پیام خراسان

آخرين مطالب

افتتاح 537 طرح ره آورد هفته دولت درخراسان شمالی سیاسی

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - افتتاح 537 طرح ره آورد هفته دولت درخراسان شمالی
استاندار خراسان شمالی گفت: همزمان با دولت 537 طرح در استان با اعتباری بالغ بر 2200 میلیارد تومان افتتاح و 43 طرح کلنگ زنی می‌شود.

پیام خراسان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ استاندار خراسان شمالی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه اترک، دستاورد‌های مهم دولت را در حوزه‌های عمرانی، سیاسی، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را تشریح کرد.
حسین نژاد افزود: رویکرد ما اتمام طرح‌های نیمه تمام است و سعی شده تا کلنگ زنی طرح‌ها با توجه به ضرورت، انجام شود.
وی اعتبار طرح‌های افتتاحیه را 2200 میلیارد تومان و اعتبار کلنگ زنی‌ها را 900 میلیارد تومان عنوان کرد.
آبرسانی مهمترین طرح‌های افتتاح شده در استان
حسین نژاد گفت: برخی از طرح‌ها نظیر آبرسانی، نصب اسکله شناور بر روی سد شیرین دره برای برداشت آب از سطح سد و در بحث شهرک‌های صنعتی، شیروان، گرمه و جاجرم افتتاح پست برق براساس ضرورت پیش بینی شده است.
750 کیلومتر روکش آسفالت راه‌ها
استاندار خراسان شمالی به اقدامات حوزه عمرانی نیز اشاره داشت و گفت: 750 کیلومتر روکش آسفالت راه‌ها انجام شده و بسیاری از روستا‌های استان از راه آسفالت برخوردار شدند.
وی با اشاره به اینکه 135 کیلومتر از محور بجنورد به گلستان در آغاز دولت سیزدهم دوطرفه بود، اکنون با کسر 20 کیلومتری که آماده آسفالت است، تنها 15 کیلومتر آن باقی می‌ماند.
تخصیص اعتبار 600 میلیارد تومانی به سد گلمندره
حسین نژاد در ادامه تخصیص اعتبار 600 میلیارد تومانی به سد گلمندره و 150 میلیارد تومانی به سد بیدواز اسفراین که از پروژه‌های مصوبه سفر مقام معظم رهبری و رسیدن به مرحله آبگیری و تکمیل این سد‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: انتقال آب شمال استان به داخل استان که مقدمات اجرای آن شروع شده است، در آینده تحول بزرگی در تولید و کشاورزی و اقتصاد استان خواهد داشت.
ساخت 33هزار واحد مسکونی در استان
وی اضافه کرد: 33 هزار واحد مسکونی در استان با پیشرفت حدود 40 درصد در حال اجراست که در این زمینه رتبه دهم کشوری را داریم و اخیرا نیز 140 آسانسور رایگان از دولت به پروژه‌های مسکن مهر تحویل شده است.
حسین نژاد بیان کرد: با وحدت و همدلی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تمامی عرصه‌ها مسیر توسعه را با قوت و قدرت بیشتری ادامه خواهیم داد.
اصلاح 740 کیلومتر خط انتقال شبکه آبرسانی
وی از احداث و اصلاح 740 کیلومتر خط انتقال و شبکه‌ی آب در استان اشاره کرد و گفت: 350 کیلومتر خطوط فرسوده قبلی انتقال آب اصلاح و 410 کیلومتر نیز احداث شده است.
وی افزود: چهار مجتمع آبرسانی برای تامین آب پایدار و رفع تنش آبی استان در حال اجراست که مجتمع کهنه جلگه افتتاح و مابقی مجتمع‌ها نیز با پیشرفت خوبی در حال آماده سازی است.
حسین نژاد افزود: اجرای تصفیه خانه شیروان و انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی نیز از دیگر پروژه‌های مهم هستند.
مقام عالی دولت در استان گفت: خراسان شمالی سومین استانی بود که فیبر نوری به همه شهر‌های استان را تکمیل کرد.
صادرات 160 میلیون دلاری کالا از استان
استاندار خراسان شمالی گفت: سهمیه صادرات استان در سال گذشته 100 میلیون دلار هدفگذاری شد که در سال جاری 160 میلیون دلار محقق شد.
ایجاد دو شهرستان جدید در خراسان شمالی
وی ایجاد دو شهرستان جدید را از اقدامات مهم حوزه سیاسی عنوان کرد و افزود: در استان، مجوز 59 دفتر احزاب صادر شد که رشد 600 درصدی دارد و سبب مشارکت بیشتر مردم در موضوعات سیاسی و اجتماعی خواهد شد.
افزایش صددرصدی خرید گندم در خراسان شمالی
استاندار خراسان شمالی به افزایش صد درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به سال 1402 اشاره کرد و افزود: در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان 50.32 درصدی و رتبه پنجم کشوری و در انتخابات ریاست جمهوری درصد مشارکت استان 49.8 و بالاتر از میانگین کشوری بود.
استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه در ابتدای دولت سیزدهم معوقات کارگری در شهرداری‌ها و صنایع وجود داشت و تجمعات اعتراضی آنها از مشکلات اجتماعی استان بود که با پیگیری‌ها به صفر رسید، به تخصیص 115 میلیارد ریال به تشکل‌های مردم نهاد و دستگاه‌های فرهنگی اجتماعی، اعزام 2000 زائر به مرقد امام (ره) و 7200 نفر به راهیان نور، احداث 85 کیلومتر راه‌های مرزی، افزایش کشفیات و مبارزه با مواد مخدر، اعزام 70 هزار نفر زائر برای مراسم راهپیمایی اربعین، پیگیری و مکاتبه و مهیا شدن نخستین پرواز برای انتقال زائران اربعین از خراسان شمالی به نجف، کاهش نرخ بیکاری اشاره کرد.
فعال سازی 147 واحد تولیدی در استان
حسین نژاد در ادامه سخنان خود فعال سازی 147 واحد تولیدی راکد با سرمایه گذاری 750 میلیارد تومان و اشتغال 1156 نفر، افزایش مشارکت اقتصادی به 46 درصد در بهار 1403، تحقق اشتغال بیش از 16597 نفر در سال 1402، کسب رتبه سوم در زمینه امنیت سرمایه گذاری، اجرای بیش از 2000 میلیارد تومان طرح در شهرک صنعتی گرمه، کسب رتبه هفتم پرورش دام، رتبه سوم در تولید عسل و... را به عنوان برخی از اقدامات صورت گرفته بیان نمود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/717404/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آبروریزی اینتر در تاریخ ثبت شد!

شوخی حبیب نورماگمدوف، قهرمان سابق و اسطوره UFC، با انریکه

انتقام بوکسور ایرلندی از حریف اسرائیلی خود با فریاد «فلسطین را آزاد کنید!»

آلیانز، جهنم اینتر و بهشت پی‌اس‌جی!

تیزر آهنگ «ستاره میشی» با صدای بهنام بانی

دستیار انریکه هم داغدار بود!

سلفی جنجالی همسر آچربی پس از شکست اینتر

گزینه‌های احتمالی اینتر در صورت جدایی اینزاگی

توپ طلا در چنگ عثمان دمبله

حمله هواداران پاریسی به چمن آلیانز آرنا!

انیمیشن «حمید سحری» به بهانه قهرمانی PSG در لیگ قهرمانان اروپا با تحقیر اینتر

پیشنهاد 2 میلیون دلاری استقلال به محمدجواد حسین‌نژاد

آسمان مشهد دوباره غبارآلود می‌شود

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار کوتاه آمد

صادرات تخم‌مرغ به عمان به زودی آغاز می‌شود

ظرفیتهای علمی خراسان جنوبی، بستری برای توسعه ارتباطات ایران و افغانستان است

امضای دو تفاهم‌نامه همکاری بین خراسان جنوبی و ولایت فراه افغانستان

انریکه روح دخترش را شاد کرد؛ پدر به قولش وفا کرد

مرگ نوجوان 17 ساله در جشن قهرمانی پاریس!

تحقیر اینتر به کام عربستان

ترانه «فکر کن تو بردی» از آصف آریا

فوق‌ ستاره والیبال،قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن را جشن گرفت

مسی رکورددار «اینتر میامی» شد

ادعای جالب ماسکرانو: اگر مسی بد باشد هم تقصیر دیگر بازیکنان است!

بیانیه باشگاه استقلال در پاسخ به اعتراضات ملوان

پدر طارمی: مهدی در اینتر می‌ماند

نرخ دام زنده در آستانه عید قربان 1404 در مشهد اعلام شد

مجوز واردات بنزین سوپر صادر شد

فعالسازی سهمیه واردات کالا برای فصل تابستان 1404

همه گل‌های آنخل دی ماریا در کوپا آمریکا

استقلال، عضو جدید ناوگان کشتیرانی خلیج فارس شد

عاملان سرقت‌های سریالی خودروهای سواری در مشهد دستگیر شدند

نرخ رسمی ارز اعلام شد

عثمان دمبله: از اول معلوم بود زیاد گل می‌زنیم

هدیه چادر امام رضایی به نوعروسان

افزایش باد گرم و گردوغبار در شرق هرمزگان

ثبت نهمین وقف سال جاری در شهرستان قاینات

همایش ورزش صبحگاهی به مناسبت گرامیداشت ایام ارتحال بنیانگذار انقلاب

خراسان جنوبی آماده ارائه خدمات درمانی به بیماران افغانستانی است

اجرای فاز سوم طرح تدوین اطلس کاربردی گیاهان دارویی خراسان جنوبی

پیروزی پر گل اینترمیامی با درخشش لیونل مسی

آخرین سهمیه جام جهانی باشگاه‌ها به لس آنجلس رسید

سرمایه‌گذاری یا سفته‌بازی؛ آیا بورس از ریل تولید خارج شده است؟

ستایش خاص جرارد از انریکه و PSG

واکنش نیمار و امباپه به قهرمانی PSG

برگزاری کارگاه تخصصی «تحول دیجیتال و هوش مصنوعی» بیمه دی در زنجان

مناسبت روز/ یکشنبه، 11 خرداد ماه

تعهد تامین اشتغال ایثارگران در سال 1403 به طور کامل ایفاد شده است

اختصاص سهمیه ارز به تمامی زنجیره خودرو تا آبان‌ماه

اینزاگی و طارمی در خط پایان