پیام خراسان

آخرين مطالب

سهم خراسان جنوبی از اقتصاد ملی باید ارتقا یابد اجتماعي

سهم خراسان جنوبی از اقتصاد ملی باید ارتقا یابد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن وکشاورزی بیرجند با بیان اینکه سهم خراسان جنوبی از اقتصاد ملی باید ارتقا یابد گفت: شعبه تخصصی حل اختلافات اقتصادی باید در مرکز استان ایجاد شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا خامه‌زر امروز در دیدار با رئیس کل دادگستری استان با اشاره به سهم پایین اقتصاد خراسان جنوبی در اقتصاد کشور، خواستار توجه ویژه به زیرساخت‌های توسعه‌ای، حمایت از سرمایه‌گذاری، و ایجاد شعبه‌ای تخصصی برای رسیدگی به اختلافات اقتصادی در مرکز استان شد.
وی با بیان اینکه بیشترین اشتغال استان در حوزه کشاورزی است، افزود: استان با خشکسالی‌های پیاپی مواجه است و این موضوع باعث آسیب‌پذیری شدید کشاورزی شده است بنابراین باید به سمت توسعه صنایع تبدیلی در حوزه‌های کشاورزی و معدن حرکت کنیم تا ارزش افزوده تولیدات در داخل استان باقی بماند.
رئیس اتاق بازرگانی،صنایع؛ معادن وکشاورزی بیرجند با تاکید براینکه سهم خراسان جنوبی از اقتصاد ملی باید ارتقا یابد و این در سایه تعامل بخش دولتی و خصوصی میسر می‌شود افزود: استان خراسان‌جنوبی به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه‌اش می‌تواند به مرکز مبادلات تجاری و اقتصادی تبدیل شود.
خامه‌زر گفت: استان منابع معدنی فراوان، قابلیت‌های کشاورزی، مزیت‌های مرزی، فرصت‌های دانشگاهی و جاذبه‌های گردشگری دارد که از آنها می‌توان به‌عنوان عوامل کلیدی در توسعه اقتصاد استان نام برد. 
خامه زر ادامه داد: برای بهره‌برداری صحیح و مؤثر از این ظرفیت‌ها، لازم است که همه نهادها و بخش‌های مختلف به ویژه بخش قضائی، همکاری نزدیک‌تری با فعالان اقتصادی داشته باشند.
وی خواستار استفاده از تولیدات استان در قراردادها و خریدهای دولتی شد و تأکید کرد: از ظرفیت شرکت‌های بومی در خریدهای داخلی استان و هزینه کرد اعتبارات استفاده شود. 
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند پیشنهاد ایجاد شعبه‌ای تخصصی برای رسیدگی به اختلافات اقتصادی، صنعتی و معدنی در مرکز استان را مطرح کرد و گفت: بسیاری از اختلافات فعالان اقتصادی ماهیت تخصصی دارد و رسیدگی به آن‌ها نیازمند تخصص و سرعت عمل بیشتری است. این شعبه می‌تواند با بهره‌گیری از هیئت‌های مستشاری متشکل از کارشناسان بخش خصوصی و قضات باتجربه، نقش مؤثری در حل و فصل دعاوی ایفا کند. 
وی افزود: اتاق بازرگانی آمادگی دارد در حوزه داوری نیز ورود پیدا کند، به‌ویژه در پرونده‌هایی که یک طرف آن شرکت‌ها یا اتباع خارجی هستند. با ایجاد یک روند داوری تخصصی، می‌توان از ارجاع این پرونده‌ها به محاکم قضایی جلوگیری کرد. 
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی هم در این دیدار با بیان اینکه تولیدکننده، صنعتگر و سرمایه‌گذار باید احساس امنیت کند، گفت: اگر بستر ناامن باشد، هیچ سرمایه‌گذاری باقی نمی‌ماند و تجربه نیز این موضوع را ثابت کرده است. 
عبداللهی افزود: دادگستری استان آماده همکاری و همفکری با بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌اندازی شعب ویژه اقتصادی، توسعه داوری و میانجی‌گری و همچنین ارائه خدمات حقوقی و مشاوره‌ای به فعالان این حوزه است.
رئیس شورای قضایی استان خراسان جنوبی با اشاره به تأکیدات رئیس قوه قضاییه در زمینه همکاری با بخش خصوصی و تسهیل امور اقتصادی، خاطرنشان کرد: فعال اقتصادی اگر دچار مشکل شود، باید با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان مسیر حل مسئله را پیدا کند. 
عبداللهی بر ضرورت شناسایی گره‌های تولید و تجارت و آسیب‌شناسی موانع سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: همه نهادها باید کمک کنند تا گفتمان حمایت از تولید، در عمل نیز اجرایی شود. 
انتهای پیام/254/.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852215/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف در جاده روستایی طبس-خرو سه کشته بر جا گذاشت

منچستریونایتد استرس فینال را دارد!

کنایه روی کین به بکام: چرا ما را دعوت نکردی!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

ریوالدو: اشتباهات دفاعی بارسلونا غیرقابل قبول است

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

راز فوت ناگهانی استاد شجریان فاش شد

عراقچی پس از پایان سفر دو روزه هند، وارد مشهد شد

خاطرات هاشمی: به زیارت مقبره آخوند خراسانی از حامیان اصلی مشروطه رفتم

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

النصر اینگونه رونالدو را به مرز دیوانگی رساند!

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

کلاهبرداری 19 میلیاردی با وعده فروش خودرو و ملک در خراسان شمالی

کتاب «قاعده لاضرر» روانه بازار نشر شد

خبر سرلشکر سلامی از نقشه شوم نتانیاهو

شیر و عسل؛ ترکیبی شفا‌بخش یا زیان‌بار؟

عراقچی: بار دیگر تصاویر ترسناک ماهواره‌ای خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند | نتانیاهو نوکران دون‌پایه ایرانی صدام را به کار گرفته است

کتاب «ورزش با ارزش» روانه بازار نشر شد

نفرات برتر جشنواره هنرهای تجسمی رضوی در مشهد معرفی شدند

صالحی: در بحث کپی‌رایت عقد توافقی را پیش می‌بریم که هیچ مشکلی ندارد

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

غیبت فصیحی در دوومیدانی زنان قهرمانی کشور؛ یک رکورد ملی شکسته شد

داور الکلاسیکو مشخص شد / هرناندز قاضی جدال رئال و بارسا

حضور و هم‌افزایی بانوان نخبه رضوی در بوستان ریحانه مشهد

برپایی موکب «محبّان‌الرضا(ع)» با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

شهید رئیسی کار برای رأی جمع کردن را شرک‌ می‌دانست

ایرانی‌ها باهوش‌تر از آمریکایی‌ها!

ویژگی مشترک حاج قاسم و امیرعبداللهیان از زبان سفیراسبق ایران در سوریه

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

سردار سلامی: هر نقطه‌ای که مبدا تهاجم باشد، مقصد تهاجم خواهد شد

برپایی موکب محبّان الرضا با مشارکت و همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

قهرمانی کشور دوومیدانی؛ یک رکورد ملی شکسته شد

اهالی سینماوهنر از حس‌وحال خادمیاری خود در یک شب خاص گفتند

درگذشت هنرمند پیشکسوت تئاتر

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

امام رضا الگوی بی‌بدیل بندگی و ساده‌زیستی در برابر تجمل‌گرایی خلفا بود

فرماندار: اهالی 10 روستای بردسکن امشب را در فضای باز سپری کنند

دعوت از 6 فوتسالیست معدن و صنایع معدنی به اردوی تیم ملی فوتسال کارگری برای نخستین بار

پیام تبریک مدیرعامل فولاد سنگان به مناسبت ولادت با سعادت امام رضا (ع)