پیام خراسان

آخرين مطالب

هزینه‌های سنگین فصل فاجعه‌بار رئال ورزشی

هزینه‌های سنگین فصل فاجعه‌بار رئال
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /پس از حذف سزاوارانه رئال از لیگ قهرمانان، حالا هفت بازی در لالیگا و یک فینال در جام حذفی شاید فصل آنها را نجات دهد.
اگر رئال هر دو جام را ببرد، می‌توان فصل را موفق دانست، اما شکست در این رقابت‌ها، مهر تأییدی بر بحران کنونی تیم خواهد بود. حذف دردناک مقابل آرسنال، تیمی که پس از 16 سال به نیمه‌نهایی چمپیونزلیگ رسید، زنگ خطر را برای رئال به صدا درآورد. با وجود برتری روی کاغذ در مقایسه با آرسنال، رئال در هر دو بازی مغلوب شد و حس حقارت را تجربه کرد.
حالا زمان تحلیل و بررسی عمیق فرارسیده: چه چیزی یک فصل موفق یا شکست‌خورده را تعریف می‌کند؟ مقصران اصلی چه کسانی هستند؟
مشکلات رئال از تابستان گذشته و نحوه چینش تیم آغاز شد. جدایی تونی کروس با ورود کیلیان امباپه جبران شد، خوسلو با اندریک جایگزین شد و جای ناچو حتی پر نشد. نتیجه؟ تیمی نامتعادل با یک مدافع کمتر و جایگزینی هافبک خلاق با یک مهاجم تمام‌کننده.
میانگین سنی تیم نیز همچنان رو به افزایش است. مصدومیت‌های سنگین، به‌ویژه در خط دفاع، مشکلات را دوچندان کرد. دو مدافع کلیدی از نظر فنی و روحیه از دست رفتند و هیچ‌کس در میانه میدان نتوانست خلأ کروس را پر کند. آزمایش‌های کارلو آنچلوتی در خط هافبک ناکام ماند و فقدان استحکام دفاعی و عدم هماهنگی در میانه میدان، باعث شد خط حمله نیز از جریان بازی جدا شود. این روند، داستان کل فصل رئال بوده است.
مدیریت ورزشی تیم، اولین مقصر این وضعیت است. تصمیمات اشتباه در نقل‌وانتقالات، تیمی نامتوازن را شکل داد. آنچلوتی نیز به‌عنوان دومین مسئول، در مدیریت تیم ناکام بوده است. او در سیستم چرخشی بازیکنان، مدیریت دقایق بازی و یافتن راه‌حل برای مشکلات تیم عاجز مانده است.

پیام خراسان


رئال در این فصل دو جام آسان‌تر، یعنی سوپرکاپ اروپا و جام بین‌قاره‌ای را برد، اما این موفقیت‌ها به لطف قهرمانی فصل قبل در چمپیونزلیگ ممکن شد. در مقابل، تیم فینال سوپرکاپ اسپانیا را به بارسا 5-2 باخت، از چمپیونزلیگ حذف شد، در لالیگا چهار امتیاز از صدرنشین عقب است و تنها امیدش به فینال جام حذفی است. این تورنمنت، بهترین شانس آنچلوتی برای نجات جایگاهش است.
سؤالات و ابهامات متعدد
اگر رئال هیچ جامی نبرد، آیا فصل شکست‌خورده خواهد بود؟ اگر فقط جام حذفی را ببرد، چه؟ یا اگر هر دو جام لالیگا و حذفی را فتح کند، آیا ناکامی‌های دیگر فراموش می‌شوند؟ هشت بازی باقی‌مانده، سرنوشت فصل را تعیین می‌کند. اما فراتر از نتایج، سبک بازی تیم ناامیدکننده است.
رئال تنها در لحظات کوتاهی درخشیده و مقابل تیم‌های بزرگ، تنها منچسترسیتی (در هر دو بازی مرحله چمپیونزلیگ) و اتلتیکو را شکست داده است. در مقابل، دو بار برابر بارسلونا تحقیر شده، مقابل لیورپول، میلان و هر دو بازی با آرسنال باخته و در لالیگا نتوانسته اتلتیکو را شکست دهد. این یعنی تنها 3 برد از 10 بازی مقابل غول‌ها.
مقصران این وضعیت چه کسانی هستند؟
در دروازه، تیبو کورتوا و آندری لونین عملکرد خوبی داشته‌اند و مصدومیت‌ها تنها نقطه ضعفشان بوده است. اما در خط دفاع، مشکلات عیان است. داوید آلابا و لوکاس واسکز به شدت افت کرده‌اند و به راحتی مغلوب حریفان می‌شوند. وقتی این دو کنار هم بازی می‌کنند، فاجعه حتمی است. رودیگر و فران گارسیا بازیکنان در خدمت تیم و خوبی هستند، اما نه در حد فیکس بودن برای کل فصل.
بازار



