پیام خراسان

آخرين مطالب

تأمین دام برای محرم و صفر بدون مشکل اقتصادي

تأمین دام برای محرم و صفر بدون مشکل
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - ایسنا / رئیس شورای تأمین دام کشور از تأمین کامل دام مورد نیاز هیأت‌های مذهبی در ایام محرم و صفر خبر داد و گفت: با وجود ذخایر مناسب دام زنده و گوشت منجمد، بازار گوشت در ثبات قرار دارد.
منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور،با اشاره به وضعیت تأمین دام در ایام محرم و صفر گفت: در حال حاضر شرایط دام کشور، اعم از دام سبک و سنگین، بسیار مطلوب است و این شرایط خوب ناشی از وفور ذخایر دام کشتاری است که اقدامات کشتاری نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارند.
وی با اشاره به تدارک هیأت‌های مذهبی برای ایام پیش‌رو افزود: بسیاری از هیأت‌های مذهبی از چند روز یا حتی چند هفته قبل، دام مورد نیاز خود را شامل گوسفند و گوساله تهیه کرده‌ و تا حدودی برخی از این گروه‌ها نیز از گوشت منجمد برای تأمین نیاز خود استفاده کرده‌اند که از جهت تامین گوشت منجمد نیز شرایط خوبی داریم.
پوریان با بیان اینکه ذخایر دام کشتاری سبک و سنگین و همچنین گوشت منجمد در وضعیت خوبی قرار دارد، درباره قیمت‌ها گفت: در حال حاضر، قیمت بره کشتاری در تهران بین 310 تا 320 هزار تومان است و در شهرستان‌های اطراف تهران، بره نر کشتاری با وزن حدود 40 کیلوگرم بین 300 تا 305 هزار تومان معامله می‌شود. همچنین، بره‌های سنگین‌تر با وزن بالای 45 کیلوگرم، در بازه قیمتی 195 تا 300 هزار تومان قرار دارند.
وی در ادامه افزود: قیمت گوساله‌های پرواری با وزن مناسب (زیر 500 کیلوگرم) بین 200 تا 205 هزار تومان و گوساله‌های حجیم‌تر حدود 195 هزار تومان است.
رئیس شورای تأمین دام با تأکید بر ثبات قیمت گوشت گفت: ثبات قیمتی حاصل دو عامل مهم است؛ نخست، تأمین مناسب دام علیرغم نوسانات بازار، و دوم، وجود ذخایر مناسب دام زنده و گوشت منجمد. این عوامل باعث شده‌اند که وضعیت بره و گوساله کشتاری در کشور مطلوب باشد.
وی درباره خودکفایی در تولید گوشت قرمز نیز تصریح کرد: تحقق خودکفایی نیازمند تأمین نهاده‌های دامی با قیمت مناسب است. هر چقدر نهاده‌های تولید در دسترس و ارزان باشند، سطح تولید نیز افزایش خواهد یافت. پرواربندی، که نقش کلیدی در تولید گوشت قرمز دارد، باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد.
پوریان خاطرنشان کرد: پرواربندی برخلاف تولید دام در فضای باز، تحت تأثیر مستقیم خشکسالی قرار نمی‌گیرد، زیرا در فضای بسته و با استفاده از علوفه خشک یا وارداتی انجام می‌شود. بنابراین اگر نهاده‌ها با قیمت مناسب تأمین شوند، می‌توان ظرفیت پرواربندی کشور را در هر دو بخش سبک و سنگین افزایش داد و ذخایر دام زنده را برای مواقع نیاز تقویت کرد.
وی در پایان تأکید کرد: رشد پرواربندی به معنی رشد همزمان دام و گوشت در کشور است. با وجود محدودیت‌های اخیر، وزارت جهاد کشاورزی تصمیماتی برای تقویت این بخش اتخاذ کرده که می‌تواند آینده تولید گوشت قرمز کشور را تضمین کند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/883122/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره الهلال از شدت ناراحتی نخوابید

اشک های بهترین دوست ژوتا بعد از فوت او

امشب در فینال لیگ قهرمانان بازی داریم!

بارسلونا درس نگرفت و گلباران شد!

پلی به گذشته؛ برتری 1-0 آرژانتین مقابل بلژیک با گل گونزالو هیگواین و صعود به نیمه نهایی جام جهانی 2014

دیوگو ژوتا: از تماشای بازی کدام بازیکن لذت می‌برم؟ برادرم

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

پیش بینی تولید 60 هزار تن سیب در خراسان‌شمالی

تکمیل 60 تا 90 درصدی ظرفیت هتل‌های مشهد

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

بازگشت فرودگاه تبریز به شبکه حمل و نقلی هوایی کشور

رقیب طارمی به اینتر پیوست

حضور ستاره‌های دنیای فوتبال در تشییع ژوتا

ستاره بارسایی دورتموند در کمین رئال!

حضور مربی سابق تراکتور در مراسم تشییع ژوتا

تصمیم لیورپول؛ پرداخت دو سال دستمزد به خانواده ژوتا

پدیده پاراگوئه به منچستریونایتد پیوست

کایل واکر به برنلی پیوست

پاسخ رجزخوانی با پاشیدن آب!

سه پایگاه اهدای خون مشهد پذیرای عزاداران حسینی هستند

قیمت جدید مرغ در ایام محرم اعلام شد

تداوم گرما در خراسان جنوبی

آقای گل جام جهانی الهلالی است!

داور مصری: ماکلی پنالتی الهلال را دزدید!

ویدیو معرفی یوونتوس از جاناتان دیوید

الخلیفی: باید توپ طلا را به دمبله بدهند

چراغ سبز دیاز به بارسا؛ آینده مشخص نیست

ستاره‌های بارسا بی‌خیال نیکو نمی‌شوند!

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

خراسان شمالی در روز تاسوعا سراسر شور و شعور

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

هوای ناسالم مشهد در14 تیر

افزایش قطار‌های فوق العاده در مسیر مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی

اعلام محدودیتهای ترافیکی عاشورا در بیرجند

فرهنگ عاشورا الهام‌بخش مقاومت ملت‌ها در برابر ظلم است

بازدید هیئت مدیره باشگاه بارسلونا از تغییرات نیوکمپ

مایکل اولونگا در آستانه پیوستن به النصر

قرعه‌کشی لیگ امارات امشب برگزار می‌شود

ستاره برزیلی الهلال: اگر بگویند برو، جدا می‌شوم

بلینگام: نیکو و بارسلونا برای من مهم نیستند

ادعای پالمر: استوائو یک کلمه از حرفم را نفهمید!

بزرگ‌ترین درآمد یک تیم آسیایی محقق شد!

کیمیش: پاری سن ژرمن حریف خاصی برای ماست

اشک ستاره چلسی در سوگ ژوتا درآمد

تأمین دام برای محرم و صفر بدون مشکل

خرید پرحاشیه الهلال: احساس غرور می‌کنم

انریکه: دنبال انتقام گرفتن از بایرن نیستم

کمپانی: انگیزه ما بردن پاری سن ژرمن است

احتمال هایجک پر سر و صدای فولاد از استقلال

آماده‌باش 10 هزار دستگاه تاکسی در مشهد