پیام خراسان

آخرين مطالب

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست! ورزشی

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /باشگاه پرسپولیس با ستاره چپ‌پا و گلزن لیگ برتر به توافق نهایی دست پیدا کرد.
پرسپولیس فعالیت نقل و انتقالاتی خود را بنابر درخواست اسماعیل کارتال قبل از پایان فصل شروع کرده و وارد مذاکره با بازیکنان مدنظرش شده و با باشگاه‌هایی که این نفرات تحت قرارداد هستند هم صحبت‌هایی انجام داده و پس از جذب مجتبی فخریان از شمس‌آذر، حالا مراحل انتقال دومین بازیکنش را هم از آلومینیوم اراک نهایی نمود.

پیام خراسان

باشگاه پرسپولیس که فصل گذشته نتوانست مهدی لیموچی را از آلومینیوم اراک جذب کند و این بازیکن راهی سپاهان شد، امسال هم دست روی یک بازیکن دیگر از جمع شاگردان سید مجتبی حسینی گذاشت و سعی کرد محمدامین کاظمیان را به خدمت بگیرد که این بار در روند مذاکرات به نتیجه مثبت رسید.
محمدامین کاظمیان که سال گذشته پنج گل زد و در فصل جاری لیگ برتر 9 گل به ثمر رسانده، سه پاس گل داده و چهار پنالتی گرفته، مورد توجه اسماعیل کارتال قرار گرفت، اما با توجه به اینکه یک‌فصل دیگر از قراردادش با اراکی‌ها باقی مانده بود، نیاز به دریافت رضایت‌نامه داشت که پرسپولیس توانست این کار را در روند مذاکرات با آلومینیوم به سرانجام برساند.
این وینگر- مهاجم چپ‌پا که در نقل و انتقالات تابستانی 1402 با نظر مجتبی حسینی به آلومینیوم اراک اضافه شد و بهترین دوران خود را در این تیم سپری کرد، حالا با پرسپولیس به توافق رسیده و خرید قطعی سرخ پوشان است.

پیام خراسان

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس طی هفته‌های اخیر مذاکرات مثبتی با محمد رجائیان، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم داشت و توانست رضایت طرف مقابل را بگیرد و با امین کاظمیان هم به توافق برسد تا این بازیکن فصل آینده برای قرمزها به میدان برود.
مجتبی حسینی که ستاره‌های جوانش در سالیان اخیر همواره مورد توجه باشگاه‌های بزرگ قرار گرفتند، دوباره با چنین سرنوشتی مواجه شد و دیروز هم تلویحا خبر جدایی کاظمیان و توافق مدیران آلومینیوم و پرسپولیس را تایید کرد و با اشاره به عدم جذب بازیکن جدید در نوشت خبری گفت: «ما که فعلا همه‌اش پول می‌گیریم. ما که جلو جلو خدا را شکر یک بازیکن‌مان را فروختیم! اینکه من مدام بازیکن جوان معرفی کنم و تیم‌های دیگر آنها را خریداری کنند و خودم نتوانم از آنها بهره ببرم، بنده را به‌عنوان سرمربی فرسوده کرده است.»

پیام خراسان

کاظمیان که تجربه بازی در مس کرمان را دارد و مقطع کوتاهی هم در ذوب‌آهن بوده، دو سال درخشان در آلومینیوم سپری کرد و در فصل جاری هم پس از حضور در تمام 28 هفته متوالی لیگ برتر و یک دیدار جام حذفی، دیروز دور از فهرست تیمش بود تا شایعات پیرامون انتقالش به پرسپولیس قوت بگیرد.
اینکه کاظمیان در هفته پایانی لیگ برتر دوباره در دسترس آلومینیوم باشد یا نه مشخص نیست، اما مراحل انتقال او به پرسپولیس نهایی شده و پس از عارف حاجی‌عیدی که راهی سپاهان می‌شود، این بازیکن هم به جمع قرمزها خواهد رفت تا همین حالا دو ستاره مجتبی حسینی برخلاف میل او در مسیر جدایی قرار بگیرند و کارش را برای بستن تیم فصل بعد مشکل‌تر کنند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/866349/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بررسی نهایی محل جشن قهرمانی تراکتور

کیفیت هوای مشهد در آستانه وضعیت هشدار قرار گرفت

عکس/ نمایی متفاوت و دیده‌نشده از ضریح‌ مطهر حضرت رضا(ع)

برگزاری اولین جشنواره ورزشی مدارس شاهد مقطع متوسطه اول در خراسان شمالی

مواجهه جالب محسن یگانه با یک هوادار در برلین

تولید 4 هزار و 100 تن گوشت دام به همت عشایر خراسان جنوبی

نخستین ولیمه مهربانی زائر خراسان جنوبی به بیماران سرطانی اهدا شد

راز جسدی که از«خانه وحشت» بیرون آمد

گزارش تصویری / استقبال و پذیرایی از مسافران پرواز‌های تهران – مشهد هواپیمایی چابهار به مناسبت میلاد امام رضا و دهه کرامت

هزینه ارسال بار به خارج از کشور 1404

مناسبت روز/ شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه

تألیف بیش از 20 عنوان کتاب جدید برای دانشجومعلمان در دانشگاه فرهنگیان

کتاب «مهرماهی» روایت زندگی ناوسروان جانباز عیسی آهنج منتشر شد

کتاب «من شهید نیستم» به قلم اعظم پشت‌مشهدی منتشر شد

تایید گواردیول توسط گواردیولا

آهنگ زیبای «ماه تابانم» با صدای علی منتظری

توضیح قوه قضاییه درباره خبر حکم اعدام تتلو

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - شنبه 20 اردیبهشت

سراب فضای مجازی زوج جوان را به جدایی کشاند

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

انعقاد تفاهم‌نامه بزرگترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی

سفرهای هوایی به مشهد در آستانه میلاد امام رضا(ع) رکورد 7 ساله را شکست

قلعه‌نویی رنگ و عدد سال را مشخص کرد!

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

چهارمین دوره مسابقات کشتی با چوخه در آلماجق برگزار شد

وقتی برای اولین بار لوله‌کشی آب به تهران آمد

هشدار کوبنده سپاه پاسداران به مقامات آمریکا و اسرائیل

معرفی برترین دختران دوومیدانی‌کار در پایان قهرمانی کشور

تصاویری از تشرف آیت‌الله جوادی آملی به حرم امام علی(ع)+ جزئیات

قهرمانی خراسان‌شمالی در مسابقات جودو جوانان کشور

صیادمنش با گل غیبت شد!

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

راز قتل استاد دانشگاه در ارتفاعات تهران فاش شد

مهمانان خاص مراسم سالگرد شهید رئیسی در مشهد (عکس)

امیر قلعه نویی: انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

انتقاد دارم که چرا به طارمی کم بازی می‌دهند/ می‌خواهم بازی آخر با لباس یکدست سبز در مشهد بازی کنیم/ تراکتور شایسته قهرمانی بود

روند لاکچری شدن کالاهای اساسی ادامه دارد؛ این بار نوبت لوبیاست

کاروان زیر سایه خورشید این بار به روستای تکه نهاوند رسید + فیلم

ناشران خارجی حضور فعالی در نمایشگاه کتاب تهران دارند

تمهیدات اورژانس استان تهران در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب