پیام خراسان

آخرين مطالب

استاندار خراسان رضوی :

با نشاط زندگی کنیم، مؤثر کار کنیم، فرهنگ کار خوب را گسترش دهیم اجتماعي

با نشاط زندگی کنیم، مؤثر کار کنیم، فرهنگ کار خوب را گسترش دهیم
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - استاندار خراسان رضوی در دومین گردهمایی بانوان شاغل در استانداری، فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه استان گفت: اگر بخواهیم خدمتی به مردم ارائه دهیم که وظیفه ماست، باید از در هر جایگاهی که هستیم، بهترین عملکرد را داشته باشیم.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامحسین مظفری در دومین گردهمایی بانوان شاغل در استانداری، فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه استان، افزود: مهم نیست چه عنوانی داریم؛ استاندار، بخشدار، معاون، کارمند یا کارشناس؛ مهم این است که مسئولیتی که پذیرفته‌ایم را درست و شایسته انجام دهیم. اگر صرفاً به حقوق و مزایای خود نگاه کنیم، قطعاً بازنده‌ایم؛ چرا که بزرگ‌ترین سرمایه ما، وقت و عمر ماست که باید با اثرگذاری و خدمت، به بهترین شکل سپری شود.
وی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی و معیشتی کارکنان دولت تصریح کرد: شکی نیست که اداره زندگی در این شرایط آسان نیست، حتی اگر زن و شوهر هر دو شاغل باشند. اما باید باور کنیم که در سخت‌ترین شرایط هم می‌توان فضای خوب و با نشاطی برای خود و اطرافیان ساخت. ما باید قدر سلامتی و فرصتی که در اختیار داریم را بدانیم و تلاش کنیم فضای کاری و خانوادگی‌مان را شاداب‌تر کنیم.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: «بارها دیده‌ام وقتی اتاق همکاران با گلدان و فضای مرتب آراسته می‌شود، انرژی مثبت بیشتری منتقل می‌کند. این نشان می‌دهد که کوچک‌ترین اقدامات می‌تواند حال جمعی ما را بهتر کند.»
مظفری با بیان اینکه در زندگی شخصی نیز به استفاده از فرصت‌های ساده برای نشاط خانوادگی توجه دارد، گفت: با وجود مشغله‌های کاری، شب‌ها حتماً یک ساعت را به پیاده‌روی اختصاص می‌دهم، چه در پارک ملت، چه کوهسنگی، و معمولاً با خانواده می‌رویم. باید از امکانات موجود استفاده کنیم، سختی‌ها را پشت سر بگذاریم و البته برای بهبود اوضاع تلاش کنیم.
وی خطاب به بانوان شاغل در مجموعه استانداری تأکید کرد: ما مجموعه حاکمیتی هستیم و اگر ما خوب کار کنیم، بقیه سیستم‌های اداری نیز به حرکت درمی‌آیند. باید تحرکمان بیشتر باشد، پیشتاز باشیم و با وجدان کاری، کار مردم را با کیفیت و سرعت انجام دهیم. اگر می‌توانیم کار یک‌ساعته را در همان ساعت انجام دهیم، نباید به دو روز بعد موکول کنیم.
مظفری افزود: جامعه‌ای که همه اعضایش با خوش‌رفتاری به هم کمک کنند، حالش بهتر می‌شود. از راننده تاکسی تا منشی پزشک، اگر فرهنگ کار خوب جا بیفتد، چرخه معیوب نارضایتی اصلاح می‌شود.
استاندار خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: همه ما باید توانمندی‌های خود را دست کم نگیریم، با هم خوب باشیم و باور کنیم که حتی در دشوارترین شرایط هم می‌توان بهترین امکان‌ها را برای خود و جامعه مهیا کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/866109/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

چهارمین دوره مسابقات کشتی با چوخه در آلماجق برگزار شد

وقتی برای اولین بار لوله‌کشی آب به تهران آمد

هشدار کوبنده سپاه پاسداران به مقامات آمریکا و اسرائیل

معرفی برترین دختران دوومیدانی‌کار در پایان قهرمانی کشور

تصاویری از تشرف آیت‌الله جوادی آملی به حرم امام علی(ع)+ جزئیات

قهرمانی خراسان‌شمالی در مسابقات جودو جوانان کشور

صیادمنش با گل غیبت شد!

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات تهران فاش شد

مهمانان خاص مراسم سالگرد شهید رئیسی در مشهد (عکس)

امیر قلعه نویی: انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

روند لاکچری شدن کالاهای اساسی ادامه دارد؛ این بار نوبت لوبیاست

کاروان زیر سایه خورشید این بار به روستای تکه نهاوند رسید + فیلم

ناشران خارجی حضور فعالی در نمایشگاه کتاب تهران دارند

تمهیدات اورژانس استان تهران در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

سرمربی جدید تیم ملی عراق معرفی شد

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

ژابی به‌ درد رئال می‌خورد چون اداره مالیات را برد!

تغییر موضع آموریم؛ کاسمیرو دیگر فروشی نیست!

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)/ بخشی از همبستگی ما ایرانی‌ها حول عشق به حضرت رضا شکل گرفته است

استقبال از پرچم بارگاه رضوی در شرکت مجتمع فولاد خراسان

تجلیل میراسماعیلی از پیشکسوت جودو/ پایان مسابقات جودو قهرمانی جوانان کشور در یزد

پیام توییتری پزشکیان به مناسب میلاد امام رضا(ع)

تکرار قهرمانی جودوکاران خراسان شمالی در مسابقات کشوری جوانان

مدرسه انقلاب، مدرسه بصیرت و جهاد تبیین است

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

پیداشدن استخوان‌های یک استاد دانشگاه در ارتفاعات شمال تهران

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات کوهستانی تهران

سفر آیت الله جوادی به عتبات عالیات + تصاویر

رونمایی از 4 تجهیز تولید بار اول در نفت فلات قاره