پیام خراسان

آخرين مطالب

ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی مدیریت شود سیاسی

ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی مدیریت شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی در مراسم افتتاح پروژه‌های دهه فجر شهرستان سرایان گفت: با نصب پنل‌های خورشیدی باید ناترازی انرژی را به خوبی مدیریت کنیم. - اخبار استانها -
به گزارش خبرنگار تسنیم از سرایان، سیدمحمدرضا هاشمی امروز در مراسم افتتاح پروژه‌های دهه فجر شهرستان سرایان اظهار کرد: امروز همه ما برای ایجاد امیدآفرینی در جامعه با جهاد تبیین تکلیف داریم.
وی گفت: خود را مکلف به اقدام برای بهبود معیشت مردم می‌دانیم. همه رسانه‌های مطرح جهان با پول استکبار اداره می‌شوند و ما موظفیم که عملکرد خود را با هدف امیدآفرینی و با جهاد تبیین به اطلاع مردم برسانیم.
همه مصوبات سفر به سرایان اجرا خواهد شد
استاندار خراسان جنوبی از دهه فجر به عنوان فرصت طلایی برای جهاد تبیین یاد کرد و افزود: 17 هزار از بهترین افراد ایران با اقدامات تروریستی از ما گرفته شد. بالاترین دستاورد انقلاب اسلامی عزت ماست و این موضوع سبب شده که کشورهای اروپایی مجبور به مذاکره با ما شوند. امروز به برکت انقلاب اسلامی مردم به راحتی می‌توانند حق خود را بگیرند.
به گفته وی با نصب پنل‌های خورشیدی باید ناترازی انرژی را به خوبی مدیریت کنیم. همه مصوبات سفر به سرایان اجرا خواهد شد و در دور بعد به بخش‌ها هم سفر خواهیم کرد.
از ایجاد اشتغال برای جوانان نباید غفلت شود
استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: مدیران باید همواره در کنار مردم باشند و از ایجاد اشتغال برای جوانان نباید غفلت کنیم.
هاشمی از کاهش رتبه استان در سه ماه گذشته در زمینه اشتغال از رتبه پنجم کشوری به رتبه دوم خبر داد و یاد آور شد:74 پروژه با 274 میلیارد تومان اعتبار دهه فجر در این شهرستان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.
افتتاح 70 پروژه دهه فجر در شهرستان سرایان
سرپرست فرمانداری سرایان نیز در این مراسم گفت: 70 پروژه عمرانی و کلنگ‌زنی به مناسبت دهه فجر در این شهرستان انجام می‌شود.
به گفته حسین خیاط با پیگیری استاندار خراسان جنوبی شاهد برطرف شدن مشکلات و مطالبات مردم شهرستان سرایان هستیم.
برخورداری 100 درصدی مردم سرایان از آب، برق، گاز
امام جمعه سرایان نیز با تشریح خدمات انقلاب در این شهرستان گفت: در قبل از انقلاب تنها 4 درصد مردم شهرها وروستاهای این شهرستان از نعمت آب برخوردار بودند اما اکنون برخورداری مردم از آب، برق، گاز به 100 درصد رسیده است.
حجت الاسلام والمسلمین مرتضایی‌نیا با اشاره به مطالبات مردم در حوزه‌های بهداشت و درمان، راه‌های ارتباطی، مسکن ملی و...، خواستار تحقق 13 مصوبه دیدار قبلی مسئولان شهرستان با استاندار شد.
وی تکمیل سالن ناتمام مجتمع فرهنگی هنری شهرستان سرایان را که 80 درصد پیشرفت دارد را خواستار شد.
افتتاح مدرسه 6 کلاسه در سرایان
استاندار خراسان جنوبی در ادامه سفر به شهرستان سرایان در مراسم افتتاح مدرسه 6 کلاسه مرحوم حاج حسن خالقی در شهر سرایان گفت: تا زمانی که دانش آموزان در این مدرسه مشعول تحصیل باشند، روح آن مرحوم شاد خواهد بود.
وی با بیان اینکه مشارکت در کارهای خیر نیاز به توفیق دارد، افزود: نشان دینداری مردم سرایان این است که تعداد مساجد آن زیاد است.
