پیام خراسان

آخرين مطالب

آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن سیاسی

آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - جنگ امروز از طرف دشمنان اسلام ، یک جنگ ترکیبی در سه جبهه «جنگ نرم»، «جنگ اقتصادی» و «جنگ نظامی» است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی،امام جمعه مشهد امروز در خطبه های نمازجمعه در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام گفت: دشمن در سه جبهه با ما در نبرد است که در دو جبهه به نتیجه‌ای نرسید و تمرکز خود را بر موفقیت در عرصه جنگ نرم گذاشته است.
 آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی افزود: این ملتِ هوشیار و بیدار، در جنگ نظامی دشمن را با مقاومت و ایستادگی قهرمانانه خود شکست داد و اجازه نداد دشمن به نتیجه برسد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: در جنگ اقتصادی نیز بیش از 30 سال است تحریم‌های دشمن نتوانسته مردم ما را به زانو دربیاورد، مردم با هوشیاری، مدیریت‌های داهیانه و تکیه‌بر منابع داخلی، در جبهه اقتصادی هم در مقابل دشمن مقاومت کردند.
وی تاکید کرد: جنگ نرم، جنگ در جبهه فرهنگی است که دشمن در این جبهه سعی دارد هنجار‌های فرهنگی و دینی ما را سرکوب کند و فساد اخلاقی را توسعه بدهد؛ اگر هنجار‌های دینی سرکوب شد، فساد اخلاقی توسعه پیدا می‌کند و اگر مردم نسبت به محرمات و ناهنجاری‌های اخلاقی بی‌تفاوت شدند، فساد در جامعه توسعه پیدا می‌کند.
آیت‌الله علم‌الهدی به هدف‌گذاری دشمن برای براندازی یا تغییر ماهیت اسلامی حقیقی در جوامع اشاره و تصریح کرد: به همین جهت می‌گویند یا باید اسلام به‌کلی براندازی شود و یا اسلامی از نوع اسلام وهابیت باشد که مجموعه‌ای از اعمال بی فلسفه و بی‌خاصیت را انجام دهند و واقعیتی در جهت جامعه سازی، تمدن سازی و انسان‌سازی در بین آنان مطرح نباشد.
وی با تأکید بر این‌که دشمن حساب کرده اگر مردم به اسلام پایبند باشند، از یک نظام اسلامی حمایت می‌کنند و دیگر نمی‌شود حاکمیتی که پشتوانه مردمی دارد را با هیچ ابزار، جنگ‌افزار و فتنه‌ای براندازی کرد، متذکر شد: ازاین‌جهت است که دشمن در جنگ نرم سعی می‌کند از جامعه دین زدایی کند و اگر مردم از نظام دینی دست برداشتند، به سراغ براندازی این نظام می‌رود.
آیت‌الله علم‌الهدی بیان این‌که جبهه مقدم جنگ نرم و دین زدایی برای دشمن، مسئله حجاب ستیزی است که در کشور‌های اسلامی انجام دادند، افزود: رضاخان که مزدور انگلیس‌ها بود در سال 1308 به دستور آنان بی‌حجابی را در کشور پیاده کرد، اول به‌صورت تحریک جوانان و تهییج مردم شروع کردند، اما مقاومت مردم در مقابل این حرکت شروع شد؛ مردم در شیراز و اصفهان قیام کردند و این قیام قوی‌تر شد و به مشهد رسید؛ در مشهد این جنگ نرم مبدل به جنگ سخت شد و مزدوران رضاخانی در مسجد گوهرشاد بیش از هزار نفر انسان مقاوم در مقابل جنگ نرم دشمن را به خاک و خون کشیدند و اجسادشان را مخفیانه دفن کردند.
واقعه مسجد گوهرشاد نمادی از مقاومت در جبهه جنگ نرم
وی با بیان این‌که مقاومت در جنگ نرم از آن روز آغاز شد و تا به امروز همچنان در مردم وجود دارد، افزود: همان‌طور که در جنگ نظامی احتیاج به مقاومت داریم و مردم آن‌طور حماسه ایجاد می‌کنند، در جنگ نرم هم نیاز به مقاومت داریم به همین سبب از همه دعوت می‌کنم در راهپیمایی روز عفاف و حجاب، روز قیام مردم در مسجد گوهرشاد که فردا شنبه 21 تیر از ساعت 5 بعدازظهر از میدان شهدا به سمت حرم مطهر برگزار می‌شود، به‌عنوان بزرگداشت آن شهدا و نماد مقاومت در جبهه جنگ نرم دشمن، شرکت کنید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/884330/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در چنین روزی ایتالیا قلب انگلیس را شکست

