پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

بهره برداری از نیروگاه خورشیدی مصلای امام خمینی (ره) گناباد

بهره برداری از نیروگاه خورشیدی مصلای امام خمینی (ره) گناباد
پیام خراسان - در مراسمی نیروگاه خورشیدی مصلای امام خمینی (ره) گناباد به بهره برداری رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - در مراسمی نیروگاه خورشیدی مصلای امام خمینی (ره) گناباد به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار گناباد در این مراسم گفت: 700 کیلووات انرژی تولیدی نیروگاه‌های خورشیدی این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون به شبکه سراسری برق متصل شد.
محمد زارعی افزود: از مجموع هزار 800 کیلووات برق تولیدی توسط نیروگاه‌های خورشیدی این شهرستان که در سال‌های گذشته به شبکه سراسری برق متصل شده است 700 کیلووات از ابتدای امسال محقق شد.
وی گفت: این شهرستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی خشک و نیمه‌بیابانی، آسمان صاف و مدت زمان طولانی تابش مستقیم نور خورشید، یکی از مناطق ایده‌آل کشور برای توسعه انرژی خورشیدی محسوب می‌شود.
فرماندار گناباد افزود: بر اساس پایش‌های سالانه، میزان تولید برق در گناباد به‌ازای هر کیلووات ظرفیت نصب‌شده با پنل‌های دو رو به‌طور متوسط به 2 هزار کیلووات ساعت در سال می‌رسد که این رقم بسیار بیشتر از میانگین کشوری است.


نظرات شما