پیام خراسان

آخرين مطالب

جانباختن سالانه حدود هزار و 400 کارگر در حوادث کار اجتماعي

جانباختن سالانه حدود هزار و 400 کارگر در حوادث کار
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش به نقل از ایلنا، علیرضا محجوب در مراسم گرامیداشت جانباختگان معدن زغال سنگ طبس و شهادت سیدحسن نصرالله و فرماندهان جبهه مقاومت در خانه کارگر تشکیلات ساوه اظهار کرد: حوادث کار بعد از حوادث رانندگی رتبه دوم حوادث را به خود اختصاص داده‌اند و سالانه حدود هزار و 400 نفر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست می‌دهند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی به اشاره به حادثه معدن طبس گفت: حادثه‌ای که یکجا 50 نفر را در معدن از دست دهیم سابقه نداشته است و این موضوع باید با حساسیت دنبال شود.
محجوب با اشاره اینکه از ابتدای خصوصی‌سازی معادن نسبت به حوادث معدن حساسیت ویژه‌ای از سوی خانه کارگر نشان داده شده است، افزود: انتشار گاز متان یا گازکربنیک دلیل وقوع حوادث در معادن زغال سنگ است. فعالیت معادن باید براساس برنامه مدون و مشخص باشد تا از وقوع حوادث این چنینی جلوگیری شود.
وی با اشاره با بازدید یک ماه پیش بازرسان وزارت کار از معدن طبس گفت: با وجود اینکه یک ماه پیش بازرسان از این معدن بازرسی انجام داده و شرایط را ارزیابی کرده‌اند اما این حادثه اتفاق افتاده که باید در این خصوص پاسخگو باشند. از کار افتادن حسگرهای معدن و انتشار گاز موجب وقوع حادثه شده و باید بطور دقیق موضوع را بررسی کرد.
وی بیان کرد: دستگاه قضایی نیز باید با انصاف و عدالت به پرونده طبس رسیدگی کند و ابعاد مختلف آن را بررسی و اقدام به صدور رای قاطع و بازدارنده کند تا شاهد تکرار مجدد چنین حوادثی نباشیم.
مقصر حادثه معدن طبس شناسایی کی معرفی می‌شود؟
دبیر کل خانه کارگر همچنین با اشاره به حمایت دبیر کل حزب الله لبنان از جامعه کارگری لبنان گفت: این شخصیت مجاهد علاوه بر نقش آفرینی برای مقاومت در برابر زورگویان عالم از حقوق حقه کارگران نیز حمایت می‌کرد.
در ادامه این مراسم دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه نیز به مظلومیت جامعه کارگری اشاره کرد و گفت: جامعه کارگری داغدار حادثه ریزش معدن شازند بودند و هنوز پیکر مفقودی چهارم پیدا نشده است اما حادثه معدن طبس موجب جانباختن 50 کارگر دیگر شد.
وی افزود: کارگران ساختمانی سنگرسازان بی‌سنگر هستند و هر روز با حوادث ناشی از کار مواجه هستند اما اداره کار از گزارش آمار حوادث کار سرباز می‌زند.
میرزایی با بیان اینکه متاسفانه نظارت و بازرسی بر محیط‌های کارگری برای صیانت از جان کارگران وجود ندارد، از عملکرد واحدهای ایمنی و بهداشت در کارخانجات، انتقاد کرد.
وی با ابراز تأسف از برخی اظهار نظرها در خصوص حادثه معدن طبس گفت: برخی اظهارات نظیر اینکه کارگران معدن بیمه بودند و دیه آن‌ها پرداخت می‌شود موجب رنجش بیشتر کارگران می‌شود و مصیبت آنان را دو چندان می‌کند.
وی با اشاره به اینکه بیش از نیمی از کارگران ساختمانی بیمه نیستند و جان آن‌ها هر روز با حوادث گوناگون تهدید می‌شود، گفت: محورهای دسترسی به واحدهای تولیدی و صنعتی ناایمن است و هر روز شاهد وقوع حوادث تلخ ناگوار ترافیکی هستیم. سرویس شرکت‌ها فرسوده و ناوگان حمل و نقل کارگران ناایمن است و بارها شاهد بروز تصادفات نظیر واژگونی اتوبوس و مینی‌بوس کارگران هستیم.
وی بیان کرد: متاسفانه آموزش و مسایل ایمنی با نگاه هزینه‌ای دیده می‌شود در حالیکه این موضوعات باید با دید سرمایه‌گذاری نگاه شود تا موجب کاهش وقوع حوادث شود.
بیشتر بخوانید

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/740344/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عصبانیت پوستکوگلو: نتایج یونایتد چه ربطی به من دارد!

بزرگترین نگرانی بارسا در آستانه ال‌کلاسیکو

اولین روزی که ژاوی به یامال 16ساله در ترکیب اصلی بارسا بازی داد

رختکن پاری‌سن‌ژرمن بعد از برد آرسنال و صعود به فینال

کلودیو رانیری چطور باشگاه محبوبش را نجات داد؟

آموریم دوباره در رختکن یونایتد خودزنی کرد!

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

6 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا!

راز و رمز نقاره‌خوانی در حرم رضوی

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

تصادف در جاده روستایی طبس-خرو سه کشته بر جا گذاشت

منچستریونایتد استرس فینال را دارد!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

ریوالدو: اشتباهات دفاعی بارسلونا غیرقابل قبول است

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

راز فوت ناگهانی استاد شجریان فاش شد

عراقچی پس از پایان سفر دو روزه هند، وارد مشهد شد

خاطرات هاشمی: به زیارت مقبره آخوند خراسانی از حامیان اصلی مشروطه رفتم

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

کلاهبرداری 19 میلیاردی با وعده فروش خودرو و ملک در خراسان شمالی

کتاب «قاعده لاضرر» روانه بازار نشر شد

خبر سرلشکر سلامی از نقشه شوم نتانیاهو

شیر و عسل؛ ترکیبی شفا‌بخش یا زیان‌بار؟

عراقچی: بار دیگر تصاویر ترسناک ماهواره‌ای خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند | نتانیاهو نوکران دون‌پایه ایرانی صدام را به کار گرفته است

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

نفرات برتر جشنواره هنرهای تجسمی رضوی در مشهد معرفی شدند

صالحی: در بحث کپی‌رایت عقد توافقی را پیش می‌بریم که هیچ مشکلی ندارد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

داور الکلاسیکو مشخص شد / هرناندز قاضی جدال رئال و بارسا

حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد

برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

شهید رئیسی کار برای رأی جمع کردن را شرک‌ می‌دانست

ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!

ویژگی مشترک حاج قاسم و امیرعبداللهیان از زبان سفیراسبق ایران در سوریه

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

سردار سلامی: هر نقطه‌ای که مبدا تهاجم باشد، مقصد تهاجم خواهد شد

برپایی موکب محبّان الرضا با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85