چراغ امید الدترافورد 23 ساله شد!

خبرهای خوشی برای هواداران بارسا داریم

کریستال پالاس از لیگ اروپا کنار گذاشته شد

آزمایش موفق جدیدترین اختراع داوری فوتبال

از همسایه به همسایه؛ ژسوس جنگ را شعله‌ور کرد

اعجوبه‌ای که از دست رئال و بارسلونا پرید

درگذشت مادر سردار شهید شیدایی در بردسکن

ابتکار جالب پورتو در ادای احترام به ژوتا

شورش علیه انتقال ستاره چلسی به آرسنال

مهار بهترین تیم جهان با اختاپوس 120 میلیون یورویی

بارسلونا اطمینان داد؛ بازگشت مسی به نوکمپ

جام جهانی باشگاه‌ها؛ چرا رئال-فلومیننزه برگزار نشد؟

فلیک آب پاکی را روی دست تراشتگن ریخت

قهرمان جهان آرژانتینی در دسته دوم ایتالیا!

عجیب‌ترین اشتباهات دروازه بانان

برترین گل‌های تورینو در سری آ فصل 25-2024

لیست سیاه ژابی؛ سه بازیکن رفتنی شدند

حمله شدید پرسپولیس به کلباء!

آخرین وضعیت سیدحسین، چشمی و قایدی

11 نفر در نزاع جمعی در نیشابور دستگیر شدند

توزیع 130 تن جو خام دامی بین دامداران شهرستان کوهسرخ

پیش بینی برداشت 7500 تن محصول خیار در کوهسرخ

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 20 تیر ماه

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: با دقت معامله کنید

توزیع 15هزار تن کالای اساسی در بازار خراسان شمالی

سبقت هنگفت میلیون یورویی از رئال

گزینه جذاب استقلال لیگ برتری شد!

پیش بینی افزایش دمای هوا در خراسان رضوی

یک کشته در حادثه رانندگی در محور فیروزه- قوچان

قیمت برنج رکورد زد؛ چرا بازار برنج به تلاطم افتاد؟

خروج بیش از 772 هزار مهاجر افغانستانی از ایران

178 میلیون یورو برای رئال کافی نیست!

هدیه به یادماندنی الخلیفی به هوادار کوچک پی‌اس‌جی

برترین گل‌های کومو در سری آ فصل 25-2024

پرز پیراهن بارسلونا را پس فرستاد

بارسا خرید ستاره سوئدی را نهایی کرد

ویدیوهای پربازدید بوندسلیگا در فضای مجازی

بایرن جانشین موسیالا را پیدا کرد

برترین‌های سرخیو راموس در لالیگا

سخنگوی سازمان مالیاتی کشور: مالیات ابرازی صاحبان مشاغل 19 برابر شد

صادرات بیش از 179 هزار تن کالا از پایانه مرزی ماهیرود

‌آیت‌الله علم‌الهدی: «مرگ بر آمریکا» یعنی مرگ بر دشمنان خدا

بسته حمایت از تولید چه ویژگی هایی دارد؟

پیش بینی ایجاد 1474 فرصت شغلی با پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی

بازگشت نیمار با گل و یک پاس گل محشر

آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن

پیروزی ایران در جنگ 12 روزه، نشان از پیوند امام و امت دارد

پلاک گذاری 250 اصله درخت در طرح شجره طیبه