پیام خراسان

آخرين مطالب

اینزاگی منتظر تعیین تکلیف طارمی است ورزشی

اینزاگی منتظر تعیین تکلیف طارمی است
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3/ ر وزنامه ایتالیایی نوشته است که اینزاگی منتظر مشخص شدن وضعیت طارمی برای بازی فردا است.
روزنامه گاتزتا دلو اسپورت در شماره امروز خود نوشته است: اینتر فردا ساعت 18 به وقت محلی به مصاف تورینو خواهد رفت. سیمونه اینزاگی پس از بازی طاقت‌فرسای 120 دقیقه‌ای سه‌شنبه شب مقابل بارسلونا، تصمیم دارد ترکیب تیمش را به‌طور گسترده تغییر دهد.
گاتزتا نوشته است: «مقابل تورینو، با سفری که حکم نخستین گام به‌سوی فینال را دارد، اینزاگی باید از هر لحاظ، به‌ویژه از نظر فیزیکی، مدیریت دقیقی داشته باشد. به همین دلیل، 120 دقیقه بازی با بارسلونا تأثیر زیادی روی تصمیماتش برای انتخاب ترکیب خواهد داشت؛ در واقع، این تأثیر از حالا هم دیده می‌شود. همان‌طور که انتظار می‌رفت، لائوتارو مارتینز به این سفر نخواهد رفت. کشیدگی عضله‌ای که پیش از بازی با بارسا هم او را در آستانه غیبت قرار داده بود، حالا و پس از بازی حتی شدیدتر شده است. کاپیتان اینتر برای ریکاوری کامل نیاز به زمان دارد و بعید نیست دیدار هفته آینده مقابل لاتزیو را هم از دست بدهد.
در ادامه آمده: «در تورین همچنین خبری از پاوارد (پیچ‌خوردگی مچ پا)، مخیتاریان (خستگی عضلانی در ران راست) و به احتمال زیاد فراتزی نخواهد بود؛ بازیکنی که پس از آسیب عضلانی شکم، بازگشتش را کمی زودتر از موعد انجام داد. علاوه بر این، چند بازیکن دیگر هم هستند که بسیار خسته به نظر می‌رسند و اینزاگی امروز درباره استفاده یا استراحت دادن به آن‌ها تصمیم‌گیری خواهد کرد: باستونی، دی‌مارکو، دومفریس، آچربی و تورام از جمله این بازیکنان‌اند. اینزاگی هنوز تصمیم نهایی را درباره ترکیب اصلی نگرفته و این موضوع امروز طی تمرینات تاکتیکی مشخص می‌شود. با این حال، منطقی است که انتظار داشته باشیم ترکیب فردا شب تفاوت چندانی با تیمی که هفته گذشته ورونا را شکست داد نداشته باشد.»
گاتزتا در بخش دیگری از گزارش خود نوشت: «خبر جدید می‌تواند مربوط به مهدی طارمی باشد. مهاجم ایرانی سرانجام نشانه‌هایی از آمادگی را نشان داده و در هر دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسلونا، عملکرد قابل قبولی پس از ورود به زمین داشت. او حالا برای بازگشت به فرم ایده‌آل نیاز به بازی دارد، چرا که مدتی با مشکل التهاب ناحیه لگن (پوبالژیا) درگیر بوده است. اینزاگی در حال بررسی این گزینه است که طارمی را از ابتدا به میدان بفرستد؛ گزینه‌ای که کاملاً روی میز است. در کنار او، یکی از دو بازیکن آرناتوویچ یا کوره‌آ بازی خواهند کرد و تورام استراحت خواهد کرد.
در پایان این گزارش آمده: «دی‌فرای، کارلوس آگوستو، دارمیان، اصلانی، زیلینسکی و زالفسکی هم از جمله گزینه‌هایی هستند که شانس حضور در ترکیب اصلی را دارند. در میانه میدان، یکی از بین بارلا یا چالهان‌اوغلو همچنان در ترکیب اصلی خواهد بود. در خط دفاع، تنها بیسک باید در هر دو بازی اخیر و مقابل بارسا در ترکیب باقی بماند. و اما درون دروازه: یان سومر در یکی از سه بازی باقی‌مانده سری A استراحت خواهد کرد؛ مارتینز آماده است و حالا باید دید این تعویض در بازی با لاتزیو اتفاق می‌افتد یا در دیدار بعدی مقابل کومو.»

