پیام خراسان

آخرين مطالب

خبر خوش لالیگا به بارسا؛ خرید بازیکن آزاد شد! ورزشی

خبر خوش لالیگا به بارسا؛ خرید بازیکن آزاد شد!
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 /لالیگا به بارسلونا اعلام کرد که به قانون فرپلی مالی تعیین شده رسیده است.
خبر بسیار خوبی به دست باشگاه بارسلونا رسیده است. خاویر تباس، رییس لالیگا، به‌ صورت رسمی به خوان لاپورتا اطلاع داده است که این باشگاه می‌تواند در پنجره نقل‌ و انتقالات تابستانی امسال بر اساس قانون 1:1 مربوط به فرپلی مالی فعالیت کند. این دستاورد روند ثبت قرارداد بازیکنان جدید، تمدید شده‌ها و همچنین قراردادهای معلق را به‌ مراتب آسان‌تر خواهد کرد، از جمله قراردادهای فرانکی دی یونگ و اریک گارسیا.
در روز دوشنبه، 30 ژوئن، سال مالی فصل 25-2024 به پایان رسید و طبق اعلام لاپورتا، بارسا با ثبت درآمدی 950 میلیون یورویی، فراتر از رقم 893 میلیون یورو بودجه‌ بندی‌ شده عمل کرده است. این ارقام به لالیگا ارائه شده‌اند و تباس معتقد است این باشگاه تمام خواسته‌های مطرح‌ شده برای بازگشت به وضعیت عادی را برآورده کرده است.
یکی از مهم‌ترین شروط لالیگا، تایید شرکت حسابرسی داخلی این باشگاه در مورد ثبت 100 میلیون یورویی درآمد مربوط به واگذاری 475 صندلی جایگاه ویژه در ورزشگاه جدید اسپاتیفای نوکمپ‌ بود. این صندلی‌ها به مدت 30 سال به دو شرکت برای بهره‌برداری واگذار شده‌اند.
بازار



همین عملیات باعث شد تا در زمستان گذشته، ثبت نام‌هایی مانند دنی اولمو و پائو ویکتور امکان‌ پذیر شود، اگرچه در آن زمان باشگاه نیاز به تایید شورای ورزش اسپانیا نیز داشت. این روند بارسا را به قانون 1-1 برگرداند و امکان ثبت تمدید قرارداد بازیکنانی چون گاوی، آرائوخو و پدری را فراهم کرد.
اما این وضعیت پایدار نماند، چرا که در گزارش میان‌ فصل ارائه‌ شده به لالیگا، شرکت حسابرسی درآمد 100 میلیون یورویی را نپذیرفت چون صندلی‌های جایگاه ویژه هنوز ساخته نشده بودند. هیئت‌ مدیره این باشگاه، شرکت لیماک، پیمانکار ترک پروژه را تحت فشار قرار داد تا ساخت صندلی‌ها را تا 30 ژوئن به پایان برساند. با تکمیل این پروژه، حالا مبلغ دریافتی به‌ طور رسمی به‌ عنوان درآمد ثبت می‌شود. ترازنامه‌ها باید مورد حسابرسی قرار بگیرند و لالیگا طی چند روز آینده به‌ صورت رسمی بازگشت بارسا به بازار نقل‌ و انتقالات را اعلام خواهد کرد.
بازگشت به قانون 1:1 برای بارسا بسیار حیاتی بود، چرا که به معنای فعالیت عادی در پنجره نقل‌ و انتقالات است. به این صورت که هر یورویی که وارد ساختار پرداختی باشگاه می‌شود، باید معادل آن از آن خارج شود و نه بیشتر، مانند سال‌های گذشته. این موضوع به مدیران ورزشی اجازه می‌دهد با آگاهی از این که برای ورود هر بازیکن، خروج بازیکنی دیگر لازم است، برنامه‌ریزی کنند، همان‌طور که در مورد آنسو فاتی اتفاق افتاد که به صورت قرضی به موناکو رفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/882708/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

کواچ و روح تازه در دورتموند

باارزش‌ترین هافبک دنیا رئالی است!‏

ژائو پدرو، به چلسی خوش آمدی!

با پول فروش ویرتز، بایرن مونیخ را به زیر می‌کشیم!‏

عجیب‌ترین انتقال عربستان؛ دشمن در خانه الهلال!

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

سرگیجه پرسپولیس از دست رضا درویش!

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

برگزاری سوگواره احلی من العسل در شهرهای مختلف خراسان رضوی

بازگشت 140 هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی به کشورشان از دوغارون

خواف ظرفیت قطب تولید برق خورشیدی و بادی در شرق کشور را دارد

شکل گیری نهضت نوسازی و بهسازی مدارس سبزوار

اعزام زائران به عتبات عالیات فقط از طریق زمینی امکان پذیر است

استقبال مردم مشهد از موکب‌های مُحرمی

تعهد شهرستان بردسکن برای بازسازی عتبات عالیات بیش از یک میلیارد تومان

هشدار دامپزشکی خراسان رضوی درباره گرمازدگی دام و طیور

9 موکب در حریم حرم مطهر رضوی برپا خواهد شد

فعالیت هزار و 850 ایستگاه صلواتی ویژه محرم در مشهد

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

به یاد رشادت‌های نوجوان عاشورا، در همایش احلی من العسل

ساخت بلندترین طاق خشتی جهان در روستای جهانی اصفهک

عیادت استاندار خراسان جنوبی از پدر شهیدان طاووسی

نگاه جامعه‌محور، زمینه‌ساز تقویت روحیه، نشاط و امید در سالمندان است

اهدای 143 پرچم متبرک حرم رضوی به هیئات مذهبی سراسر کشور

یک فوتی و 4 مصدوم به دنبال واژگونی پژو در محور مشهد ـ نیشابور

روضه پرسوز حاج علی ملائکه در حرم امام رضا(ع)

شهردار خواف استعفا کرد

پیوس: پرسپولیس را به دهه 60 بازمی‌گردانم

پیوس: در سرمربیگری به دنبال چالش هستم!

بازیکن پیشین آرسنال و بارسلونا، دستیار آرنه اشلوت در لیورپول شد

پیشنهاد تمدید قرارداد والنسیا به مدافع مد نظر آرسنال

خبر خوش لالیگا به بارسا؛ خرید بازیکن آزاد شد!

هواداران بارسلونا از همین حالا در حال تهیه پیراهن با نام و شماره 10 لامین یامال هستند!

ناپولی برای خرید ستاره لیورپول به سیم آخر زد