پیام خراسان

آخرين مطالب

پوستکوگلو: کاش پدرم این قهرمانی را می‌دید ورزشی

پوستکوگلو: کاش پدرم این قهرمانی را می‌دید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ورزش 3 / آنگه پوستکوگلو پس از رساندن تاتنهام به قهرمانی در لیگ اروپا در دومین فصل حضورش، در نشست خبری‌ای پر از احساسات درباره انگیزه‌اش، خانواده‌اش و از دست دادن پدرش صحبت کرد؛ مردی که او را در این مسیر الهام‌بخش خودش معرفی کرد.
مربی 59 ساله استرالیایی که پدرش، جیم، در سال 2018 و در زمان هدایت یوکوهاما مارینوس درگذشت، گفت که همچنان حضور معنوی پدرش را در کنار خود حس می‌کند.
پوستکوگلو در ابتدای صحبت‌های خود گفت: «در نهایت، به همسر زیبایم، پسرانم، خانواده‌ام و دوستانم تبریک می‌گویم... همه آن‌ها الهام‌بخش من هستند.»
وقتی از او درباره پدرش سؤال شد، پاسخ داد: «او هنوز همراه من است. صدایش همیشه در ذهنم هست. وقتی سنم بالاتر می‌رود، بعضی وقت‌ها در آینه به خودم نگاه می‌کنم و چهره‌اش را می‌بینم، که صادقانه بگویم، ترسناک است. اما او همیشه همراه من است. مادرم در یونان است، پیش خواهرم و برادرزاده‌هایم. مطمئنم آن‌ها از خوشحالی در پوست خود نمی‌گنجند. این اتفاق در استرالیا و یونان اهمیت زیادی دارد. من در هر دو کشور خانواده و دوستانی دارم که در تمام مسیر کنارم بوده‌اند.»

پیام خراسان

پوستکوگلو سپس درباره فشارهای فصل اخیر در لیگ برتر و تأثیر آن بر خانواده‌اش گفت: «من به اندازه کافی قوی هستم که هر چیزی را تحمل کنم، اما خانواده‌ام آسیب می‌بینند. آن‌ها بهای این مسیر را پرداخته‌اند، به‌ویژه عزیزترین‌های زندگی‌ام. آن‌ها می‌خواهند از من دفاع کنند و من همیشه به آن‌ها می‌گویم: بهایی است که برای شب‌هایی مثل امشب می‌پردازیم.»
بازار


او در ادامه با اشاره به حضور خانواده‌اش روی زمین چمن پس از بازی گفت: «دیدن چهره‌های خندان آن‌ها، برای من نهایت خوشبختی است. چون من در خط مقدم هستم، تمام توجه‌ها به من است، اما آن‌ها هم ناچار هستند همه چیز را همراهی کنند. دیدن آن‌ها روی زمین بازی، لبخندها... خوشحال‌تر از این نمی‌توانم باشم.»
پوستکوگلو همچنین به یادآوری لحظه‌ای پرداخت که در سال 2023 هدایت تاتنهام را برعهده گرفت و آرزو کرد ای‌کاش پدرش آن لحظه را می‌دید: «وقتی به سلتیک رفتم، به همسرم گفتم که بالاخره موفق شدم. ای‌کاش پدرم آن لحظه را می‌دید. من دیر به این‌جا رسیدم اما دوست داشتم فقط یک شب این صحنه را می‌دید. همه آن فداکاری‌هایی که کرد، فقط یک شب، می‌توانست پسرش را کنار زمین ببیند.»


پوستکوگلو درباره تأثیر تربیت پدرش گفت: «او به من یاد داد همیشه هدفی داشته باشم. گاهی با سخت‌گیری و گاهی با سکوت، اما همیشه راه را نشان می‌داد. بله، او به من افتخار می‌کرد، اما همزمان از من ایراد می‌گرفت که چرا تعویض نکردی، یا چرا اینطور بازی نکردی. این شیوه خاص خودش برای تعریف کردن بود. ما به سنی رسیده‌ایم که پدران‌مان را از دست می‌دهیم. تنها دلگرمی که می‌توانم به دوستانم بدهم این است که آن‌ها هنوز در وجودمان هستند. من در آینه نگاه می‌کنم، حالت چهره‌اش را می‌بینم، حرفی می‌زنم و صدایش را می‌شنوم. آن‌ها با ما ادامه می‌دهند. هیچ شکی ندارم. پدرم هم در این مسیر با من است... فقط ای‌کاش می‌توانست ببیند که پسرش چه شد.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/874562/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرت بیل در آستانه بازگشت به فوتبال

نقشه ژابی برای نسخه مرگبار امباپه

استقبال از سرمربی سابق رونالدو با دسته گل

خشم گسترده هواداران الهلال از جذب حمدالله

دومفریس راهی بارسلونا می‌شود؟

ورود یک دلداده تکنولوژی به فوتبال انگلیس!

حمید استیلی: قرارداد کارتال با توافق و بدون دریافت غرامت فسخ شد

برانکو هنوز پاسخ پرسپولیس را نداده است؛ احتمال اتفاق جدید در روزهای آینده

محرومیت ساپینتو نصف می‌شود

خروج 380 هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز دوغارون

صدور اظهارنامه براوردی برای پرونده های مالیاتی بلاتکلیف

رستاخیز غیرمنتظره بهترین دروازه‌بان جهان

استارت الدحیل برای دیدار با سپاهان

رقیب طارمی امروز رسمی می‌شود

بازداشت بازیکن الجزایری پس از ناکامی در جام‌ جهانی باشگاه‌ها

بارسا کابوسش در لیگ قهرمانان را می‌خرد!

تصادف زنجیره‌ای در محور گناباد به قاین؛ 3 نفر جان باختند

24 میلیارد تومان به طرح‌های زیربنایی رازو جرگلان اختصاص یافت

دعوت ستاره خراسانی فوتبال بانوان به تیم ملی برای حضور در انتخابی جام ملت‌های آسیا

افزایش قیمت نان منتفی است

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است؛ گران‌فروشی را گزارش دهید

جزئیاتی از چرایی تغییر آبونمان تلفن ثابت

مهلت 72 ساعته برای اعتراض به نتایج امتحانات نهایی

جذب 69 نیرو در 9 دستگاه اجرایی خراسان جنوبی

شکسته شدن رکورد مصرف برق در خراسان جنوبی

پیش تولید مستند زندگی و خاطرات فرمانده اطلاعات سپاه

راکیتیچ خداحافظی‌اش را تکذیب کرد!‏

رونی کلمن در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد

شروط ژسوس مانع از توافق نهایی با النصر

بارسلونا قاتل هلندی‌اش را می‌خواهد

خروج 380 هزار تبعه غیر مجاز افغان از مرز دوغارون

اولین اظهارات خرید جنجالی الهلال

توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی

ذبح دام در معابر عمومی ممنوع است

خرید دو دستگاه ماشین آلات راهداری برای شهرستان عشق آباد

تحویل محموله واکسن پنتاوالان و روتاویروس به شبکه بهداشت خراسان جنوبی

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

کواچ و روح تازه در دورتموند

باارزش‌ترین هافبک دنیا رئالی است!‏

ژائو پدرو، به چلسی خوش آمدی!

با پول فروش ویرتز، بایرن مونیخ را به زیر می‌کشیم!‏

عجیب‌ترین انتقال عربستان؛ دشمن در خانه الهلال!

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

ویکی پدیاجستجو