پایان کار ستاره برزیلی در اروپا
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ورزش 3 /فیلیپه کوتینیو با امضای قراردادی به صورت رسمی از استون ویلا جدا شد و به واسکوداگاما پیوست.
استون ویلا دقایقی پیش اعلام کرد که کوتینیو پس از یک فصل حضور قرضی در باشگاه زادگاهش، با امضای قراردادی به صورت دائمی به واسکوداگاما پیوست.
باشگاه استون ویلا که در آن زمان تحت هدایت استیون جرارد قرار داشت، کوتینیو را پس از یک دوره قرضی موفق، در سال 2022 با قراردادی به ارزش 17 میلیون پوند از بارسلونا به صورت دائمی به خدمت گرفت.
این بازیکن 33 ساله که یک سال دیگر از قراردادش با ویلا باقی مانده بود، در مجموع 43 بار برای این تیم انگلیسی به میدان رفت و شش گل به ثمر رساند اما دو فصل اخیر را به صورت قرضی در تیمهای الدحیل قطر و واسکوداگامای برزیل سپری کرد.

کوتینیو که سابقه بازی در اینتر و لیورپول را نیز در کارنامه دارد، در اولین دیدارش برای استون ویلا در بازی مقابل منچستریونایتد خوش درخشید و گلزنی کرد، دیداری که در نهایت با تساوی 2-2 به پایان رسید. او فصل 22-2021 را با پنج گل و سه پاس گل به پایان رساند.
کوتینیو در سال 2018 با انتقالی به ارزش 142 میلیون پوند که رکورد خرید تاریخ باشگاه بارسلونا به شمار میرفت به نوکمپ رفت اما دوران حضورش در این باشگاه با مصدومیت شدید از ناحیه زانو و عملکردی پایینتر از حد انتظار ناامیدکننده بود و هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند و حالا بار دیگر به کشورش برگشته است.
بازار
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/883037/