پیام خراسان

آخرين مطالب

هواشناسی ایران1403/7/9؛ هشدار بارندگی برای 18 استان گفتگو

  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بر اساس هشدار سازمان هواشناسی امروز برای ارتفاعات در مازندران و شرق گیلان، تهران، البرز، قم، قزوین، همدان، مرکزی، زنجان، کردستان، جنوب آذربایجان غربی، شمال کرمانشاه، نیمه شرقی لرستان، شمال غرب سمنان، شمال شرق خوزستان، هرمزگان، ارتفاعات در جنوب و مرکز کرمان و شرق و جنوب شرق فارس رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی، در نواحی مستعد گرد و خاک و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی شده است.
فردا سه‌شنبه این وضعیت برای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، شمال اردبیل، کردستان، شمال کرمانشاه، ارتفاعات استانهای تهران و البرز و ارتفاعات در شمال و غرب و شرق هرمزگان، جنوب کرمان، چهارشنبه برای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، نیمه شمالی کرمانشاه، شمال شرق خوزستان، زنجان، قزوین، گیلان و غرب مازندران، پنجشنبه برای شمال شرق آذربایجان شرقی، اردبیل، مازندران، گلستان، نیمه شمالی خراسان شمالی و ارتفاعات سمنان و روز جمعه 13 مهرماه برای جنوب و مرکز اردبیل، شمال شرق آذربایجان شرقی، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات استانهای سمنان، تهران، البرز، قزوین و زنجان برقرار است.
این شرایط آب‌ و هوایی اثر مخاطره احتمال آبگرفتگی محلی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، صاعقه، لغزندگی بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ و سازه‌های موقت و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات را به‌دنبال دارد.
سازمان هواشناسی توصیه کرده مردم از اتراق و برپا کردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری کنند.
همچنین احتیاط در فعالیت کوهنوردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، خودداری از محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع، انتقال محصولات برداشت شده به مکان‌های مسقف از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی است.
سازمان هواشناسی همچنین با صدور هشدار دیگری از افزایش گرادیان فشاری تا روز جمعه در برخی مناطق از جمله کرمان، شرق فارس، مرکزی، لرستان، همدان و کرمانشاه، خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، زنجان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اصفهان، قزوین، البرز و تهران، قم، سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و نوار شرقی خراسان جنوبی خبر داد.
وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، در مناطق مستعد گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات از جمله پیامدهای این شرایط آب و هوایی است.
اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم انجام پروازهای سبک شامل گلایدر، بالگرد و ..، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهنسال از جمله توصیه‌های هواشناسی در رابطه با افزایش گرادیان فشاری است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/738314/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جوانان نیروی محرک تحول نظام آموزشی

خبر خوش صندوق بیمه برای کشاورزان

دعوت به استقبال از بانوی شجاع رسانه ملی

با پایان یافتن مهلت ثبت نام فاقدین مسکن فرهنگیان، فرایند بررسی وضعیت متقاضیان آغاز شد

برگزاری آیین خدا قوت کشاورز در فاروج

انجام 151 مورد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع غذا خراسان شمالی

جنایت های آمریکا، رویه‌ای تغییرناپذیر

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

دانشگاه خوب می‌تواند ملت خود را به سعادتی واقعی برساند/ دانشگاه شاهد باید در مسیر توسعه علومی گام بردارد که برای جامعه منفعت داشته باشد

وصول حدود 46 میلیارد تومان فرار مالیاتی و جریمه مالیات در خراسان جنوبی

دورهمی موتور‌های قدیمی با ذوق وعلاقه مجموعه دار بیرجندی

معابر 120 روستای خراسان جنوبی آسفالت می‌شوند

انتخاب 16 بازیکن تیم منتخب فوتسال بانوان در خراسان رضوی

مدیر آموزش و پرورش تربت جام منصوب شد

لزوم بازنگری در قیمت‌گذاری دستوری و تقویت نظارت اتحادیه‌ها در خراسان رضوی

ساماندهی مراسم دهه اول محرم با رویکرد تقویت انسجام و حمایت از مردم فلسطین

با استقبال استاندار خراسان رضوی وزیر کشور عراق وارد مشهد شد

مجموعه ورزشی مهران مشهد باید به یک نمونه فاخر تبدیل شود

بهره‌گیری عمومی‌تر برای اتصال تاریخ و هنر

وزیر کشور پاکستان به مشهد سفر کرد

پرداخت حدود 300 میلیارد تومان تسهیلات به زنان سرپرست خانوار

اختصاص 32 هکتار زمین برای ساخت 7 نیروگاه‌های خورشیدی در بردسکن

کمک 32 میلیاد تومانی خیران به مجموعه بهزیستی گناباد

یک کشته و 3 مصدوم در حادثه رانندگی در محور صالح آباد به تربت جام

معلم توانمند، زیربنای پرورش نسل خلاق و پرسشگر

اداره مالیات، سنگر راهبردی در مسیر جذب سرمایه‌گذاران است

سرپرست مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش منصوب شد.

سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در باندهای دوم و فرودگاهی خراسان جنوبی سرعت می‌گیرد

1600 میلیارد تومان به پروژه های راه آهن و باندهای دوم استان تزریق می‌شود

نشست استاندار خراسان شمالی با وزیر میراث فرهنگی برگزار شد

شطرنج‌باز خراسان‌شمالی سوم مسابقات پاراشطرنج کشور شد

گره از مشکلات زمین و مسکن خراسان شمالی گشوده می‌شود

احداث و آسفالت 166 کیلومترراه روستایی در خراسان شمالی

کشف لاشه 85 قطعه کبوتر چاهی شکارشده در بردسکن

تجهیز فرودگاه سبزوار به سیستم هوشمند کنترل گذرنامه

تقویت حس میهن‌دوستی در تولیدات رسانه‌ای

بهترین خدمات در ایام اربعین به زائران ارائه شود

از خاک تا آسمان، ایران با دانه های امیدش همیشه سبز می ماند

خراسان رضوی نایب قهرمان کشتی ساحلی قهرمانی کشور

حضور 3 فوتسالیست خراسان رضوی در اردوی تیم ملی

ثبت‌نام بیش از 320 هزار نفر در سامانه یادگیری معلمان

پرداخت بیش از یک میلیارد تومان حق پرستاری از معلولان در خواف

پلمب یک فروشگاه تجهیزات و ملزومات پزشکی در مشهد

آخر هفته گرم مشهد با دمای 40 درجه

برگزاری همایش موکب‌داران خراسان رضوی برای اربعین 1404

تمدید مهلت خروج مهاجران افغانستانی تا پایان شهریور

تولد بیش از هزار و 500 نوزاد در بیمارستان بنت‌الهدی بجنورد

رئیس بنیاد شهید: خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی تحت پوشش بیمه دی قرار می‌گیرند