معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی:
بیرجند با پیشینه علمی، فرهنگی و دینی غنی، نیازمند مدیران توانمند و پاسخگوست
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: بیرجند با پیشینه علمی، فرهنگی و دینی غنی، نیازمند مدیران توانمند، مردمی و پاسخگوست.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ حسین شرافتیراد روز سه شنبه در آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان بیرجند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه خاطرنشان کرد: اگر امروز در آرامش و امنیت کامل در این شهرستان گرد هم آمدهایم، مدیون خون شهدایی هستیم که با ایثار خود عزت این کشور را حفظ کرده اند.
وی با اشاره به امنیت مثالزدنی جمهوری اسلامی در منطقه، تأکید کرد: نیروهای مسلح با ایستادگی و ولایتمداری، اجازه ندادند حتی ذرهای از خاک این کشور به دست دشمن بیفتد، این امنیت رایگان به دست نیامده و حاصل فداکاری جوانان این سرزمین است.
معاون استاندار با اشاره به رویدادهای اخیر و تلاش دشمنان برای فتنهانگیزی گفت: در جنگ 12روزه، دشمن تصور میکرد میتواند با ضربه زدن به برخی مراکز حساس، ملت را دلسرد کند؛ اما پاسخ مردم پیام وحدت، اقتدار و ولایتمداری بود.
شرافتیراد با اشاره به تأکیدات رئیسجمهور درخصوص انتخاب مدیران گفت: دولت بر استفاده از مدیران متخصص، متعهد، مردمی و با شناخت عمیق از منطقه تأکید دارد.
وی با تأکید بر اینکه فرماندار نباید تحت تأثیر گروه یا جریان خاصی قرار بگیرد، متذکر شد: فرماندار نماینده دولت و خدمتگزار همه مردم است و باید در مسیر عدالت، مشارکت اجتماعی و شایستهسالاری حرکت کند.
معاون استاندار با اشاره به مشکلاتی مانند پیچیدگی در فرآیندهای اداری، تأخیر در واگذاری زمین یا سردرگمی سرمایهگذاران و ... گفت: ما موظفیم سراغ مردم برویم، میز خدمت فعال و مؤثر ایجاد کنیم و از درون ادارات، موانع را برداریم.
شرافتی با تأکید بر صداقت در مدیریت خاطرنشان کرد: اگر مسئولیتی پذیرفته ایم، باید با تمام وجود کمر به خدمت برای مردم ببندیم.
وی متذکر شد: از فرماندار جدید انتظار داریم عمل به منویات مقام معظم رهبری و اجرای سیاستهای دولت چهاردهم را در دستور کار قرار دهد.
به گفته وی؛ بیرجند به عنوان شهری با پیشینه علمی، فرهنگی و دینی غنی نیازمند مدیرانی توانمند، مردمی و پاسخگو است.
شایان ذکر است؛ در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات علی فاضلی فرد، علی ناصری به عنوان سرپرست فرمانداری بیرجند معرفی شد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/885245/