پیام خراسان

آخرين مطالب

وضعیت بازار خودرو امروز یکشنبه 28 اردیبهشت 1404؛ پژو 207، اطلس و شاهین گران شد اقتصادي

وضعیت بازار خودرو امروز یکشنبه 28 اردیبهشت 1404؛  پژو 207، اطلس و شاهین گران شد
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - اقتصاد آنلاین / براساس قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا در 28 اردیبهشت 1404، حاکی از نوسان قیمت محصولات این دو شرکت است. بدین ترتیب در میان محصولات ایران خودرو؛ تارا بیشترین کاهش قیمت را نسبت به روز گذشته داشته است و پژو 207 نیز بیشترین افزایش قیمت را داشت.
همچنین در بین محصولات سایپا نیز بیشترین افزایش قیمت را اطلس و شاهین نسبت به روز گذشته داشته اند. در ادامه گزارش قیمت روز خودروهای داخلی را در 28 اردیبهشت 1404 بخوانید:
بازار
قیمت محصولات ایران خودرو 28 اردیبهشت 1404
قیمت آریسان 2 صفر مدل 1404 ارتقا یافته امروز به حوالی 585 میلیون تومان رسیده است.این خودرو نسبت به روز گذشته افزایش قیمت نداشته است.
قیمت پژو 207 دنده ای TU5 فرمان هیدرولیک صفر مدل 1404 حدود 815 میلیون تومان شده است. قیمت این خودرو نسبت به معاملات روز گذشته 5میلیون افزایش قیمت داشته است.
قیمت تارا اتوماتیک V2 سال 1403 1 میلیارد و 10 میلیون تومان قیمت گذاری شده است که نسبت به معاملات روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
قیمت تارا دنده ای V1 مدل 1403 به قیمت 885 میلیون تومان رسید ، این خودرو در معاملات امروز خود نسبت به روز گذشته 5 میلیون ارزان تر شده است.
قیمت دنا پلاس EF7 5 دنده ساده رینگ فولادی سال 1404 نیز 890 میلیون تومان اعلام شده است ، قیمت این خودرو نسبت به روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
قیمت رانا پلاس ارتقا یافته سال 1403 نیز حدود 745 میلیون تومان تعیین شده است که نسبت به روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
قیمت سمند سورن پلاس صفر سال 1404 مدل EF7 دوگانه سوز نیز 915 میلیون تومان است. قیمت این خودرو نسبت به روز گذشته کاهش یا افزایش قیمت نداشته است.
قیمت هایما 1404 مدل 7X 1.6 لیتر توربو نیز 1 میلیارد و 980 میلیون تومان است که نسبت به معاملات روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
قیمت محصولات سایپا 28 اردیبهشت 1404
قیمت اطلس G دنده ای 1404 امروز به 635 میلیون تومان رسیده است. قیمت این خودرو نسبت به روز گذشته 5میلیون افزایش قیمت داشته است.
قیمت پراید وانت مدل 151 SE تیپ DA با لاینر سال 1404 نیز به قیمت 405 میلیون تومان معامله می شود که نسبت به معاملات روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
قیمت ساینا S دنده ای بنزینی مدل 1404 نیز 500 میلیون تومان است که نسبت به قیمت روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
ساینا S دنده ای دوگانه سوز مدل 1403 نیز به قیمت 570 میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به معاملات روز گذشته کاهش یا افزایش قیمت نداشته است.
قیمت سهند S دنده ای بنزینی سال 1404 ، حوالی 580 میلیون تومان ارزش گذاری شده است، این خودرو نسبت به معاملات روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
قیمت شاهین G اتومات CVT سال 1404 نیز 980 میلیارد تومان گزارش شده است که نسبت به روز گذشته افزایش یا کاهش قیمت نداشته است.
قیمت شاهین دنده ای صفر مدل G سال 1404 نیز 900 میلیون تومان ارزشگذاری شده است. این خودرو نسبت به روز گذشته 5 میلیون گران تر شده است.
کوییک GX L دنده ای مدل 1404 به قیمت 505 میلیون تومان معامله می شود که نسبت به معاملات روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.
قیمت کوییک GXR L دنده ای مدل 1404 نیز به قیمت 515 میلیون تومان معامله می شود، این خودرو نسبت به معاملات روز گذشته تغییر قیمت نداشته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/872078/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقدیر باشگاه رم از کلودیو رانیری، سرمربی این تیم در بازی مقابل میلان

اینتر فرصت صدرنشینی را از دست داد؛ سرنوشت قهرمانی دست ناپولی!

خلاصه بازی پارما 0 - ناپولی 0

خلاصه بازی آاس رم 3 - آث میلان 1

کاردار انگلیس به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران اعلام شد

فوتبال دسته یک / دیدار 2تیم سقوط کرده به سود شهر راز شیراز تمام شد

پایان لیگ دسته اول فوتبال با شکست سنگین شهرداری آستارا

گل مردود اینتر به لاتزیو در لحظات پایانی

گل اول لاتزیو به اینتر توسط پدرو

گل سوم آاس رم به میلان توسط برایان کریستانته در دقیقه 87

گل دوم اینتر به لاتزیو توسط دنزل دومفریس در دقیقه 79

ثبت ملی هشت میراث‌فرهنگی ناملموس جزیره کیش

گل اول اینتر توسط بیسک در دقیقه 45+2

اخراج خیمنز و 10 نفره شدن میلان

گل اول میلان توسط ژائو فلیکس در دقیقه 39

بچه مدرسه‌ای‌ها سومین جام فصل را هم در آغوش کشیدند

نمایش 3 گانه داخلی و قرار دادن هر 3 جام روی خط دروازه مونتجویک

تلاش چندباره پسر شزنی برای زدن گل قیچی برگردان به پدرش در حاشیه مراسم اهدای جام به بارسلونا

یامال و برادر خردسالش یکی از سوژه‌های مراسم امشب اهدای جام قهرمانی لالیگا به بارسلونا بودند

گل دوم آاس رم به میلان توسط لئاندرو پاردس در دقیقه 58

تعویض مهدی طارمی با کوره‌آ

گل اول یوونتوس توسط نیکو گونزالس در دقیقه 61

نیازمند را پرسپولیسی بدانید و تمام!

پایان درویش در پرسپولیس

سخنگوی دولت مشهد را ترک کرد

اجرای زنده سالار عقیلی در آرامگاه خیام نیشابوری

آموزگاران پایه اول، نقشی کلیدی در شکل‌گیری هویت فردی و اجتماعی دانش‌آموزان دارند

2 و 600 هکتار زمین مسکن ملی در خراسان‌شمالی شناسایی شد

سقوط قیمت خودروهای جک؛ کاهش 30 تا 70 میلیونی قیمت‌ها

گل دوم بارسلونا به ویارئال توسط فرمین لوپز

یقه‌گیری در امیریتس؛ نیوکسل طاقت باخت نداشت

اخراج مدافع سویا؛ فرصت بزرگ امباپه برای کفش طلا!

گل دوم ویارئال به بارسلونا توسط سانتی کومسانا

گل اول ویارئال به بارسلونا توسط گل آموز پرز

فصل برای آرتتا تمام شد؛ هفته آخر روی سکوها

قول رایس به آرسنالی‌ها؛ فصل بعد بهتر می‌جنگیم!

گالا 5 ستاره شد؛ قهرمانی شماره 25 شیرها در ترکیه

انتقام خلاقانه لیورپولی‌ها؛ بدرقه اورتون با دود قرمز!

گل اول رئال مادرید به سویا توسط امباپه

فراغ شش ساله تمام شد؛ رضا شکاری عضو جدید سرخ‌ها

حضور پرشور مردم در آرامگاه خیام نیشابوری

وضعیت بازار خودرو امروز یکشنبه 28 اردیبهشت 1404؛ پژو 207، اطلس و شاهین گران شد

آیا حذف صفرها به داد ریال می‌رسد؟

چراغ قرمز در تابلوی طلا و سکه؛ دلار به کانال 81 هزار تومان سقوط کرد

اِعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فردا

بازگشت چهار ستاره رئال برای جام باشگاه‌های جهان

اولین گل رونالدو جونیور؛ کپی برابر اصل پدر

بازگشت زودهنگام کلن به بوندسلیگا با قهرمانی!

کارواخال رئالی‌ها را نگران کرد؛ به بازنشستگی فکر نکن!‏

بمب تابستانی اینجاست؛ گلر اول دنیا در بارسلونا