پیام خراسان

آخرين مطالب

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد ورزشی

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /میراث یورگن کلوپ در لیورپول در تاریخ باشگاه ثبت شده است، اما هاروی الیوت معتقد است که تأثیر سرمربی سابقش در آنفیلد مستحق ساخت یک مجسمه است.
کلوپ تابستان گذشته از هدایت لیورپول کناره‌گیری کرد و به دوران 9 ساله‌ حضورش در این تیم پایان داد. او در این مدت هفت جام مهم از جمله لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا را برای قرمزها به ارمغان آورد.
بازار
هاروی الیوت در سال 2019، زمانی که تنها 16 سال داشت، از فولام به لیورپول پیوست و تا قبل از انتصاب آرنه اشلوت در این فصل، فقط یک سرمربی را در آنفیلد می‌شناخت: یورگن کلوپ.
روز خداحافظی کلوپ؛ لحظه‌ای تلخ برای بازیکنان
به همین دلیل، این وینگر جوان هنگام بازگویی روز خداحافظی سرمربی آلمانی و اعلام غیرمنتظره‌ی خروجش از باشگاه، احساساتی شد.
الیوت در مصاحبه با آمازون پرایم ویدئو گفت:«آن روز، یک موقعیت واقعاً عجیب بود. یورگن آدمی نبود که بعد از بازی جلسه بگذارد. همه‌ی بازیکنان با هم صحبت می‌کردند و می‌گفتند «چه خبر شده؟» چون چنین اتفاقی قبلاً هرگز نیفتاده بود. وقتی وارد شد، مشخص بود که چیزی درست نیست. مشخص بود که می‌خواهد حرفی بزند، چون معمولاً پرانرژی و شوخ‌طبع است، اما آن روز متفاوت بود. بعد گفت که در پایان فصل تیم را ترک خواهد کرد. آن روز خیلی عجیب بود. انگار کسی را از دست داده‌ای. همه ساکت بودند. حس می‌کردی که تمام باشگاه در سکوت فرو رفته، چون کسی نمی‌دانست چطور باید با این خبر کنار بیاید. تا روز آخر حضورش، شرایط همین‌طور بود؛ سخت بود که بپذیری او می‌رود.»
ورود آرنه اشلوت؛ شروعی پرقدرت پس از یک دوران طلایی
پس از کلوپ، آرنه اشلوت وظیفه‌ی دشوار جانشینی یک اسطوره‌ی باشگاه را بر عهده گرفت. اما سرمربی هلندی شروع فوق‌العاده‌ای در لیورپول داشته و تیم او اکنون در آستانه‌ی قهرمانی در لیگ برتر قرار دارد. قرمزها با 12 امتیاز اختلاف نسبت به آرسنالِ رده‌ دومی در صدر جدول هستند.
اشلوت ارتباط خود را با کلوپ حفظ کرده و گاهی اوقات پس از مسابقات با او تماس تلفنی دارد. او همچنین اعتبار موفقیت تیم فعلی را تا حد زیادی به کلوپ نسبت داده است.
الیوت نیز معتقد است که بنیان موفقیت این فصل لیورپول توسط کلوپ گذاشته شده است و نقش سرمربی آلمانی در تاریخ باشگاه باید به شکلی ویژه گرامی داشته شود.
او گفت:«بازیکنان، هواداران، همه‌ی اعضای این باشگاه و مردم سراسر دنیا، احساس همبستگی دارند و فکر می‌کنم دلیلش اوست. تعجب می‌کنم که هنوز مجسمه‌ای از او ساخته نشده است. او آمد، این تیم را ساخت، چیزهای زیادی به دست آورد. میراثی دارد که تا همیشه زنده خواهد ماند. او برای کاری که برای این تیم انجام داده، مستحق یک مسجمه است. او لیورپول را مثل یک خانواده در کنار هم کرده است. شخصیت او، نحوه‌ی مدیریت مسائل و واکنش به چالش‌ها، همه فوق‌العاده هستند. او در نظر من یک اسطوره است و برای همیشه یک اسطوره باقی خواهد ماند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/836880/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف در جاده روستایی طبس-خرو سه کشته بر جا گذاشت

منچستریونایتد استرس فینال را دارد!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

ریوالدو: اشتباهات دفاعی بارسلونا غیرقابل قبول است

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

راز فوت ناگهانی استاد شجریان فاش شد

عراقچی پس از پایان سفر دو روزه هند، وارد مشهد شد

خاطرات هاشمی: به زیارت مقبره آخوند خراسانی از حامیان اصلی مشروطه رفتم

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

کلاهبرداری 19 میلیاردی با وعده فروش خودرو و ملک در خراسان شمالی

کتاب «قاعده لاضرر» روانه بازار نشر شد

خبر سرلشکر سلامی از نقشه شوم نتانیاهو

شیر و عسل؛ ترکیبی شفا‌بخش یا زیان‌بار؟

عراقچی: بار دیگر تصاویر ترسناک ماهواره‌ای خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند | نتانیاهو نوکران دون‌پایه ایرانی صدام را به کار گرفته است

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

نفرات برتر جشنواره هنرهای تجسمی رضوی در مشهد معرفی شدند

صالحی: در بحث کپی‌رایت عقد توافقی را پیش می‌بریم که هیچ مشکلی ندارد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

داور الکلاسیکو مشخص شد / هرناندز قاضی جدال رئال و بارسا

حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد

برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

شهید رئیسی کار برای رأی جمع کردن را شرک‌ می‌دانست

ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!

ویژگی مشترک حاج قاسم و امیرعبداللهیان از زبان سفیراسبق ایران در سوریه

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

سردار سلامی: هر نقطه‌ای که مبدا تهاجم باشد، مقصد تهاجم خواهد شد

برپایی موکب محبّان الرضا با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

اهالی سینماوهنر از حس‌وحال خادمیاری خود در یک شب خاص گفتند

درگذشت هنرمند پیشکسوت تئاتر

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

امام رضا الگوی بی‌بدیل بندگی و ساده‌زیستی در برابر تجمل‌گرایی خلفا بود

فرماندار: اهالی 10 روستای بردسکن امشب را در فضای باز سپری کنند

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

پیام تبریک مدیرعامل فولاد سنگان به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)