پیام خراسان

آخرين مطالب

50 مگاوات برق در نیروگاه‌های خورشیدی صنایع خراسان‌رضوی تولید شد گفتگو

50 مگاوات برق در نیروگاه‌های خورشیدی صنایع خراسان‌رضوی تولید شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش بازار، امیررضا رجبی روز سه‌شنبه افزود: بسیاری از شرکت‌های دیگر استان نیز در حال نصب و پیمودن روند اتصال به شبکه برق هستند و از این رو امیدواریم در سال آینده شاهد تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی در صنایع و شرکت های استان خراسان رضوی باشیم.
وی با اشاره به موضوع و چالش ناترازی انرژی اضافه کرد: متاسفانه در تابستان با مشکل قطعی برق و در زمستان نیز با قطعی برق و گاز رو به رو بودیم، خوشبختانه با مشارکت و پویش مردمی شاهد صرفه جویی در بخش خانگی هستیم که نتیجه آن منجر به کاهش قطعی گاز و برق صنایع استان شد.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: از این نظر صنایع خراسان رضوی نسبت به سایر استان‌های کشور، کمتر دچار خسارت شدند.
وی اظهار کرد: یکی از برنامه ها وزارت صنعت، معدن و تجارت، تشویق واحدهای تولیدی به استفاده از انرژی های پاک شامل نیروگاه های بادی و نصب پنل های خورشیدی است.
رجبی بیان کرد: در بخشنامه کشوری اعلام شده از سوی وزارت صمت که واحدهای تولیدی و بازرگانی، هر میزانی که تجهیزات برای نیروگاه خورشیدی و بادی وارد کشور و در مجموعه خود نصب کنند، مشمول سقف سهمیه ارزی نمی‌شوند.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مهمترین مشکلات صنایع در سال 1403، موضوع تامین مالی برای سرمایه در گردش و ثابت آنها بود و این در حالی است که شبکه بانکی باید این موضوع را پوشش می‌داد و آنها هم در حد اختیارات استان همکاری لازم را انجام دادند.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی ادامه داد: با پیگیری استانداری، تفویض اختیار از شبکه بانکی کشور به شبکه استانی واگذار شد و بانک‌های استانی توانستند با تصمیم گیری خود، سقف بالاتری را در استان به نتیجه برسانند، از این رو تلاش شد تا تمامی حساب‌های بانکی شرکت های بزرگ، در خود استان مستقر شوند تا از گردش حساب‌ها، منابع لازم به واحدهای تولیدی کمک شود.
وی ادامه داد: همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با استفاده از اعتبارات تبصره 18 و کمک های فنی اعتباری، تسهیلاتی با اولویت صنایع دانش بنیان و صادرات محور در نظر گرفت.
رجبی همچنین به هفتمین دوره همایش تقدیر از حامیان حقوق مصرف‌کنندگان خراسان رضوی که شب گذشته در مشهد برگزار شد اشاره کرد و افزود: امسال چهار شرکت استانی، در سطح ملی توانستند گواهینامه و تندیس حقوق مصرف کننده را به دست آورند.
وی ادامه داد: سال سختی را پشت سر گذاشتیم ولی شرکت‌های برگزیده، توانستند تعهد خود را انجام دهند و از این نظر مورد تقدیر قرار گرفتند و این در حالی است که این تقدیر از سوی مردم توسط سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان صورت می‌گیرد.
مدیر کل صمت خراسان رضوی با اشاره به ثبت نام بسیاری از شرکت ها در این رویداد اظهار کرد: 29 شرکت استانی در رده های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفتند که ضمن رعایت تمامی ضوابط شامل، استاندارد کالا و کیفیت، هیچ شکایتی از آنها ثبت نشده است و پرونده تعزیراتی نیز نداشتند و همچنین موارد مرتبط با حوزه بهداشت را نیز رعایت کرده بودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/835499/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

یامال: دوست دارم در آنفیلد و اولدترافورد بازی کنم

موضع جالب اسطوره فرانس؛ حق اینتر قهرمانی است

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

80 درصد ازحوادث درشرکتهای توزیع،ناشی از سقوط از پایه و برق گرفتگی است

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

حوزه های علمیه در تحقق عدالت اجتماعی بسیار تاثیرگذار هستند

88 هزار جلد سند مالکیت روستایی در خراسان جنوبی صادرشد

دیدار استاندار سمنان با مسدولان استانی حج و زیارت

سایه سنگین سندروم آشیانه خالی بر نسل والدین آینده

بردسکن باید دارای نماینده مستقل در مجلس شورای اسلامی باشد

ایجاد منطقه آزاد مشترک با افغانستان و ترکمنستان

از نمایشگاه کتاب چه خبر؟ | رونمایی از کتاب روایت شهید رئیسی تا تکریم موسی اسوار

عکس/ کنایه داماد روحانی به رونمایی از کتاب اصول مدیریت ابراهیم رئیسی

پاسخ به سؤالات نوجوانان درباره «فلسطین سرزمین پرماجرا»

رونمایی و عرضه موسوعه فقهی آیت‌الله شیخ حسن جواهری

عرضه بیش از 300 عنوان کتاب مرکز اسناد در نمایشگاه تهران

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

اشلوت: غیرممکن است دیگر روی آرنولد حساب کنم

کمپانی: فردا به‌ خاطر مولر برنده می‌شویم

روند تغییر و پیشرفت لباس باشگاه بارسلونا از گذشته تاکنون

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

سرنخ جدید از آینده دی‌بروینه؛ خرید خانه در ناپل!

تمام گل و پاس‌گل‌های خوسلو در رئال مادرید

تایم لپسی از بازسازی ورزشگاه نیوکمپ

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

ترافیک سنگین در محورهای شمالی

لامرد در سالروز ولادت شاه خراسان غرق در نور و سرور شد + عکس

تعویض پرچم گنبد امام رضا(ع)

معجزه صدای یک «دولتمند» که برای امام رضا (ع) سنگ تمام گذاشت

آزمون اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در خراسان شمالی

کلاهبرداری از حجاج: حاجیان مراقب باشید

این 3 مرد با اسب برای زیارت خانه خدا به مکه رفتند

چگونه زیارت‌اولی‌ها به حرم مطهر امام رضا (ع) می‌روند؟ + فیلم

به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با جوانی جمعیت توجه شود

اقدام ارزشمند معاون پلیس خراسان رضوی / اشک شوق مادر و فرزند سربازش

آمده‌ام ای شاه پناهم بده

ایران به دنبال منطقه آزاد با افغانستان و ترکمنستان

یک نفر در واژگونی پژو پارس محور سبزوار به میامی جان باخت

دمای هوای مشهد به 29 درجه می‌رسد

مشهد اینوکس فرصتی برای توسعه سواد مالی

افزایش ترافیک معابر اطراف نمایشگاه کتاب

حضور خدام حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) در نمایشگاه کتاب تهران

حضور خادمان امام رضا(ع) با پرچم متبرک حرم رضوی در نمایشگاه کتاب