری‌آ انتخاب شد

آتش بازی هواداران ناپولی پس از قهرمانی در سری آ

اسکات مک تامینی برترین بازیکن فصل سری آ شد

خلاصه بازی کومو 0 - اینتر 2

خلاصه بازی ناپولی 2 - کالیاری 0

کونته و شاگردانش فاتح جنگ گلادیاتورها شدند

حال و هوای بی نظیر اطراف ورزشگاه آرماندو مارادونا پس از قهرمانی ناپولی

لوکاکو با این گل بین هواداران اینتر منفورتر شد

پاسخ سردار دورسون به سوالی درباره عدم قهرمانی فنرباغچه

سرنخ از آینده مودریچ؛ لوکیتا در انگلیس!

گل اول اینتر به کومو توسط دی فرای

طارمی در موقعیت تک به تک با رینا موفق به گلزنی نشد

گل اول ناپولی به کالیاری توسط اسکات مک‌تامینی در دقیقه 42

اخراج پپه رینا، گلر کومو با خطا روی مهدی طارمی

صحبت در گوشی مهدی طارمی با پپه رینا، هنگام خروج این گلر کهنه‌کار از زمین پس از دریافت کارت قرمز

گل دوم اینتر به کومو با پاس گل طارمی

گل دوم ناپولی به کالیاری توسط روملو لوکاکو

زیبایی‌شناسی قرآن، چراغ راه تعلیم و تربیت در عصر حاضر است

مقصر افزایش قیمت سیمان، قطعی‌های برق است؟

استاندار خراسان جنوبی: تمامی 14 قطعه پروژه راه‌آهن خراسان جنوبی فعال است

ترانه «این روزها» از احسان خواجه امیری

دو هشدار هواشناسی؛ بارش تگرگ و وزش باد شدید در 20 استان

یک کشته در سانحه رانندگی محور کنارگذر شمالی بجنورد

مصاحبه آموریم پس از فینال لیگ اروپا افتضاح بود!

فرگوسن از دیدن شکست یونایتد زجر کشید

رونالدو کوتاه آمد؛ وایادولید فروخته می‌شود!

ستاره لاتزیو تایید کرد؛ از سیتی پیشنهاد دارم

خداحافظی امباپه با مودریچ؛ تو تاریخ رئال را نوشتی!

بازگشت وینی به برنابئو برای وداع با آنچلوتی

به بهانه جدایی لوکیتا از برنابئو؛ نگاهی به روز‌های درخشان مودریچ در رئال مادرید و کرواسی

اعلان جنگ توخل؛ فشار بیش از حد روی ستاره‌ها!

انتخاب خاص مسی برای بهترین گل دوران حرفه‌ای!

لیونل مسی: گل موردعلاقم، ضربه سر به منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپاست

18 سال پیش در چنین روزی، میلان در فینال لیگ قهرمانان اروپا با شکست لیورپول قهرمان شد

مذاکرات مثبت پرسپولیس با گزینه کارتال

تقدیر از معلم نمونه کشوری مدارس غیردولتی در مشهد

زمین 30 هزار واحد مسکن ملی در خراسان‌شمالی تأمین شد

جزئیات رشد ضریب نفوذ پهن باند سیار 3 اپراتور

انتخاب جالب کین برای سرسخت‌ترین مدافع دنیا

بند عجیب قرارداد بازیکنان بارسا؛ پرواز اضافی ممنوع!

اخراج 200 کارمند یونایتد پس از شکست در فینال

ادعای توتو مرکاتو؛ طارمی فصل بعد هم می‌ماند

والورده تا 2026 روی نیمکت بیلبائو

تجارت جدید مدافع سابق رئال؛ شرکت ماهیگیری!

فکر نمی‌کردم به این زودی به فینال سی‌ال برسم

نبرد مرگ و زندگی یووه برای سهمیه لیگ قهرمانان

توصیه عجیب به ویرتز؛ در لورکوزن بمان!

نامه احساسی وینی به آنچلوتی؛ وداع سخت است!