پیام خراسان

آخرين مطالب

حلقه‌های هویتی «بچه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود گفتگو

حلقه‌های هویتی «بچه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - حمیدرضا خونویی معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه‌های معاونت در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: سازمان فرهنگی هنری امسال نیز با محوریت نوجوانان به عنوان عمده مخاطب برنامه‌های خود با برپایی غرفه «کافه بچه‌کتابخون‌ها» و با حضور میهمانان و نویسندگان مطرح کشور، میزبان مخاطبان نمایشگاه است.
وی افزود: یکی از هویت‌های جمعی و اجتماعی که در تمام فرهنگسراها ساخته شده است، هویت جمعی «بچه‌کتابخون‌ها» است که بیش از یک سال است در فرهنگسراها فعال شده و نوجوانان هر هفته حول موضوع کتاب و با یک رویکرد متناسب با موضوعات روز، دور هم جمع می‌شوند. هدف از شکل‌گیری این هویت‌های جمعی این است که مخاطب نوجوان به شناخت خود، استعدادها، توانمندی‌ها و افزایش مهارت‌های خود در حوزه‌های مختلف دست پیدا کند.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران گفت: در همین راستا و با تشکیل حلقه‌های هویتی «بچه‌کتابخون‌ها»، امسال در نمایشگاه کتاب فعالیت‌هایی حول محور کتاب و کتابخوانی و با حضور نوجوانان با عنوان «کافه کتاب» برگزار می‌شود. که شامل مجموعه‌ای از برنامه‌ها و رویدادهای متنوع است.
وی درباره «یک روز شگفت‌انگیز» گفت: این برنامه مشتمل بر اردوی کتاب، تور کتاب و اتاق فرار با هدف ایجاد سرگرمی و تفریح در عین حال ایجاد بستر ارتباطی بر مبنای کتاب برای نوجوانان طراحی شده است. همچنین برنامه «کافه کتابخونا» چند کافه شامل «کافه رادیو» و «کافه رویداد» را در بر دارد که در کافه رویداد با حضور نوجوانان رویدادهای حدس و حک کتاب برگزار می‌شود.
خونویی گفت: امسال نیز همچون سال گذشته، در نمایشگاه کتاب طرح «حک کتاب» اجرایی می‌شود. حک مخفف حکایت کتاب است. در این طرح نوجوانان یاد می‌گیرند چطور تجربه‌های برگرفته از کتاب را با دیگر همسالان خود به اشتراک بگذارند. در نهایت نیز از بین سخنرانی‌های تجربه‌محور، بهترین‌های آن به انتخاب خود نوجوانان تقدیر می‌شود.
وی از برگزاری برنامه‌ای با عنوان «با هم یاد بگیریم» با هدف آموزش مهارت‌های ساخت پادکست، ولاگ، مرورنویسی، داستان‌نویسی جمعی، تولید کتاب صوتی و تهیه مجله تصویری خبر داد و افزود: همچنین برنامه «کافه روایت» برای آشنایی نوجوانان با نویسندگان و اشتراک تجارب اجرای برنامه‌ای توسط نوجوانان کنشگر کتاب با ارائه نمونه‌های صدرپلاس، کتاب‌نوش و کتاب‌بال در این بخش انجام می‌شود و «کافه گپ» با هدف گفت‌وگو و برگزاری دورهمی بچه‌کتابخون‌ها برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری گفت: دورهمی‌های کتابخوانی با موضوعات متنوع و محوریت کتاب‌های حوزه نوجوانان برگزار می‌شود. در این نشست‌ها میهمانان و نویسندگان کشور حضور دارند و با نوجوانان به گفت‌وگو درباره کتاب می‌پردازند.
خونویی در خصوص برنامه «پی‌کتاب» گفت: هدف از این برنامه، آشنایی نوجوانان با هویت شغلی در حوزه کتاب است. در این طرح نوجوانان آموزش می‌بینند چگونه به همسالان خود کتاب معرفی کنند و بفروشند. این طرح در واقع هدفی فراتر از فروش دارد و در این طرح به دنبال این هستیم که نوجوانان بتوانند با استفاده از قدرت تحلیل خود کتاب‌ها را به همسالان خود معرفی کرده و بفروشند. «پی‌کتاب» به منظور معرفی و ترویج کتابخوانی و ورود نوجوانان به فضای کارآفرینی حوزه کتاب برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: «با هم بخوانیم» محمل تمامی برنامه‌های ترویجی کتاب «کافه‌کتابخونا» است و در برنامه «با هم بشینیم» نشست‌های نقد و رونمایی کتاب با عنوان «در پناه کتاب» انجام می‌شود و برای تداوم حضور نوجوانان در کتابخانه‌های شهر تهران عضویت با تخفیف ویژه ارائه می‌شود.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری در پایان ضمن دعوت از نوجوانان برای حضور در «کافه‌کتاب» گفت: امسال نیز مانند سال‌های گذشته در دوره برگزاری نمایشگاه، علاقه‌مندان می‌توانند با تخفیف ویژه در تمامی کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری عضو شوند.
کد خبر 6458132

پیام خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/863905/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش دمای هوا در خراسان رضوی

نمایشگاه دستاوردهای آموزش و پرورش خراسان رضوی افتتاح شد

ماندگارترین معلم شما چه کسی بود؟

محسن شریفیان چگونه به موسیقی علاقمند شد؟

درخواست احساسی خواهر تتلو از هواداران برادرش؛ برای امیر آیه الکرسی بخوانید!

