تخصیص 390 میلیارد ریال برای نگهداری از پل های جاده ای خراسان رضوی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - 390 میلیارد ریال اعتبار برای 15 طرح در زمینه پل سازی و دیگر ابنیه فنی جاده های خراسان رضوی اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره نگهداری ابنیه راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: 15 طرح شاخص در حوزه نگهداری، احداث و بازسازی پل ها و دیگر ابنیه فنی جاده های این استان در فصل بهار با تخصیص 390 میلیارد ریال اعتبار در حال اجرا است.
هادی هجری افزود: در این بازه زمانی مناقصه عملیات تکمیلی احداث پل های احمدآباد و حاجی آباد فریمان با اعتبار 24 میلیارد ریال، احداث پل باکسی و حذف آبنما در محور فیروزه - خوشاب با پیش بینی 91 میلیارد ریال اعتبار، عملیات تکمیلی پل کالشور در راه روستایی سنگانه با اعتبار 71 میلیارد ریال، تعمیر دال بتنی پل کنارگذر شمالی مشهد و همچنین مرمت پل مهدی آباد در آزادراه مشهد - باغچه برگزار شده است و این طرح ها در مرحله اجرا قرار دارند.
وی بیان کرد: طرح های ساخت حفاظ های بتنی (گارد بلوک) در محورهای مختلف استان خراسان رضوی با اعتبار 116 میلیارد ریال و همچنین تهیه بــاکسهای بتنی پیش ساخته برای روستاهای کلات و «آبقد» مشهد با مجموع اعتبار 88 میلیارد ریال در حوزه ارتقای ایمنی در حال اجرا است.
رئیس اداره نگهداری ابنیه راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی اضافه کرد: مطالعات و مراحل اداری طرح احداث راه انحرافی و زیرگذر «کامه» در محور مشهد - تربت حیدریه به پایان رسیده و این طرح آماده برگزاری مناقصه است، همچنین مطالعات مربوط به تعریض پل دولت آباد نیشابور و احداث پل های روستاهای هلالی، آبقد و درنگ آباد نیز در روزهای آینده تکمیل خواهد شد.
وی اظهار کرد: همچنین احداث زیرگذر شیخکانلو چناران با انجام عملیات ایمن سازی، نصب تابلو و علائم، خطکشی راه انحرافی و باکس گذاری و اجرای بتن ریزی نهایی به مراحل پایانی خود نزدیک شده و آماده بهره برداری است.
هجری گفت: طرح بازسازی پل فلزی «حارث آباد» سبزوار نیز با رفع موانع فنی، در مراحل نهایی قرار دارد و طی هفته های آینده به بهره برداری خواهد رسید، همچنین احداث پل سنگ دیوار شهرستان کلات، ساخت دیوار ساحلی محور مشهد - کلات، مرمت و بازسازی تعدادی از پل ها در محورهای شهرستان های مشهد، تربت حیدریه، مه ولات، کاشمر و صالح آباد نیز در مراحل تکمیلی است.
وی تاکید کرد: اجرای طرح های گسترده نگهداری و احداث ابنیه فنی نقش مؤثری در افزایش ایمنی، بهبود تردد و کاهش سوانح جاده ای دارد و این اقدامات در محورهای مواصلاتی استان با جدیت ادامه خواهد داشت.
خراسان رضوی با پنج هزار و 200 کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و 600 کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و 760 کیلومتر راه غیر آسفالته از نظر طول راه ها جایگاه دوم کشور را در اختیار دارد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/882434/