جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی:

۳۹ درصد پست‌های اداری خراسان شمالی خالی است

۳۹ درصد پست‌های اداری خراسان شمالی خالی است
پیام خراسان - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: ۳۹ درصد پست‌های دستگاه‌های اداری در خراسان شمالی خالی است و نیاز به باز نگری دارد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: 39 درصد پست‌های دستگاه‌های اداری در خراسان شمالی خالی است و نیاز به باز نگری دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ مرتضی بهزادفر در نشست مشترک با مدیرکل برنامه و بودجه سازمان اداری و استخدامی کشور، با تأکید بر اهمیت اجرای برنامه اصلاح نظام اداری، خواستار فعال‌سازی شورای راهبری تحول اداری در لایه‌های مختلف شد
وی با اشاره به وضعیت منابع انسانی در استان گفت: 21 دستگاه اجرایی استان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری هستند و از میان 32 هزار و 243 نیروی شاغل در 77 اداره، حدود 26 درصد کارکنان را بانوان تشکیل می‌دهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی عدالت در نظام پرداخت را یکی از اصلی‌ترین چالش‌ها و در عین حال فرصتی برای ایجاد انگیزه در کارکنان عنوان و گفت: تفاوت‌های معنادار در حقوق و مزایا، نارضایتی‌هایی را ایجاد کرده است.
بهزاد فر ادامه داد: اصلاح این روند می‌تواند موجب افزایش بهره‌وری و رضایت شغلی در میان کارکنان شود.
وی اجرای موفق این اصلاحات را در گرو همراهی و جدیت همه مدیران استان دانست و تأکید کرد: شورای راهبری تحول اداری باید از یک ساختار تشریفاتی خارج و به نهادی مؤثر در تصمیم‌سازی، ساماندهی منابع انسانی، بهینه‌سازی ساختار‌ها و برقراری عدالت اداری تبدیل شود.
حسین فرجی، مدیرکل حوزه استاندار و روابط عمومی خراسان شمالی نیز در این جلسه خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد: انتظار می‌رود مدیران ارتباط مستمر و مؤثری با حوزه تحول اداری در مراکز تصمیم‌گیر تهران برقرار کنند تا هماهنگی‌ها به‌خوبی انجام شود.


نظرات شما