پیام خراسان

آخرين مطالب

در بازدید از روند بازسازی بیمارستان نیایش مطرح شد؛

قاضی‌زاده هاشمی: ارائه خدمات به ایثارگران و جانبازان تا آخرین روز دولت با جدیت ادامه دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

قاضی‌زاده هاشمی: ارائه خدمات به ایثارگران و جانبازان تا آخرین روز دولت با جدیت ادامه دارد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید از پروژه بازسازی ابنیه و تاسیسات و تجهیزات بیمارستان روانپزشکی نیایش، که صبح روز سه شنبه 19 تیرماه برگزار شد گفت: ارائه خدمات به ایثارگران و جانبازان تا آخرین روز دولت سیزدهم با جدیت ادامه دارد.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن عرض خداقوت به همکاران سازمان سلامت کوثر و بیمارستان‌های وابسته که مخصوص جانبازان اعصاب و روان است، گفت: خوشحالم از اینکه تلاشی که صورت گرفته به ثمر نشسته است. ما علاقه‌مند بودیم وضعیت فیزیکی این مرکز ارتقا پیدا کند، البته این امر نیاز به منابع مالی دارد اما مادامی که ما در خدمت خانواده‌ها هستیم، امیدوارم بتوانیم وظایف خود را به خوبی انجام دهیم.
وی ادامه داد: زمانی که ما وارد بنیاد شهید و امور ایثارگران شدیم، نیت فقط افزایش کیفیت خدمات نبود. بنیاد شهید در ارائه خدمات پراکندگی داشت و خدمات مختلفی در بخش‌های زیادی ارائه می‌شد، اما نامنظم بودند و همچنین بیمارستان‌ها، آسایشگاه‌ها و مراکز درمانی وضع مناسبی نداشتند.
معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما به اصلاح همه جانبه در این بخش نیاز داشتیم، زیرا در مدیریت، اصلی‌ترین بخش پاسخگویی است و باید به کسی که قرار است پاسخ بدهد، اختیارات لازم را بدهیم و باید این کار متولی و سیاستگذار واحد پیدا می کرد.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه ما در حال تهیه کتاب بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم، تاکید کرد: شما باید اقداماتی که در سازمان سلامت کوثر انجام داده‌اید را هر چه سریع‌تر ارائه دهید و امیدواریم افرادی که پس از این، مسوولیت را بر عهده می‌گیرند بدانند که جهت‌گیری کارها به چه صورت بوده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: ما باید در این سازمان روشنگری کنیم که در چه سطحی بوده و به کجا رسیده است، زیرا ما در تمام مراکز تقریبا وسط کار هستیم و باید کا را به انتها برسانیم و تلاش داریم بسته‌ای تهیه کنیم تا خدمت دفتر مقام معظم رهبری ارسال کنیم، زیرا سیاست‌ها باید تثبیت شود و قابل ادامه دادن باشد.
وی در رابطه با بازسازی مراکز درمانی گفت: اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهیم. ما در سال گذشته از ابتدای فروردین تخصیص اعتبار داشتیم، اما امسال متاسفانه هنوز اعتبار تامین نشده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خاتمه تاکید کرد: ما تا زمانی که در مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم باید کارها را به نحو احسن و جدیت دنبال کنیم، زیرا نسبت به مردم و نظام مسئول هستیم و باید کارهای ناتمام را به اتمام برسانیم و تا آخرین روز دولت ارائه خدمت به ایثارگران و جانبازان به طور کامل و با جدیت ادامه دارد و امیدواریم نگاه ویژه شهدا شامل حال ما شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/696256/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری 17 نشست تخصصی در غرفه کتابخانه مجلس

ارائه بن‌کارت 2 تا 4 میلیونی کتاب به دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد

فلوشیپ و تاریخ تعاملات جهانی نشر

کتاب درسی اندیشه‌های امام راحل با رویکرد تحلیلی بازنگری می‌شود

ابزاری برای هنرگردانی و مدیریت گالری رونمایی می‌شود

70 جلد کتاب درباره شهید رئیسی منتشر شده است

قیمت 4 قلم کالای اساسی تعیین شد

فاجعه برای رئال؛ 23 دقیقه غیبت در زمین بارسا!

