پیام خراسان

آخرين مطالب

رویدادمحوری؛ استراتژی جدید کیش برای جذب گردشگر/برگزاری 52 رویداد در سال 1404 منطقه آزاد کیش

رویدادمحوری؛ استراتژی جدید کیش برای جذب گردشگر/برگزاری 52 رویداد در سال 1404
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش جزئیات سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو و برنامه‌های آینده برای توسعه گردشگری بین‌المللی در کیش را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، علی حسنلو با اشاره به استقبال چشمگیر از کارگاه‌های آموزشی این سمپوزیوم، گفت:کارگاه‌های تخصصی با ظرفیت کامل برگزار شد و حتی تقاضای بیشتری نسبت به توان اجرایی ما وجود داشت. این نشان‌دهنده اشتیاق فعالان صنعت گردشگری به یادگیری و به‌روزرسانی دانش است.
وی تاکید کرد : آموزش در گردشگری پایان‌ناپذیر است و جزیره کیش به‌عنوان یک مقصد بین‌المللی، باید همواره در حال ارتقای سطح دانش نیروی انسانی خود باشد. به همین دلیل، برنامه‌هایی مانند راه‌اندازی هتل‌ مدرس های تخصصی گردشگری در دستور کار قرار گرفته تا میزبان دانشجویان و متخصصان از کشورهای عضو اکو و سایر نقاط جهان باشد.
رویدادمحوری؛ استراتژی جدید کیش برای جذب گردشگر
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به رویکرد جدید این سازمان در جذب گردشگر از طریق رویدادهای متنوع گفت: هدف ما برگزاری 52 رویداد در سال است، اما در بلندمدت به دنبال رسیدن به روزی یک رویداد و حتی بیشتر هستیم. این رویدادها می‌توانند فرهنگی، هنری، علمی یا تجاری باشند و همگی در نهایت به توسعه صنعت گردشگری کیش کمک می‌کنند.
وی همچنین از برنامه‌های تبادل نیروی متخصص با کشورهای عضو اکو خبر داد و گفت: برخی از کشورها پیشنهاد داده‌اند که دانشجویان دکترای گردشگری خود را برای تحقیق و پژوهش به کیش اعزام کنند، چرا که این جزیره به‌عنوان یک مطالعه‌ موردی بکر و جذاب در خاورمیانه شناخته می‌شود. 
چالش‌های تبلیغات جهانی و راه‌حل‌ها
حسنلو با اشاره به ضعف‌های موجود در تبلیغات بین‌المللی برای معرفی کیش، گفت: جذب بازار جهانی به سادگی بازار داخلی نیست و نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین و برنامه‌ریزی بلندمدت است. ما باید با کمک بخش خصوصی و شرکت‌های بزرگ، راهکارهای خلاقانه‌ای برای معرفی کیش به دنیا پیدا کنیم.
تورهای آشنایی با ظرفیت‌های کیش
وی خاطر نشان کرد: یکی از برنامه‌های جانبی این سمپوزیوم، برگزاری تورهای آشنایی برای مهمانان خارجی بود تا آن‌ها را با جاذبه‌های طبیعی، فرهنگی و تجاری کیش آشنا کند. 
حسنلو ادامه داد: سازمان منطقه آزاد کیش آماده است تا بخشی از هزینه‌های این تورها را تقبل کند تا بخش خصوصی نیز انگیزه بیشتری برای مشارکت داشته باشد.
گام‌های بلند کیش به سوی گردشگری بین‌المللی
وی خاطر نشان کرد: سمپوزیوم بازار گردشگری اکو نه‌ تنها فرصتی برای تبادل دانش و تجربه بود، بلکه زمینه‌ساز همکاری‌های آینده بین کشورهای عضو شد. کیش با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت‌های خود، می‌تواند به قطبی بین‌المللی در صنعت گردشگری تبدیل شود.
حسنلو در پایان با ابراز امیدواری از تداوم چنین رویدادهایی گفت: امیدواریم این سمپوزیوم هر سال بزرگ‌تر شود و بتوانیم کیش زیبا را به درستی به جهانیان معرفی کنیم.
گفتنی است این سمپوزیوم که رویدادی علمی-آموزشی و با هدف تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در صنعت گردشگری است؛ فردا به کار خود پایان می دهد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/870603/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

کواچ و روح تازه در دورتموند

باارزش‌ترین هافبک دنیا رئالی است!‏

ژائو پدرو، به چلسی خوش آمدی!

با پول فروش ویرتز، بایرن مونیخ را به زیر می‌کشیم!‏

عجیب‌ترین انتقال عربستان؛ دشمن در خانه الهلال!

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

سرگیجه پرسپولیس از دست رضا درویش!

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

برگزاری سوگواره احلی من العسل در شهرهای مختلف خراسان رضوی

بازگشت 140 هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی به کشورشان از دوغارون

خواف ظرفیت قطب تولید برق خورشیدی و بادی در شرق کشور را دارد

شکل گیری نهضت نوسازی و بهسازی مدارس سبزوار

اعزام زائران به عتبات عالیات فقط از طریق زمینی امکان پذیر است

استقبال مردم مشهد از موکب‌های مُحرمی

تعهد شهرستان بردسکن برای بازسازی عتبات عالیات بیش از یک میلیارد تومان

هشدار دامپزشکی خراسان رضوی درباره گرمازدگی دام و طیور

9 موکب در حریم حرم مطهر رضوی برپا خواهد شد

فعالیت هزار و 850 ایستگاه صلواتی ویژه محرم در مشهد

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

به یاد رشادت‌های نوجوان عاشورا، در همایش احلی من العسل

ساخت بلندترین طاق خشتی جهان در روستای جهانی اصفهک

عیادت استاندار خراسان جنوبی از پدر شهیدان طاووسی

نگاه جامعه‌محور، زمینه‌ساز تقویت روحیه، نشاط و امید در سالمندان است

اهدای 143 پرچم متبرک حرم رضوی به هیئات مذهبی سراسر کشور

یک فوتی و 4 مصدوم به دنبال واژگونی پژو در محور مشهد ـ نیشابور

روضه پرسوز حاج علی ملائکه در حرم امام رضا(ع)

شهردار خواف استعفا کرد

پیوس: پرسپولیس را به دهه 60 بازمی‌گردانم

پیوس: در سرمربیگری به دنبال چالش هستم!

بازیکن پیشین آرسنال و بارسلونا، دستیار آرنه اشلوت در لیورپول شد

پیشنهاد تمدید قرارداد والنسیا به مدافع مد نظر آرسنال

خبر خوش لالیگا به بارسا؛ خرید بازیکن آزاد شد!

هواداران بارسلونا از همین حالا در حال تهیه پیراهن با نام و شماره 10 لامین یامال هستند!

ناپولی برای خرید ستاره لیورپول به سیم آخر زد