پیام خراسان

آخرين مطالب

با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد سیاسی

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سومین نشست کمیسیون تخصصی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و نمایندگان 17 دستگاه‌ عضو این طرح، با هدف بررسی برنامه‌های سال جدید، روز یکشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در مسیر خدمت به جامعه ایثارگری، اظهار کرد: جامعه ایثارگری، متشکل از افرادی است که نقش‌آفرینان واقعی در مسیر پیشرفت و امنیت کشور بوده و آینده‌سازان نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شوند. حضور فعال و مؤثر این عزیزان در عرصه‌های مختلف، سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به برگزاری مراسم سومین جایزه ملی سردار سلیمانی در روز گذشته گفت: این رویداد به کوشش وزارت علوم و با هدف تجلیل از دانشجوبان برگزیده عرصه ایثار، مقاومت و خدمت برگزار شد. چنین برنامه‌هایی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فضای علمی و دانشگاهی کشور است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران ادامه داد: در این هفته، برنامه‌های متعددی با هدف پاسداشت مقام شهدا و انتقال ارزش‌های ایثار و فداکاری به نسل جوان اجرا شد که دستاوردهای ارزشمندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی داشت.
وی با اشاره به در پیش بودن نخستین سالگرد شهدای خدمت، تأکید کرد: امسال مسئولیت برگزاری این مناسبت مهم به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار شده است و طی هفته‌های اخیر، با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف، هماهنگی‌ها و هم‌افزایی‌های خوبی صورت گرفته و اقدامات جهادی و منسجمی در حال انجام است. بی‌شک وحدت و همدلی بین دستگاه‌ها، یکی از مهم‌ترین عوامل تحقق موفق برنامه‌های این حوزه خواهد بود.
سلیمانی به ضرورت شکل‌گیری گفتمان فراگیر ایثارگری در سطح جامعه اشاره کرد و افزود: با هماهنگی‌هایی که با ریاست محترم جمهور، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و نماینده محترم ولی فقیه انجام شده، بستر لازم برای ارتقای گفتمان ایثار در سطح ملی فراهم شده است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه آموزش و تربیت دانش‌آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر اشاره و بیان کرد: در سال گذشته با همکاری وزارت آموزش و پرورش، برنامه‌های موثری برای توسعه ظرفیت‌های علمی و آموزشی این قشر اجرا شد که نتایج قابل توجهی در پی داشت. اما با وجود این اقدامات، همچنان نیاز به توجه و اهتمام بیشتر به جامعه جوانان ایثارگر احساس می‌شود.
احسان قاسمی، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی طرح و برنامه و دبیر ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر نیز در ابتدای این نشست گفت: در آستانه اولین سالگرد عروج شهدای خدمت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص رییس‌جمهور شهید و همراهانش کمیسیون تخصصی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر را برگزار کردیم.
وی با اشاره به اینکه کمیسیون تخصصی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر متشکل از 17 عضو از نهادهای آموزشی و فرهنگی کشور، است، اضافه کرد: این کمیسیون در راستای اجرای فرامین امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و طبق وظایف تعیین شده در اساسنامه طرح شاهد و ایثارگر، با هدف هماهنگی و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و آموزشی جامعه تحصیلی و نخبگانی شاهد و ایثارگر و تعیین دستور جلسات ستاد برنامه ریزی و شورای عالی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر تشکیل شده است.
در ادامه این نشست نیز تعدادی از مدیران فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای نهادهای فرهنگی و آموزشی کشور به بیان دیدگاه‌ها و اقدامات خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/862893/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاج: باید وی‌ای‌آر را به خود باشگاه‌ها بسپاریم

لیورپول در تونل افتخار بازیکنان چلسی هو شد!

اقدام سازمان لیگ برای جلوگیری از تبانی در مسابقات!