فرلاند مندی بیشتر مصدوم است تا در زمین، و آسنسیو تنها مدافعی است که تا حدی قابل اعتماد بوده، اما او هم باید متمرکز بماند. وضعیت خسوس وایخو نیز غیرقابل توضیح است. رئال حداقل به سه مدافع جدید نیاز دارد
در خط هافبک، اوضاع به همان اندازه وخیم است. دنی سبایوس تنها هافبک خلاق تیم است، اما مصدومیت‌های مداوم او را آزار داده‌اند. لوکا مودریچ با افزایش سن، توان سابق را ندارد. فده والورده و جود بلینگام از معدود نقاط قوت هستند، اما فشار بیش از حد، آن‌ها را خسته کرده و ناامیدی‌شان مشهود است. شوامنی پیشرفت کرده، اما کاماوینگا افت کرده و هیچ‌کدام نه هافبک دفاعی موثری هستند و نه بازی‌ساز. رئال به شدت به یک هافبک خلاق و رهبر نیاز دارد که تیم را در زمین هدایت کند. آردا گولر نیز در سایه نیمکت گم شده و فرصتی برای درخشش نیافته است.
در خط حمله، ستاره‌های زیادی حضور دارند، اما رهبری دیده نمی‌شود. وینیسیوس، امباپه و رودریگو نتوانسته‌اند گلزن قاطعی که تیم نیاز دارد باشند. آنها در زدن پنالتی‌ها و بازگشت برای دفاع کم‌کاری کرده‌اند. اندریک جرقه‌هایی زده، اما فرصت کافی نداشته، و براهیم دیاز به دقایق بیشتری نیاز دارد. به جای خرید، رئال باید برخی بازیکنان را بفروشد تا بار تیم سبک‌تر شود.
8 بازی سرنوشت
هشت بازی پیش رو تعیین‌کننده هستند. اگر رئال نتواند لالیگا یا جام حذفی را ببرد، اولین تغییر باید روی نیمکت باشد و آنچلوتی برود. اما حتی با چند تغییر، این تیم با بازیکنان جوان و جاه‌طلبش می‌تواند به مسیر قهرمانی بازگردد. آنچه رئال کم دارد، ایده‌های تازه است. مدیریت بهتر، خریدهای هدفمند و مربی‌ای که بتواند این پتانسیل را شکوفا کند، می‌تواند رئال را دوباره به اوج برساند. اما فعلاً، تردیدها و مشکلات، سایه سنگینی بر تیم انداخته‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/852769/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

فصل برای کاپیتان رم تمام شد

آرسنال مشتری ستاره پرطرفدار میلان شد

پرز نمی‌خواهد ال‌کلاسیکو را از نزدیک ببیند!

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

یوپ هاینکس رئیس بایرن را به خانه‌اش راه نداد!

تابستان شلوغ؛ ناپولی به دنبال دو ستاره لیگ برتر

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

تمدید قرارداد دروازه‌بان جوان بارسلونا تا 2028

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

حمله موشکی یمن؛ سامانه آمریکایی بار دیگر عاجز ماند

افتتاح نخستین مدرسه آموزشی پینت‌بال کشور در مشهد در حضور رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی

استقبال ویژه از عادل فردوسی‌پور در نمایشگاه کتاب

کهن‌ترین، جامع‌ترین و اصلی‌ترین حدیث شیعه، کتاب «کافی» است

خطوط ویژه اتوبوسرانی برای اجتماع امام رضایی‌ها و نمایشگاه کتاب

بازدیدکنندگان برای گرفتن امضا از فردوسی پور در نمایشگاه کتاب صف کشیدند + عکس

روایتی از چهل روز آخر زندگی شهید رئیسی در کتاب «راز پرواز»

حجت‌الاسلام خسروپناه: بنیاد سعدی نباید رقیب دستگاه‌ها تلقی شود

برخورد عجیب مردم با عادل فردوسی پور در نمایشگاه کتاب +فیلم

«راز پرواز»؛ سوگنامه‌ای برای رئیس جمهور شهید

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

آموریم: از حالا فقط به فینال فکر می‌کنیم

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

گواردیولا: می‌دانستم ژابی مربی بزرگی می‌شود

آرتتا: برای لیورپول تونل می‌زنیم چون بهترین است

ناراحتی رائول از رئال؛ سرمربی‌گری تیم حق من است!

آزمون و عزت‌اللهی در فینال حاضر شدند

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

راز شوکه‌ کننده پشت بزرگ شدن شکم با افزایش سن!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ خانه پدری دل‌ها؛ جایی که سنگ‌ها هم گوش شنوا دارند!

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ امروز روزی است که حرم، تولد مهربانی را جشن می‌گیرد

ولادتی که جغرافیا را برداشت؛ وحدت را جایگزین کرد/ میلاد آقا؛ روزی که آجرهای حرم هم ذکر می‌گویند!

تنها روستای چوبی کشور/ عکس

حمله موشکی یمن؛ سامانه آمریکایی بار دیگر عاجز ماند+ فیلم

فروش 60 میلیاردی نمایشگاه کتاب تا ظهر روز سوم

انتشار کتاب «ظهر روز اربعین» خاطرات شهید مدافع حرم حجت‌الاسلام دهقانی

حال و هوای دومین روز سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران

استقبال ویژه از عادل فردوسی‌پور در نمایشگاه کتاب/ عکس

رونمایی از دو کتاب عباس ملکی/ روسیه در عصر پوتین با حضور سفیر ایران

فروش در نمایشگاه کتاب به 61 میلیارد تومان رسید

فروش 611 میلیارد تومانی حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب در 2.5 روز

کتاب «راز پرواز» رونمایی شد

دیدار با خانم آقای او

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم