پیام خراسان

آخرين مطالب

تاکید معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد، بر ضرورت تسریع در تامین زمین برای 11 هزار ایثارگر استان مازندران گفتگو

تاکید معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد، بر ضرورت تسریع در تامین زمین برای 11 هزار ایثارگر استان مازندران
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با استاندار مازندران، بر ضرورت تسریع در تامین زمین برای 11 هزار ایثارگر استان تاکید کرد و خواستار جبران عقب‌ ماندگی در اجرای تفاهم‌ نامه سال گذشته شد.

به گزارش ایثار ، ملک محمد نجفی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با یونسی استاندار مازندران، ضمن اشاره به حق بزرگ ایثارگران بر گردن جامعه، عنوان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ارتقای کرامت و جایگاه این عزیزان و خانواده‌ های معزز آنان تاکید دارد.
وی در رابطه با تفاهم نامه مسکن ایثارگران بین استانداری و بنیاد شهید و امور ایثارگران ، اظهار کرد: همکاری تنگاتنگ اداره کل مسکن و شهر سازی برای تحقق اهداف بنیاد در زمینه تامین زمین برای ایثارگران استان مازندران ضرورت دارد. با وجود ثبت‌ نام 11 هزار نفر از ایثارگران مازندران که بر اساس فرم "ج" برای دریافت زمین ثبت نام کردند، راه و شهرسازی تاکنون اقدامی انجام نداده است.
نجفی با اشاره به تفاهم‌ نامه سال گذشته که با حضور مهندس اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و استانداری مازندران صورت پذیرفت، راه و شهرسازی را ملزم به اعطای زمین به ایثارگران دانست.
وی خواستار جبران این عقب‌ ماندگی و معرفی ایثارگران برای دریافت مسکن شد و بر ایجاد فرصت‌ های شغلی پایدار برای ایثارگران تاکید کرد.
نجفی در خصوص ساخت مرکز توانبخشی یادآور شد: برای آغاز ساخت این مرکز اعتبار اولیه از سوی بنیاد تخصیص داده شد و ساخت مرکز توانبخشی آغاز گردید و پیشرفت قابل توجهی داشته است، از اهتمام ویژه ای که استاندار مازندران نسبت به جامعه ایثارگری و خانواده های معزز شهدا و ایثارگران دارند جای تقدیر و تشکر است.البته با پیگیری های کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران و طی بازدید استاندار مازندران از مرکز توانبخشی مبلغ 20 میلیارد تومان سال گذشته برای ساخت این مرکز تخصیص داده شده بود.
در راستای این نشست استاندار مازندران نیز قول مساعد داد تا 10 میلیارد تومان دیگر تا پایان ماه جاری به بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران برای این منظور تخصیص یابد.
وی با تاکید بر اهمیت سلامت و رفاه ایثارگران، بر عدم پذیرش هرگونه کوتاهی در ارائه خدمات درمانی با کیفیت به این عزیزان، گفت: توجه ویژه به بیمه‌ های درمانی و شهریه‌ های آموزشی ایثارگران نیز اهمیت دارد. با توجه به شرایط اخیر و شهادت هموطنان، اجرای طرح سپاس و توجه، دلجویی و دیدار با خانواده‌ های معزز شهدای حملات تروریستی در برنامه مدیران دستگاه‌ ها ضرورت دارد، البته معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دستور دادند تا از خانواده‌ های این عیادت و دیدار به عمل آید و مشکلاتشان را بلافاصله برطرف کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست در رابطه با به روز رسانی پرداخت ها از سوی بیمه دی، بحث اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر در قالب نیروهای شرکتی و ... با استاندار مازندران گفت و گو کرد.
استاندار مازندران در این دیدار گفت: از آنجایی که در استان با کمبود جدی زمین مواجه هستیم عملاً محقق شدن اجرای تفاهم‌ نامه را با مشکل جدی مواجه کرده است به همین منظور مقرر شد جلسه سه جانبه با مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و راه شهر سازی با حضور دکتر یونسی برگزار و راهکارهای عملی مورد بررسی قرار داده شود.
وی از سعید کهن‌ سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به عنوان مدیری موفق، پیگیر و دغدغه مند یاد کرد و افزود:سعید کهن‌ سال مدیری متعهد و اخلاق مدار بوده و نفوذ بسیار خوبی در میان ایثارگران دارند و از این جهت ما هیچ گونه نگرانی در بحث ارائه خدمت به جامعه معزز ایثارگری از جانب وی نداریم و امور مربوط به این عزیزان را به صورت میدانی و با نگاه حل مشکل مورد رسیدگی قرار میدهد.
سعید کهن‌سال، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در این دیدار گفت: استاندار مازندران نسبت به مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری دغدغه‌مند هستند و همیشه در کنار بنیاد و همراه این قشر معزز هستند. انتظار ما تنها بر اساس اجرا و عملی شدن تفاهم نامه زمین ایثارگران، اشتغال و ارائه خدمات در چارچوب قوانین است.حضور معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران و دیدارشان با استاندار مازندران ره آورد خوبی داشته است.
در این جلسه عبدالهی مدیرعامل بیمه دی حضور داشت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/884087/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لورنز، پسر ریو فردیناند، به برایتون پیوست؛ فصلی جدید برای «نپو بیبی» دنیای فوتبال