پیام خراسان

بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/866859/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پروژه ملی مدیریت یکپارچه اطلاعات مکانی در خراسان جنوبی اجرایی می‌شود

اشک‌های مادر مولر در وداع احساسی با آلیانز آرنا!

بایرن 2-0 گلادباخ؛ پایان شیرین مولر در آلیانز آرنا

پاداش اینزاگی به حساب طارمی واریز شد

اولین ماموریت غیرممکن ژابی؛ توافق پپ و مورینیو

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

حسِ خوب این موسیقی بی کلام تقدیم به شما

پلکان موسیقی شهر وین مردم را مجذوب خود کرد!

آوای ویولن در منظره ای برفی

تیم جودو خراسان شمالی قهرمان جوانان ایران شد

حکم شیرین قاضی به کام زنان بی سرپرست | با حکم قاضی دادگاه لواسانات، زن شیرینی فروش به کمک نیازمندان می رود

پیامکی که راز قاتل را فاش کرد

راز سفر دوشنبه ترامپ به ریاض؛ آتش‌بس یا آتش زیر خاکستر؟ | سناریوی مبهم ترامپ برای غزه و فلسطین

گل اینتر به بارسلونا این بار در پلی‌استیشن؛ بازسازی پاس گل طارمی در eFootball / ویدئو

ماجرای حمله به 2 پرسنل اورژانس شهرستان نیشابور

بیستمین دوره آزمون‌ مدرک تخصصی حفظ قرآن در خواف با حضور 62 نفر

برنامه‌های خطرناک اندرویدی که هر ماه میلیون‌ها بار دانلود می‌شوند

بیستمین دوره آزمون‌ مدرک تخصصی حفظ قرآن در خواف برگزار شد

شکار بزرگترین مرال نر جنگل‌ های هیرکانی | مرال 2 متری شکار دوربین ها شد

درخشش پینگ‌پنگ‌بازان مشهدی در سطح ملی بار دیگر افتخارآفرین شد

تحریم همه جانبه اسرائیل وظیفه کشورهای اسلامی است

کار عقل پالایش، تطبیق و توسعه سنت است، نه برانداختن آن

نشست «جرم شناسی فلسفی»

نشست «علم شناسی فلسفی فایرابند» برگزار می‌شود

چاپ جدید کتاب تحلیل مبانی فلسفی ظهور بحران محیط زیست منتشر شد

کتاب داریوش شایگان و پرسش از هویت ایرانی رونمایی می‏‌شود

استاد مطهری مرد «نه» گفتن و ایستادن در مقابل هرگونه کارمندوارگی بود

به‌جای فلوشیپ چه بگوییم؟

وقتی هیچ‌کس یامال را نشناخت!

زور منچسترسیتی به ضعیف‌ترین تیم لیگ نرسید

تقدیر اول بازی بایرنیا از توماس مولر

گل‌های برتر مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا

گل اول بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

تقویت زیرساخت‌ها زمینه را برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم‌ می‌کند

خدمتی به شیرینیِ لهجه زیبای یزدی

نغمه های اصیل موسیقی ایرانی با تارنوازی استاد جلیل شهناز

ترانه «یکی بود یکی نبود» با صدای مرتضی پاشایی

شبکه فیبر نوری باید تا بهمن ماه در بیرجند اجرا شود

مراسم تحلیف 272 کارشناس رسمی دادگستری فارس در شاهچراغ(ع)

راز سفر دوشنبه ترامپ به راض؛ آتش‌بس یا آتش زیر خاکستر؟ | سناریوی مبهم ترامپ برای غزه و فلسطین

فعالیت 50 کارگاه گلاب‌گیری با هزار نفر در روستای فرخد

تشرف یک میلیون و 700 هزار زائر به مشهدالرضا (ع) در دهه کرامت 1404

کتاب رافائل و میکلانژ دوخواهر غریب رونمایی شد

سرقت در نمایشگاه کتاب تهران؛ سارق دستگیر شد