«ای ایران...»؛ یکی از ماندگارترین سرودهای ملی ایران

راز چهار جسد در اتاقی قفل‌شده / دیوار، تخت و خاکستر پمپئی

آیت الله فاضل لنکرانی: امام رضا (ع) معیار شیعه اثنی عشری است

قاضی پور: همه در ایران، تراکتور را دوست دارند/ آذربایجان به ولایت‌مداری معروف است/ هیچ مربی خارجی را قبول ندارم/ خداداد غیرت دارد

امکان خرید بیشتر شهروندان با کالا برگ به دلیل اختلاف قیمت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار

پایان رقابت جام خلیج فارس و گرامیداشت جان باختگان بندر شهیدرجائی در جزیره کیش

«شعر فارسی در کرانه‌های دور» به نمایشگاه کتاب رسید

نفس‌های به شماره افتاده زبان فارسی زیر چکمه‌های استالین

تلویزیون به استقبال نمایشگاه کتاب رفت/ ویژه‌برنامه‌هایی برای ترویج فرهنگ مطالعه

کشفی که تاریخ را شوکه کرد!

انتشارات کتاب جمکران با 70 اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید

10 عنوان کتاب طنز نشر «میخ» در نمایشگاه کتاب

ماجرای جنگ نفتکش‌ ها از زبان خلبان ایرانی

سیاست‌گذاری‌ها و راهبردهای اطلاع رسانی در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید خاص باشد

مدال‌ بدلی به جای 5 طلای المپیکی که در آتش آمریکا سوخت!

سن‌سیرو در تسخیر 15 جواهر لاماسیا

کنترل تماشایی ستاره بارسلونا در تمرینات پیش از دیدار مقابل اینتر

پاداش هنگفت بارسلونا به فلیک

بدترین بازنده فوتبال انگلیس در رئال!

پیام صریح ستاره لیورپول به رئال: فعلا کار دارم!

خاطره بازی با برتری 3 گله اینتر در جوزپه مه‌آتزا مقابل بارسلونا در دور رفت نیمه‌نهایی UCL

چالش تیر دروازه ستاره آلمانی در تمرینات بایرن مونیخ

انیمیشنی دیدنی به مناسبت دور برگشت مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان

شزنی اینجا بارسلونا را به فینال می‌برد!

سه‌گانه ناکامی پرسپولیس برای جذب بازیکن تاثیرگذار سپاهان

رقم رضایتنامه هافبک جدید استقلال لو رفت

بازی استقلال بدون VAR شد

لزوم نوسازی روش‌های تبلیغی متناسب با ابزارهای نوین از جمله هوش مصنوعی

استقبال دختران خراسانی از ورزش قایقرانی

دمای هوا در استان خراسان رضوی کاهش می‌یابد

بیستمین مرکز مشاوره سپاه خراسان رضوی افتتاح شد

آهنگ «فانوس» با صدای فرزاد فرزین

مشارکت مردمی و رصد لحظه‌ای پروژه‌ها محور تحول در مدرسه‌سازی است

تشرف عراقچی به زیارت حرم حضرت معصومه(س)

ثبت‌نام بن‌کارت نمایشگاه کتاب برای دانشجویان آغاز شد

رونمایی از کتاب «ستی»؛ روایتی داستانی از زندگی حضرت معصومه (س)

شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران وظیفه سنگینی بر عهده دارد/اطلاع رسانی باید اعتمادسازی، امیدآفرینی و انسجام‌بخشی به دنبال داشته باشد

نهضت توسعه عدالت آموزشی یکی از معیارهای ارزیابی فرمانداران است

هواشناسی ایران 16 اردیبهشت

"پویش با من" الگویی نوین برای تحقق عدالت آموزشی با مشارکت مردم است

حضور در برنامه زنده پرسمان شبکه رادیویی اترک خراسان شمالی به روایت تصویر

پشتیبانی و تیم سازی وزارت کشور نقش مهمی در توسعه عدالت آموزشی دارد

تفاوت نوع موسیقی استان بوشهر با سایر استان ها

کاروانسراهای ایران/ کاروانسرای چهل پایه

دریافت شماره های الکترونیکی ویزای حج 1404 فردا پایان می یابد