تکمیل 122 واحد مسکونی آسیب دیده خراسان جنوبی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - 122 واحد مسکونی آسیب دیده از زمین لرزه 1401 در خراسان جنوبی به مرحله نازک کاری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در گفتوگو با خبرنگار صدا و سیما با اشاره به زمین لرزه آذر و دی ماه سال 1401 در شهرستانهای طبس و بشرویه، گفت: در این زمین لرزه در مجموع 650 واحد شامل 100 واحد شهری و 550 واحد روستایی در 49 روستا و 3 شهر آسیب دیدند.
تنها افزود: تشکیل پرونده و صدور پروانه ساختمانی واحدهای آسیب دیده انجام شده و معرفی به بانک متقاضیان در در حال انجام است.
وی گفت: برای واحدهای شهری مبلغ 350 میلیون تومان تسهیلات ساخت با نرخ سود شش درصد و بازپرداخت 15 ساله، 30 میلیون تومان تسهیلات معیشتی با بازپرداخت 7 ساله، 80 میلیون تومان کمک بلاعوض احداثی و 15 میلیون تومان کمک بلاعوض معیشتی در نظر گرفته شده است.
به گفته تنها برای واحدهای روستایی، نیز 300 میلیون تومان تسهیلات ساخت با نرخ 5 درصد و بازپرداخت 15 ساله، 30 میلیون تومان تسهیلات معیشتی با بازپرداخت 7 ساله، 80 میلیون تومان کمک بلاعوض احداثی و 15 میلیون تومان کمک بلاعوض معیشتی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی در مجموع تاکنون 4 هزار و 480 واحد در حوادث طبیعی با اعتبار بیش از 51 میلیارد تومان در استان بازسازی شده است.
تنها افزود: از مجموع 650 واحد مسکونی آسیب دیده 529 واحد مسکونی در بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات بازسازی موفق به انعقاد قرار داد شدند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/883935/