ولخرجی عجیب بایرن؛ 150 میلیون یورو برای ویرتز!

آموریم: شرمنده‌ام، از یونایتد می‌روم!

دو خبر خوب به فلیک پس از فتح ال‌کلاسیکو

مقصر اصلی فصل کابوس‌وار رئال

بارسلونا آسنسیو را به زندان فرستاد!

آمار شگفت‌انگیز بارسا؛ شاهکار اینتر تایید شد

آنالیز گلهای بازی بارسلونا 4-3 رئال مادرید

کامبک شاگردان هانسی فلیک این بار در ال‌کلاسیکو!

شاهکارهای نایک، آدیداس و پوما،؛ نگاهی ویژه به پیراهن‌های احتمالی باشگاه‌های اروپایی در فصل 26-2025

رسانه لهستانی: قلی‌زاده پیراهن پرسپولیس را نمی‌خواهد!

قرارداد دو ساله بیفوما با فولاد؛ نه به سپاهان و پرسپولیس!

تراکتور تنها تیم ایرانی در رده‌بندی برترین باشگاه‌های آسیا

خراسان شمالی جزو استان‌های امن کشور است

توقیف تریلی حامل 24 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در خراسان جنوبی

هوادار ایرلندی پرسپولیس به حرم امام رضا(ع) رفت

بازدید سرزده استاندار خراسان جنوبی از اداره‌کل آموزش و پرورش استان در آستانه برگزاری امتحانات نهایی

385 معلم جدید از محل ماده 28 در سال تحصیلی جدید در استان آغاز به‌کار خواهند کرد

تیزر آهنگ جدید ماکان بند به نام «توقع»

وقتی که جشنواره موسیقی نواحی سهم جیب‌ها شد، نه مردم!

برگزاری 14 برنامه کلی در هفته خدمت در خراسان جنوبی

خراسان جنوبی جزو 7 استان اول پرداخت زکات در کشور

راز کاهش وزن در زبان شما نهفته است: کشف جدید دانشمندان

بازداشت سلطان عینک در طرقبه شاندیز مشهد با بیش از 50 میلیارد عینک کپی و قاچاق

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ گرمای هوا و وزش باد شدید تا پایان هفته ادامه دارد

هشدار هواشناسی خراسان رضوی؛دمای هوا به 45 درجه می رسد

1472 جلد اسناد مالکیت مربوط به بازار رضای مشهد صادر شد

مراسم محوری شهدای خدمت در مصلای امام خمینی(ره) بجنورد برگزار می‌شود

نمایشگاه مشاغل خانگی در 7 شهر خراسان‌شمالی دایر شد

اگر دوست دارید با حافظ صحبت کنید همین امروز به نمایشگاه کتاب سر بزنید

ارائه الکترونیک کتاب‌ها، خدمت بزرگی به مخاطبان است/ تمرکز آثار جدید مجمع بر وحدت اسلامی و تمدن نوین اسلامی

نمایشگاه کتاب؛ جشن فرهنگ یا بازی اقتصادی؟

حس و حال حرم امام رضا (ع) در غرفه آستان قدس رضوی

مجموعه 10 جلدی کتاب مصور «آقای ورزش» رونمایی شد

جوادی: همدلی نقطه مشترک کودکان و نوجوانان در سراسر کشور

مظلومیت رئیسی هنوز ادامه دارد؛ حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ!!

حضور انتشارات سروش با بیش از 55 اثر چاپ اول در نمایشگاه کتاب

بزرگ‌ترین معروف خدا ولایت امیرالمؤمنین(ع) است

استقبال بی‌نظیر از «انسان 250 ساله» و «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» در ترکیه

کتاب مسئله حجاب به چاپ ششم رسید + فیلم

کتاب «از تاریخ شفاهی تا خاطره نگاری» حاصل 35 سال تجربه است

رونمایی کتاب « در مَعیت پرزیدنت » با حضور صادق زیباکلام، حسام آشنا و رضا امیرخانی

نمایشگاه کتاب؛ از شور حضور تا شوک قیمت