هاشمی خاطرنشان کرد: مدیران آینده کشور شما هستید و در احترام به پدر و مادر ، معلم و درس خواندن باید برای دیگران الگو باشید و با برنامه‌ریزی مناسب باید کاری بکنید که در همه زمینه‌ها موفق باشید.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: این مدرسه با 130 میلیارد ریال اعتبار و با زیربنای 409 متر مربع و با مشارکت خانواده مرحوم خالقی احداث شده است.
حامد رخسار پور با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان سرایان 8،5 مترمربع است، افزود: پروژه‌های بسیاری در نقاط مختلف خراسان جنوبی با هدف کاهش کمبود فضاهای آموزشی در حال احداث است.
در ادامه این مراسم از خانواده مرحوم حاج حسن خالقی تقدیر شد.
افتتاح 6 پروژه راهداری با اعتبار 324 میلیارد تومان در سرایان
استاندار خراسان جنوبی از افتتاح 6 پروژه راهداری با اعتبار 324 میلیارد تومان و بهره‌برداری از هزار واحد مسکن روستایی با 905 میلیارد تومان در شهرستان سرایان خبر داد.
هاشمی در مراسم افتتاح و بهره برداری از پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در خراسان جنوبی همزمان با دیگر نقاط کشور که به شکل ویدئو کنفرانسی و با حضور رییس جمهور برگزار شد، گفت: امروز6 پروژه در حوزه حمل و نقل و راهداری با 324 میلیارد تومان اعتبار و هزار پروژه مسکن روستایی با اعتبار 905 میلیارد تومان توسط حاج حسن بازی پدر شهید محمدرضا بازی در روستای مصعبی سرایان افتتاح می‌شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: به مناسبت دهه فجر در مجموع در خراسان جنوبی یک هزار و 171 پروژه عمرانی و اقتصادی با 12 همت اعتبار به بهره برداری می‌رسد که از این تعداد 972 پروژه عمرانی و 145 پروژه اقتصادی توسط بخش خصوصی با اشتغالزایی 350 نفر افتتاح می‌شود.
به گفته هاشمی از 3 هزار و 450 واحدمسکونی در حال احداث استان هزار و 250 واحد روستایی و 2هزار و 200 واحد شهری است.
وی در ادامه از رئیس جمهور به خاطر تخصیص 800 میلیارد تومان برای اجرای پروژه راه آهن در خراسان جنوبی تشکر کرد و یادآور شد: این پروژه در استان 30 درصد در حوزه زیرساختی پیشرفت فیزیکی دارد.
استاندار خراسان جنوبی در ادامه متذکر شد: خراسان جنوبی با 151 هزار کیلومتر راه رتبه اول کشور را در کاهش میزان تصادفات با 20 درصد کاهش در این زمینه دارد.
هاشمی با اشاره به اینکه دو بانده کردن راه‌های اصلی استان هم در حال اجراست، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اجرای پروژه راه آهن نقش بسیار مهمی در ترانزیت کالا و رونق اقتصادی دارد، دستور دهید که تخصیص بیشتری در این زمینه انجام شود.
افتتاح هزار واحد مسکن روستایی در خراسان جنوبی
معاون امور زیرسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور نیز در این مراسم از افتتاح هزار واحد مسکن روستایی در خراسان جنوبی خبر داد.
جودی گفت: هر روز حدود 104 واحد مسکن روستایی در کشور افتتاح می‌شود.
به گفته وی در خراسان جنوبی هم هزار واحد مسکن روستایی افتتاح شده و در حالی که میانگین متوسط مسکن روستایی در کشور 50 درصد است، امیدواریم که با همکاری بانک ها به 60 درصد و در خراسان جنوبی هم این درصد بیشتر افزایش یابد.
انتهای پیام/251/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/821160/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تداوم موج سرما درکشور و نیاز مبرم به صرفه جویی انرژی

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی/ ترافیک سنگین در این جاده‌ها

موج جدید سرما در راه است

شدت رعدوبرق دیشب در شهر خواف

اظهارات متهم به قتل دانشجوی تهران در جلسه بازپرسی

ورود هوای سرد به خراسان شمالی از هفته دوم اسفند

ساخت تصفیه خانه فاضلاب شماره 7 مشهد

قراردادهای دانش‌بنیان فولاد سنگان به 300 میلیارد تومان رسید

قیمت میوه و تره بار 30 بهمن 1403

جنگل‌های میکرو؛ راه‌حلی نوین برای احیای طبیعت در شهرهای آلوده

آمار فاجعه‌بار پرسپولیس در شب تلخ آزادی؛ مالکیت، پاسکاری و حمله ضعیف‌تر از النصر

اعزام 1400 دانش‌آموز عشایری زیارت‌اولی به مشهد مقدس

اعزام 32 هزار نفر از خراسان رضوی به اردوی راهیان نور

بازار سیب‌زمینی؛ قیمت در تره‌بار چند؟ +عکس

تسهیلات جدید برای تسریع در تکمیل و تمدید دوره ساخت پروژه‌های سرمایه گذاری کیش

شادی و نشاط در خاییز با اجرای برنامه «روستا با طعم کتاب»

معرفی نامزدهای «علوم اجتماعی» کتاب سال

ابرقهرمان‌های نازی‌آباد | چرا نام این محله بر سر زبان‌هاست؟

حجت الاسلام قمی: شهید «عارف‌ الحسینی» نماینده اسلام ناب است/ حیاتی: شهید عارف الحسینی ما را یاد سلمان فارسی می‌اندازد

بازار سیب‌زمینی هفته آینده متعادل می‌شود

وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین در آزادراه ساوه – تهران و محور شهریار

انسداد 111 حلقه چاه غیرمجاز در خراسان جنوبی

چتر حمایت کمیته امداد خراسان‌جنوبی بر سر دو هزار و 321 مادر آسیب‌پذیر

انفجار منزل مسکونی در مشهد با یک مصدوم

استقلال شوراهای قرآنی شهرستانی راهی برای توسعه فرهنگ قرآن است

نتانیاهو برای دهمین‌بار به اتهامات رشوه، کلاه‌برداری و خیانت در امانت در دادگاه حاضر شد

صفحه اول روزنامه های خراسان رضوی سه شنبه 30 بهمن 1403

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست وارد مشهد شد

هوای مشهد سالم است

انفجار و حریق یک منزل مسکونی در مشهد با یک مصدوم

آمار فاجعه‌بار پرسپولیس مقابل النصر در حضور 70 هزار تماشاگر

دختران خراسان فاتح لیگ وزنه‌برداری زنان شدند | افرا ورزش

حذف تنها تیم فوتبال دختران مشهد در لیگ دسته 2

28 کیلومتر رودخانه و مسیل در خراسان شمالی لایروبی و ساماندهی شد

اینفوگرافی/ 6 رفتار که عشق‌تان را شعله‌ور می‌کند

تسهیلات جدید برای تسریع در تکمیل پروژه‌های سرمایه گذاری کیش

آئین رونمایی و نقد «پایی در غزه» برگزار می‌شود

تاریخچه پنهان هوا و حیاتی که تنفس می‌کنیم

رونمایی از کتاب «فقه جلیل» و تکریم شخصیت خانم فریده مصطفوی

وعده‌های الهی درباره ظهور منجی از دوران حضرت نوح آغاز شده‌اند

جایزه شورای کتاب کودک به مترجم قمی رسید

شبکه‌های اجتماعی یکی از دلایل کاهش فروش کتاب‌های شعر هستند

روایت قربانیان جنگ و تبعات آن در «پرنده‌باز تهران»

حضور کتابفروشان در نمایشگاه کتاب اشتباه است

زمان واریز سهمیه بنزین اسفندماه اعلام شد

جاده‌های خراسان رضوی برفی و بارانی است

سی و سومین جشن گلریزان در بیرجند برگزار می‌شود

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - سه شنبه 30 بهمن

هشدار داستان بجنورد به بانک‌های خصوصی

رشد 30 درصدی افتتاح پروژه‌های ورزشی در خراسان شمالی