قدردانی از معلمان پیشکسوت، ادای دین به گنجینه‌های تعلیم و جهاد است

تک نوازی ساز باستانی و بادی «اکارینا»

آهنگ «پریزاد» با صدای امید حاجیلی

راز مخوف قاچاقچی موادمخدر در قتل مادر و پسر

اطلاعیه شرکت هواپیمایی چابهار / دلیل بازگشت پرواز مشهد به فرودگاه مهرآباد چه بود؟

نقص فنی منجر به برگشت پرواز شیراز به مشهد شد

3 نفر بر اثر انفجار منزل مسکونی در سبزوار مصدوم شدند

توضیح فرودگاه مشهد درباره حادثه پرواز تهران-مشهد

قاب‌هایی به یادماندنی از معلمان نمونه انابدی + عکس

آتش‌سوزی در کارخانه موتور سیکلت‌ سازی مشهد| آتش سوزی مهار شد

حضور فرخنده در باکارزی مشهد

شکست آلمان در جنگ جهانی دوم به علت همه‌گیری یک بیماری بود!

میراث یوسا برای کودکان

پدیده نمایشگاه کتاب امسال را بهتر بشناسید! | آیا هوش مصنوعی جایگزین ترجمه انسانی می‌شود؟

کدام کتب در فیدیبو بیشتر خوانده شدند؟؛ کاربری با صدهزار دقیقه مطالعه

آغاز ثبت‌نام طرح فروش ویژه کتاب‌فروشان از نیمه اردیبهشت‌ماه

مپنا سود سهام عدالت را نداد

گل اول سلتاویگو توسط رودریگوئز

گل دوم برنتفورد به منچستریونایتد توسط شیده

بهترین خبر به فلیک در تمرین امروز بارسلونا

رئال مادرید با شکست سلتاویگو در کورس قهرمانی ماند

گل دوم سلتاویگو توسط سودبرگ

گل سوم برنتفورد به منچستریونایتد توسط شاده

گل چهارم برنتفورد به منچستریونایتد توسط ویسا

گل سوم منچستریونایتد به برنتفورد توسط دیالو

گل دوم منچستریونایتد به برنتفورد توسط گارناچو

رونمایی از کتاب «عزیز جمهور» در روز میلاد امام رضا(ع)

آتش‌سوزی کارخانه موتورسیکلت در مشهد مهار شد

شور رضوی در شهرستان چرام

اجرای بدون میکروفون حجت اشرف زاده در کنسرت اصفهان

آهنگ زیبای محمدرضا هدایتی به نام «من با تو آرومم»

جشن تکلیف بیش از هزار دانش‌آموز دختر در قوچان برگزار شد

حریق گسترده در انبار بزرگ کارخانه موتورسیکلت مشهد؛ جزئیات حادثه

آتش‌سوزی در انبار لاستیک 4هزار مترمربعی در مشهد

اجرای سرود دختران کانون جوادالائمه در مرکز توانبخشی جانبازان مشهد

آتش‌سوزی در مشهد

مهار آتش سوزی در شهرک صنعتی مشهد

نخستین یادواره شهدای کار و تولید شهرستان خواف برگزار شد

پروژه 98 درصدی تقاطع نشاط قوچان روی میز وزارت راه

یمت بلیت پروازهای تهران – مشهد در آستانه تولد امام هشتم افزایش می یابد؟

تأکید بر درآمدهای پایدار، اصلاح ساختارها و نقش محوری شرکت عمران ، آب و خدمات در آینده کیش

اندیشه پیشرفت و تحولات جدید جامعه ایران

صنعت نشر به عنوان تولیدکننده دانش باید به سمت هوش مصنوعی حرکت کند

احسان شریعتی: دچار آلزایمر فرهنگی هستیم / به قول هولدرین هرجا خطر است منجی از همانجا می بالد/ نسل جدید مثل اینترنت است؛ نگران کننده و امیدوار کننده

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

خسارت‌های تجار در انفجار بندر شهید رجایی جبران می‌شود

7 سد کمتر از 10 درصد آب دارند؛ کاهش 33 درصدی بارش‌ها