پیام خراسان

آخرين مطالب

50 مگاوات برق در نیروگاه‌های خورشیدی صنایع خراسان‌رضوی تولید شد گفتگو

50 مگاوات برق در نیروگاه‌های خورشیدی صنایع خراسان‌رضوی تولید شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - به گزارش بازار، امیررضا رجبی روز سه‌شنبه افزود: بسیاری از شرکت‌های دیگر استان نیز در حال نصب و پیمودن روند اتصال به شبکه برق هستند و از این رو امیدواریم در سال آینده شاهد تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی در صنایع و شرکت های استان خراسان رضوی باشیم.
وی با اشاره به موضوع و چالش ناترازی انرژی اضافه کرد: متاسفانه در تابستان با مشکل قطعی برق و در زمستان نیز با قطعی برق و گاز رو به رو بودیم، خوشبختانه با مشارکت و پویش مردمی شاهد صرفه جویی در بخش خانگی هستیم که نتیجه آن منجر به کاهش قطعی گاز و برق صنایع استان شد.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: از این نظر صنایع خراسان رضوی نسبت به سایر استان‌های کشور، کمتر دچار خسارت شدند.
وی اظهار کرد: یکی از برنامه ها وزارت صنعت، معدن و تجارت، تشویق واحدهای تولیدی به استفاده از انرژی های پاک شامل نیروگاه های بادی و نصب پنل های خورشیدی است.
رجبی بیان کرد: در بخشنامه کشوری اعلام شده از سوی وزارت صمت که واحدهای تولیدی و بازرگانی، هر میزانی که تجهیزات برای نیروگاه خورشیدی و بادی وارد کشور و در مجموعه خود نصب کنند، مشمول سقف سهمیه ارزی نمی‌شوند.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مهمترین مشکلات صنایع در سال 1403، موضوع تامین مالی برای سرمایه در گردش و ثابت آنها بود و این در حالی است که شبکه بانکی باید این موضوع را پوشش می‌داد و آنها هم در حد اختیارات استان همکاری لازم را انجام دادند.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی ادامه داد: با پیگیری استانداری، تفویض اختیار از شبکه بانکی کشور به شبکه استانی واگذار شد و بانک‌های استانی توانستند با تصمیم گیری خود، سقف بالاتری را در استان به نتیجه برسانند، از این رو تلاش شد تا تمامی حساب‌های بانکی شرکت های بزرگ، در خود استان مستقر شوند تا از گردش حساب‌ها، منابع لازم به واحدهای تولیدی کمک شود.
وی ادامه داد: همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با استفاده از اعتبارات تبصره 18 و کمک های فنی اعتباری، تسهیلاتی با اولویت صنایع دانش بنیان و صادرات محور در نظر گرفت.
رجبی همچنین به هفتمین دوره همایش تقدیر از حامیان حقوق مصرف‌کنندگان خراسان رضوی که شب گذشته در مشهد برگزار شد اشاره کرد و افزود: امسال چهار شرکت استانی، در سطح ملی توانستند گواهینامه و تندیس حقوق مصرف کننده را به دست آورند.
وی ادامه داد: سال سختی را پشت سر گذاشتیم ولی شرکت‌های برگزیده، توانستند تعهد خود را انجام دهند و از این نظر مورد تقدیر قرار گرفتند و این در حالی است که این تقدیر از سوی مردم توسط سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان صورت می‌گیرد.
مدیر کل صمت خراسان رضوی با اشاره به ثبت نام بسیاری از شرکت ها در این رویداد اظهار کرد: 29 شرکت استانی در رده های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفتند که ضمن رعایت تمامی ضوابط شامل، استاندارد کالا و کیفیت، هیچ شکایتی از آنها ثبت نشده است و پرونده تعزیراتی نیز نداشتند و همچنین موارد مرتبط با حوزه بهداشت را نیز رعایت کرده بودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/835499/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

کلاهبرداری 19 میلیاردی با وعده فروش خودرو و ملک در خراسان شمالی

کتاب «قاعده لاضرر» روانه بازار نشر شد

خبر سرلشکر سلامی از نقشه شوم نتانیاهو

شیر و عسل؛ ترکیبی شفا‌بخش یا زیان‌بار؟

عراقچی: بار دیگر تصاویر ترسناک ماهواره‌ای خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند | نتانیاهو نوکران دون‌پایه ایرانی صدام را به کار گرفته است

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

نفرات برتر جشنواره هنرهای تجسمی رضوی در مشهد معرفی شدند

صالحی: در بحث کپی‌رایت عقد توافقی را پیش می‌بریم که هیچ مشکلی ندارد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

داور الکلاسیکو مشخص شد / هرناندز قاضی جدال رئال و بارسا

حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد

برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

شهید رئیسی کار برای رأی جمع کردن را شرک‌ می‌دانست

ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!

ویژگی مشترک حاج قاسم و امیرعبداللهیان از زبان سفیراسبق ایران در سوریه

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

سردار سلامی: هر نقطه‌ای که مبدا تهاجم باشد، مقصد تهاجم خواهد شد

برپایی موکب محبّان الرضا با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

درگذشت هنرمند پیشکسوت تئاتر

اهالی سینماوهنر از حس‌وحال خادمیاری خود در یک شب خاص گفتند

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

امام رضا الگوی بی‌بدیل بندگی و ساده‌زیستی در برابر تجمل‌گرایی خلفا بود

فرماندار: اهالی 10 روستای بردسکن امشب را در فضای باز سپری کنند

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

پیام تبریک مدیرعامل فولاد سنگان به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)

اعتراض شادمهر عقیلی به اقدام ترامپ علیه خلیج فارس (تصویر)

سنگ‌شکن شماره 5 سنگان در 45 روز به بهره‌برداری رسید

برپایی موکب های پذیرایی همزمان با شب ولادت امام رضا(ع) در خواف

خراسان شمالی پنجشنبه‌ها تعطیل شد

دومین روز از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

رونمایی از دو کتاب درباره شهید آیت‌الله رئیسی

رونمایی از کتاب «راز پرواز» در غرفه «رئیسی عزیز ما» نمایشگاه کتاب تهران

توسعه کشاورزی درخراسان جنوبی نیازمند استانداردسازی و فرآوری محصولات است

وضعیت مورینیو در فنرباغچه؛ تانگو باید دو نفره باشد!‏

با گل آچربی‌ گریه کردم اما صعود حق بارسا بود!