اختصاص 3.1 هزار میلیارد تومان اعتبار به مدیریت بحران خراسان رضوی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مهر / معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: در قانون بودجه سال 1404، مبلغ 3.1 هزار میلیارد تومان اعتبار به مدیریت بحران خراسان رضوی تخصیص یافته است.
علیرضا قامتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: در قانون بودجه سال 1404، مبلغ 3.1 همت برای خراسان رضوی تخصیص یافته که این اعتبار میتواند زیرساختهای آمادگی و پاسخگویی به بحرانها را بهطور چشمگیری تقویت کند.
بازار ![]()
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اهمیت آمادگی عملیاتی در شهرستانها، افزود: با هماهنگی میان معاونتهای توسعه مدیریت و منابع و امور عمرانی استانداری، تجهیزات امدادی مورد نیاز تمامی 34 شهرستان استان از محل اعتبارات سال 1403 تأمین شده است.
وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما در این نشست، گفتمانسازی و ایجاد ادبیات مشترک بین دستگاههای مداخلهگر در بحران است. مرور اسناد بالادستی، قوانین، آئیننامهها و برنامههای آتی نیز در دستور کار این نشست قرار گرفته تا انسجام بیشتری در اجرای مأموریتهای مرتبط با مدیریت بحران حاصل شود.
قامتی با تأکید بر اینکه پیشگیری باید در صدر برنامههای مدیریت بحران قرار گیرد، خاطرنشان کرد: تلاش برای کاهش خسارات ناشی از حوادث طبیعی از جمله سیلابها باید به عنوان یک وظیفه مهم در دستور کار همه مدیران قرار گیرد. در این راستا، اجرای اقدامات آبخیزداری، احداث بندهای خاکی، لایروبی قنوات و ایجاد کانالهای انتقال آب از مصادیق مهم پیشگیری است که باید بهطور جدی دنبال شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اقدامات مکمل در حوزه پیشگیری عنوان کرد: بیمه محصولات کشاورزی، مقاومسازی منازل روستایی و بازسازی بافت فرسوده شهری از جمله اقداماتی است که در صورت اجرا با آمادگی کامل، میتواند اثربخشی مدیریت بحران را دوچندان کند.
وی ادامه داد: برگزاری مانورهای لحظه صفر، بهویژه در شهرستانها و بهصورت مشترک با استانهای همجوار، از جمله برنامههایی است که برای افزایش سطح آمادگی در نظر گرفته شده است.
قامتی با اشاره به ساختار قانونی مدیریت بحران در کشور تصریح کرد: بر اساس قانون، استاندار بهعنوان رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و فرمانداران بهعنوان رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستانها تعیین شدهاند و تمامی دستگاههای امدادی و خدماتی موظف به فعالیت هماهنگ تحت نظر این شوراها هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با تأکید بر فعالسازی اتاقها و کشیکهای بحران در شهرستانها اظهار کرد: این امر با تأمین تجهیزات و امکانات اولیه در حال پیگیری است و هدف ما، ارتقا پاسخگویی سریع و مؤثر به حوادث در سراسر استان است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/874971/