تاتنهام به دنبال جادوگر قرمزپوش؛ اسپرز، مورگان گیبس وایت را می‌خواهد

ملاقات تئو هرناندز با رییس باشگاه الهلال عربستان در پاریس؛ درخواست مستقیم اینزاگی اجرا می‌شود

مهاجم جوان و مغضوب رئال مادرید راهی اوساسونا می‌شود

اینتر سه روز به هاکان مهلت داد

15 گل برتر اودینزه در سری آ 2024/25

طعنه سنگین انریکه به خبرنگار رئالی مشهور

از پیراهن‌های اول و دوم الهلال عربستان برای فصل 26-2025 رونمایی شد

خیابانی: سالهاست که با لباس رئال مادرید پز میدهم

صعود آرژانتین به فینال جام جهانی 2014 با غلبه بر هلند در ضربات پنالتی

تکمیل طرح های ناتمام ورزشی و اجرای طرح های دارای اعتبار

تفاهم نامه بنیاد شهید ایلام و شهرداری بدره برای نوسازی تابلوهای مزین به تصاویر شهدا

کمترین کارمزد و قیمت، بالاترین سرعت خرید تتر

توضیح مهم معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره قیمت روغن

تصمیمات سرنوشت‌ساز برای آینده بارسلونا

15-0؛ جاروبرقی ترسناک انریکه!

پایان مسابقات والیبال دسته‌های آزاد خراسان رضوی در شهر جدید بینالود

آهنگ «نرو نرو» با صدای علی عبدالمالکی

ثبت هزار و 516 مورد گازگرفتگی حیوان در اسفراین

قدردانی مقامات افغانستان از اقدامات استاندار خراسان جنوبی در خروج اتباع

تولید سلانه بیش از 30هزار تن گیاه دارویی درخراسان شمالی

خراسان رضوی، پیشرو و الگوی نهضت مدرسه سازی در کشور

بورس همچنان چشم انتظار حمایت

کریستین نورگارد: حالا می‌توانم سرود لیگ قهرمانان را بشنوم و بخشی از این رقابت‌ها باشم

دونالد ترامپ در فینال جام جهانی باشگاه‌ها

پاریس در چند قدمی رویای قدیمی رئال

برترین پاس گل های دروازه‌بانان در لالیگا اسپانیا

اولین حضور کونیا در جمع شیاطین سرخ

ادین ژکو به فیورنتینا پیوست

ژرژ ژسوس از بنفیکا شکایت کرد

جان تری: فوتبال مدرن واقعاً خسته‌کننده است

اختلاف چشمی و استقلال بر سر مبلغ قرارداد

ثبت هزار و 516 مورد گازگرفتگی در اسفراین

جریمه 759 میلیون ریالی قاچاقچی لوازم پزشکی در فاروج

تجمیع 6 منبع آبی برای باغات پسته خلیل‌آباد

وداع احساسی لوئیس انریکه با مودریچ

دیرترین گل‌های به ثمر رسیده فوتبال!

بازگشت فلیک برای اعلام یک تصمیم بزرگ

پاری‌سن‌ژرمن خطاب به رئال مادرید: خوش گذشت!

اعترافات «عقرب‌های هوسران» در لانه شیطانی بلوار توس مشهد

30رأس دام براثر آشامیدن آب آلوده تلف شدند

آغاز رقابت‌های فوتسال نوجوانان خراسان رضوی در گناباد

هر کدام از شهدا حقایق زیبایی در زندگی خود دارند/ آنچه در گذر زمان می‌ماند یاد و خاطره شهدای گرانقدر است

دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود/ضرورت‌ ثبت سجایای اخلاقی شهدا برای اطلاع آیندگان

هوش مصنوعی بازار کار را متحول خواهد کرد

بازتاب یک تحقیر جهانی؛ رئال، یک فاجعه!

زیبا و دیدنی، دریبل های جذاب فوتبال

نورگارد به آرسنال پیوست

لورکوزن روی دست رئال بلند شد؛ آکادمی در برزیل

یوفا پاسخ داد؛ بله، حق با بارسلونا بود